Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod culti 2. 7. 2024 16:43

Tak tu komunikaci ohledně Základní úrokové sazby nezvládli. Ostatně i jako garanci úrokové sazby na první 3 měsíce, která se také objevovala na začátku a poté to zrušili. Tedy start této banky zatím spíše zmatek a chaos.

K dobru jim je ale potřeba přičíst, že si alespoň u té Základní úrokové sazby nasypali popel na hlavu a uznali chybu.

Tedy zkusím shrnutí pro účty "Pro jednoho":
Založení v březnu = v červenci 5x platba kartou = Základní úrok v srpnu.
Založení v dubnu = v červenci 5x platba kartou = Základní úrok v srpnu.
=> Ti, co založili v dubnu a později jsou o měsíc znevýhodněni oproti původní komunikaci.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 7. 2024 17:01

Tak aspoň tu kartu trejsnu...
Pak se uvidí
Úrok zatím fajn
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 7. 2024 18:32

Abych nemusel plnit tu podmínku pěti plateb kartou, tak začínám silně uvažovat nad tím, že využiju tu jejich akci s Rohlíkem https://www.partnersbanka.cz/rohlik Stejně u nich občas nakupuji a Rohlík mi teď dokonce daroval kredit 500Kč, tak proč to nevyužít :-) Po prvním nákupu v minimálně hodnotě 749Kč pak stačí 2x měsíčně udělat nákup klidně za 1Kč a Rohlík ho zdarma přiveze. Zároveň člověk získá Partners učet Pro dva nebo Pro rodinu, u kterých se nemusí provádět pět plateb kartou. To vše zdarma na dobu jednoho roku.

P.S. Jinak u Rohlíku lze provádět i "doobjednávky" zboží (k objednávce s pozdějším doručením si klidně přiobjednat rohlík, mrkev, cibuli, ...) a ty lze jednotlivě hradit platební kartou. Tímto způsobem lze tedy navíc splnit povinné platby kartou od dalších bank 8-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 3. 7. 2024 22:13

Aktualizace aplikace 1.16.58

V nové verzi jsme přidali zrušení budoucí platby. Další novinkou, pro klienty, kteří zatím nemají svého poradce, je možnost výběru poradce přímo v aplikaci. Do výběru byli zařazeni pouze naši nejlepší poradci, splňující přísná kritéria. Klienti, kteří mají sjednanou smlouvu u Rentea mohou v aplikaci změnit výši příspěvku. Aplikace také obsahuje nová nastavení - možnost zvolit světlý nebo tmavý režim a skrýt zůstatky.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 7. 2024 23:20

Skrytí zůstatků oceňuji, jako "paranoik dle osobneho" jsem app raději neotvíral v MHD, na zastávkách a místech s možnou kamerou. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 8. 7. 2024 09:37

Plastová karta chodí normálně do schránky nebo doporučeně?
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 8. 7. 2024 09:39

Normálně do schránky.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 8. 7. 2024 10:13

Zakládal jsem v březnu a v aplikaci vidím úrok 5,06%. Nikde ale nemám ten zrušitelný pop-up s tím ,že jsem splnil podmínky. Ty jsem totiž nesplnil a kartou doposud neplatil. Lze tomu úroku věřit?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 8. 7. 2024 10:21

Lze tomu verit. Jak psano pred nekolika stranami, tak prodloužili to "bezkaretní" období o jeden mesic jeste
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 8. 7. 2024 10:29

Mně se nyní zobrazuje okno Co do kufru?

Každopádně aktuální procenta spořicího účtu jsou vidět:
- Přehled - v přehledu účtů
- po rozkliknutí Spořicího účtu - nahoře u popisku Naspořeno
- po rozkliknutí Spořicího účtu dole po rozkliknutí íčka s volbou Detail účtu
a možná ještě někde.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 8. 7. 2024 11:16

Díky. Alespoň nemusím hned zakládat méně výhodný TV.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 8. 7. 2024 11:24

Partners Banka má úrok pořád beze změny, otázkou je, kdy to přijde.
Kdejaká konkurence už úroky ponížila.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 7. 2024 11:43

Včera jsem uvažoval o přesunu peněz z mBank do Partners banky, ale:
1. rozdíl je malý
2. koho by bavilo hrabat se v 8 účtech
3. Partners banka to může snížit teď kdykoliv
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukas1107 8. 7. 2024 12:12

od 15.7. už jen úrok 4,53 %
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 8. 7. 2024 12:13

Drží se lehce nad Maxbankou, aby to donutilo lidi přesouvat k nim.
Mufinmufi
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka