Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Účet založený 1.5. Musím již v červenci 5x zaplatit nebo je to až "po skončení" třetího měsíce?Ve třetím kalendářním měsíci od sjednání už musíte plnit podmínky 5ti plateb kartou .
ČS, mBank pochopím, ale proč převádět peníze do ČSOB? Vždyť PB má pořád lepší úrok. Nebo mi něco uniklo?Milos píše:Peníze v ČSOB přistály v 7:52, v mBank v 9:06 a v ČS v 9:18.
No s tou spolehlivostí bych byl opatrnější, já jsem asi před měsícem při koupi domu převáděl 2,5 mega (zadával jsem to někdy kolem 6 ráno) a přišlo to až další den. Beru, že to asi byla výjimka, protože kolem mega mi předtím převedli hned, každopádně za spolehlivý bych to neoznačil. Já měl zrovna štěstí, že prodávající to nehrotil a navíc jsem si dal do smlouvy schválně delší lhůtu pro takový případy, ale ne každej to tak má.Milos píše:Když tedy člověk nechce převody velkých částek řešit formou několika okamžitých plateb po 100 tisících, tak to lze spolehlivě řešit i formou standardních plateb
Účelem všech těch tří převodů bylo splacení kreditekculti píše:ČS, mBank pochopím, ale proč převádět peníze do ČSOB? Vždyť PB má pořád lepší úrok. Nebo mi něco uniklo?Milos píše:Peníze v ČSOB přistály v 7:52, v mBank v 9:06 a v ČS v 9:18.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků