Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 7. 2024 12:27

FRENKY33 píše:Akorat jsem teda nikde nedohledal, co znamena presne "platba kartou" pro splneni podminek.
Zejmena jestli se pocitaji online platby...

Online platby se samozřejmě počítají.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 13:29

Tak ano, pocitaji..zeptal jsem se operatorky na jejich chatu na webu. A pocitaji se dokonce i jednorazové karty.

Schránka 02.jpg
Schránka 02.jpg (26.24 ) Zobrazeno 3854 krát
Naposledy upravil FRENKY33 dne 1. 7. 2024 13:50, celkově upraveno 1
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 1. 7. 2024 13:41

Taky jsem zakládal v březnu,
v mobilní aplikaci mám toto.
Přílohy
Screenshot_20240701_133118_Partners.jpg
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 13:42

Technikus: Protoze mate podminky splneny. Neni důvod Vam oznamovat, ze dojde k prodlouzeni obdobi. Taky to tam mam.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 1. 7. 2024 14:14

Účet jsem zakládal v dubnu, mám tedy ještě podmínky splněné. Tento měsíc bych ale měl začít dělat ty platby kartou že? Předpokládám, že nějaký progressbar ohledně těch plateb tam nebude.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pulmann 1. 7. 2024 15:26

Já už jsem si dneska v Kauflandu koupil jeden rohlík .
pulmann
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honzafr 1. 7. 2024 17:19

Je super že opravili FAQ. Co není až tak super je, že jelikož jsem zakládal v dubnu, tak budu muset začít plnit platby kartou :(

Příklad: První Spořicí účet jste si založili v 14. dubna, zbytek dubna a celý květen, červen a červenec máte automaticky základní sazbu. Pro udržení základní úrokové sazby pro srpen je třeba v červenci začít plnit podmínky, tedy provést alespoň 5 plateb kartou nebo si sjednat balíček Pro dva nebo rodinu.
honzafr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EmPí 1. 7. 2024 18:06

hyper9 píše:Tak to je výborné řešení vzhledem k tomu, že na stránce https://www.partnersbanka.cz/caste-dotazy byla původně chybná informace. :tleskani

Já bych to nechápal jako chybnou informaci, oni prostě za běhu změnily podmínky ... Stějně to ale nezměnili všude, však v Oznámení úrokových sazeb to maj stále podle původní logiky, aktuálně k 15.5.
https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... c48536.pdf
stejně jako to bylo ve starších k 1.3.
https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... 6358ce.pdf

Ty poplatky z plateb kartou nyní získaných o měsíc dříve jim ale i tak asi těžko kompenzují "ztráty" ze snižování repo a jejich aktuální 5,06. Ale to, že to pardonují a ten měsíc asi prominou snad všem, co nesplnili podle aktuální logiky, jim budiž připsáno k dobru v proklientském přístupu ;-)
EmPí
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 1. 7. 2024 18:42

Tak kdyby to odmítli uznat, tak by to mohli zabalit. Už bych k nim nedal ani korunu. Když jsem s nimi rano hovoril, byli si toho vědomi, ze jim tam dobře tři měsíce vysely jiné podmínky, nabizel jsem jim zaslání printscreenu apod., ale nebylo třeba a prodloužili to o měsíc a cca do 30 min mi to vyskocilo i v appce.

Jako gesto dobré vule z mé strany jsem hned dnes učinil 3 platby kartou :) a kvůli redukci v Monete a MaxBance tam prelifroval lehce pres 1M :).
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 7. 2024 22:25

FRENKY33 píše:Technikus: Protoze mate podminky splneny. Neni důvod Vam oznamovat, ze dojde k prodlouzeni obdobi. Taky to tam mam.

Zakládal jsem 1.5. a ten email mi také dorazil.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 7. 2024 22:35

Já zakládal v dubnu a žádný e-mail mi nedorazil.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 7. 2024 22:58

EDIT: Raději nic
Naposledy upravil myšpulín dne 2. 7. 2024 12:57, celkově upraveno 1
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 7. 2024 09:18

Mam ucet od dubna a zadny email neprisel.
Ten generalni pardon plati jenom pro ucty zalozene v breznu, nebo i pro ostatni, kteri zakladali pozdeji dle starych podminek? Tzn., ze v srpnu zvyhodneny urok jeste dostanu bez plateb kartou v cervenci a poprve staci zacit plnit podminky v srpnu?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 2. 7. 2024 09:57

Nic nebrání v tom provádět platby každý měsíc.
Tak jestli pak není čekání na nějaký mail zbytečné.
Stejně tak na ukazatele 5ti plateb.

Na druhou stranu jistě se každým dnem dozvíme, jak to bude s úrokem na další období.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kecinzer 2. 7. 2024 10:41

No, snad jsem teď nedělal šaškránu v Lidlu zbytečně :-D.
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka