Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 18. 7. 2024 16:48

I zpětně lze ověřit, zda platba byla okamžitá nebo ne.

Aplikace - rozkliknout běžný účet - rozkliknout odchozí platbu a nahoře vlevo je nad částkou:
- odchozí platba
- okamžitá platba

Pokud něco není jak má být, lze nahlásit do chatu nebo e-mailem
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 7. 2024 17:36

Jejich aplikace očividně není připravená na ten scénář (banka zkusí OP, ale ta není nakonec potvrzena).
Pokud by to tam chtěli přidat, tak super.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 18. 7. 2024 17:49

Tady si můžeme psát o čemkoliv, ale pokud jsou nějaké podněty, dotazy, stížnosti nebo něco co je třeba zkontrolovat apod., tak nutno použít chat nebo e-mail.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 18. 7. 2024 20:02

Funguje vám ta nová fíčura - oko, co by schování zůstatků?
Nastavím to, podívám se do aplikace třeba za 3 hodiny nebo po půl dni a částky jsou zase vidět. Nějak si to nepamatuje nastavení.
Pokud se podívám zpět do aplikace hned / po pár minutách, oko tzn skrytí je aktivní. I když se z aplikace odhlásím/ukončím ji přes otevřené aplikace. Po delší době mi však zůstatky opět zobrazí.

Android, aplikace verze 1.18.47
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 7. 2024 20:19

Třeba to skrytí zůstatků má být jen dočasné :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 7. 2024 06:27

technikus píše:I zpětně lze ověřit, zda platba byla okamžitá nebo ne.

Aplikace - rozkliknout běžný účet - rozkliknout odchozí platbu a nahoře vlevo je nad částkou:
- odchozí platba
- okamžitá platba

Pokud něco není jak má být, lze nahlásit do chatu nebo e-mailem

U vsech je "okamzita platba" i kdyz prisla jako D+0. Odchozi platbou jsou oznacene jenom platby z/na jejich sporak.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 19. 7. 2024 08:05

A tak nebyl problém na straně Creditas?
"Odchozí platba" mám označeno mimo platby na spořicí účet i např. platby do Trinity Bank.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 7. 2024 13:38

mozne to je, ale zkousel jsem jine banky do/z creditas a take do/z partners a vse OK, problem byl jenom kombo partners-crediats
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 19. 7. 2024 16:31

Dnes jsem na podporu - do chatu v aplikaci nahlásil, že po x hodinách po zakrytí částek jsou zůstatky zase odkryté.

Tak uvidíme, snad to není vlastnost ale chyba.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 19. 7. 2024 17:20

Já si včera večer ty zůstatky cvičně skryl a pořád mi zůstávají skryté. A to jsem v mezičase všechny aplikace ukončil a dokonce i restartoval telefon.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod dala67 19. 7. 2024 18:06

Pokud okamžitá platba je u PB odepsaná a na Creditas není připsána, tak je jednoznačně chyba na straně Creditasu. Jinak by se částka nemohla strhnout. Už jsem to řešil před lety. Tuhle prasárnu dělala i Equa, že zadržovala připsání.
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 19. 7. 2024 18:08

Česká spořitelna to dělá každou noc.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 19. 7. 2024 18:59

Třeba ty @vlazyho platby přišly bance Creditas podezřelé, zasáhla AML kontrola a nepřipsaly se proto okamžitě, ale se zpožděním.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 19. 7. 2024 20:30

Milos píše:Já si včera večer ty zůstatky cvičně skryl a pořád mi zůstávají skryté. A to jsem v mezičase všechny aplikace ukončil a dokonce i restartoval telefon.

Taky máš Samsung, Android 14?
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 7. 2024 01:23

Mám Motorolu, Android 14. Nicméně aktuálně se mi zůstatky zobrazily, takže jejich skrytí bylo jen dočasné. Vypadá to, že to skrytí zůstatků funguje jen na 24 hodin.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka