Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 08:35

Víš o limitu 100tisíc pro okamžité platby u Partners?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jenda_s 15. 7. 2024 08:45

aha, nevím :-( Takže chyba mezi klávesnicí a židlí...
Naposledy upravil jenda_s dne 15. 7. 2024 08:58, celkově upraveno 1
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 7. 2024 08:50

Vždy před velkým přesunem udělám nějakou menší platbu. Naštěstí nemám banku co by mi omezovala počet plateb.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 15. 7. 2024 09:12

Stále vypadá aplikace funkčně, okamžité platby např do Air Bank taktéž funkční.
Buď ty úprchy z PB jinam bankovnictví ustálo (by si mohli např. v Trinity Bank, Max Bance apod vzít příklad), nebo se nějaké extra přesuny nedějí. Kdo ví
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 7. 2024 14:01

Ve třetím kalendářním měsíci od sjednání už musíte plnit podmínky 5ti plateb kartou .
Účet založený 1.5. Musím již v červenci 5x zaplatit nebo je to až "po skončení" třetího měsíce?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 15. 7. 2024 14:16

Z webu Partners Banky

U balíčků Pro dva a Pro rodinu máte základní úrokovou sazbu automaticky a bez podmínek. U balíčku Pro jednoho získáte automaticky po založení 1. spořicího účtu výhodnou základní úrokovou sazbu. Abyste si ji udrželi, stačí zaplatit každý měsíc 5x kartou, jinak vám po třech měsících snížíme sazbu na 2,25 % p.a.. Rádi vám jí zase zvýšíme zpět, jakmile s námi začnete i platit nebo přejdete na balíček Pro dva nebo Pro rodinu.

Příklad: První Spořicí účet jste si založili 14. dubna, zbytek dubna a celý květen, červen a červenec máte automaticky základní sazbu. Pro udržení základní úrokové sazby pro srpen je třeba v červenci začít plnit podmínky, tedy provést alespoň 5 plateb kartou nebo si sjednat balíček Pro dva nebo rodinu.

Kdo je schopen navštívit Kaufland nebo dělat minimálně 5 plateb měsíčně už od pořízení účtu, nemusí se pak opakovaně ptát.
@wit.cz Aby platil lepší úrok od září, 5 plateb v průběhu srpna.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 19:08

O víkendu jsem na dnešní den naplánoval převod 600 tisíc ze SÚ na BÚ a zároveň tři standardní převody v částkách 150 tisíc až 250 tisíc z BÚ do tří různých bank a vše proběhlo zcela bez problémů a včas :tleskani Převod ze SÚ na BÚ proběhl v čase 0:20 a ve stejný čas zároveň odešly platby do jiných bank. Peníze v ČSOB přistály v 7:52, v mBank v 9:06 a v ČS v 9:18. Když tedy člověk nechce převody velkých částek řešit formou několika okamžitých plateb po 100 tisících, tak to lze spolehlivě řešit i formou standardních plateb :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 7. 2024 08:58

Do kdy maji cut-off pro D+0?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod culti 16. 7. 2024 11:44

Milos píše:Peníze v ČSOB přistály v 7:52, v mBank v 9:06 a v ČS v 9:18.
ČS, mBank pochopím, ale proč převádět peníze do ČSOB? Vždyť PB má pořád lepší úrok. Nebo mi něco uniklo?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rad68 16. 7. 2024 11:58

Milos píše:Když tedy člověk nechce převody velkých částek řešit formou několika okamžitých plateb po 100 tisících, tak to lze spolehlivě řešit i formou standardních plateb :-)
No s tou spolehlivostí bych byl opatrnější, já jsem asi před měsícem při koupi domu převáděl 2,5 mega (zadával jsem to někdy kolem 6 ráno) a přišlo to až další den. Beru, že to asi byla výjimka, protože kolem mega mi předtím převedli hned, každopádně za spolehlivý bych to neoznačil. Já měl zrovna štěstí, že prodávající to nehrotil a navíc jsem si dal do smlouvy schválně delší lhůtu pro takový případy, ale ne každej to tak má.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 16. 7. 2024 16:16

Taky,když jsem z Partners převáděl vyšší obnos došlo to až D+1.
mate59
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 18:45

Při těch miliónových obnosech do toho asi zasáhla AML kontrola, ať už na straně odesílací banky nebo na straně přijímací banky, a proto došlo ke zdržení.
culti píše:
Milos píše:Peníze v ČSOB přistály v 7:52, v mBank v 9:06 a v ČS v 9:18.
ČS, mBank pochopím, ale proč převádět peníze do ČSOB? Vždyť PB má pořád lepší úrok. Nebo mi něco uniklo?
Účelem všech těch tří převodů bylo splacení kreditek ;-)
Naposledy upravil Rop dne 17. 7. 2024 06:33, celkově upraveno 1
Důvod: Přátelé, prosím před [quote a za /quote] nepoužívejte klávesu Enter (nedej bože několikrát). Díky. Není to pak tak roztažené.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 7. 2024 14:26

dnes rano poslany 3 platby do Creditas, vsechny poslany jako okmazite dle screenu pri autorizaci, 2 dorazily az ted(ve vysi 100tis)

Pote jak inkriminovane platby okamzite neprisly, jsem zkusil ruzne kombinace s jinymi bankami obema smery(banka do Creditas/Partners a vice versa) prisly okamzite.

Tzn stale protrva nahodne nejaky problem Creditas-Partners, nebylo to poprve, co platby do 100tis prisly jako standardni D+0 a proto se nelze spolehnout, ze okamzita platba bude skutecne okamzita...otazka zni, ktera strana je za danou nahodni inkompatibilitu zodpovedna.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 7. 2024 14:38

Tohle chování, kdy se to naoko tváří okamžitě, ale odejde standardně, se mi nelíbí. Banka v tu chvíli ví, že se okamžitá platba nezdařila. Ideální je, když tu informaci předá klientovi a ten se může rozhodnout jak dál. Viz například FIO.
hyper9
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka