Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 11. 6. 2024 09:55

Aktualizace mobilní aplikace na verzi 1.12.44

V nové verzi jsme přidali možnost ověření totožnosti dětí pro potřeby založení dětského účtu přímo v mobilní aplikaci. Pro ověření stačí vyfotit jeden doklad a rodný list. Další novinkou je možnost provedení SEPA platby.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 11. 6. 2024 15:34

Z Facebooku

Překročili jsme 50 tisíc klientů za 3 měsíce od startu.

Celkem 50 000 klientů včetně dětí má v současné době v bance uloženo téměř 19 miliard korun. V České republice se tak jedná o nejrychleji rostoucí banku v počtu klientů od vstupu na trh za posledních 15 let.

Denně banka otevře 300 až 400 účtů, na kterých svým novým majitelům nabízí aktuálně nejlepší sazbu spořicích účtů na trhu bez omezení a administrativních podmínek, která dosahuje 5,06 % p.a. Unikátní prémiové balíčky již používá 15 tisíc klientů. Dětských účtů, které je možné od 3. června sjednat i online, bylo doposud otevřeno téměř 1 700.
Děkujeme!
Obrázek
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 12. 6. 2024 10:59

mate59 píše:Posílal jsem včera ráno víc peněz do Max banky, dorazili dnes. I dle infolinky připisují vyšší sumy v režimu D+1.

V podmínkách mají, pokud je platba zadána do 12:40, tak musí platba přijít ještě ten den. O tom, že si vyhrazují v případě vyšších sum (co to je vyšší suma??) posílat v režimu D+1 jsem nic v podmínkách neviděl. Takže bych se být tebou ohradil. Infolinka často nemá přesné informace.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod karel304 12. 6. 2024 19:10

technikus píše:Z Facebooku
Překročili jsme 50 tisíc klientů za 3 měsíce od startu.

Tak samo nejlepší sazba na trhu to není a bez podmínek to taky nebude, lhaní je asi už u nás norma.
karel304
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 15. 6. 2024 12:30

Proč začali v SB prudit s hláškou, že to vypadá, že příští měsíc už nebude bonusové úročení, když z definice nikdo v červnu ještě plnit nemusí, až v červenci, jelikož nešlo založit účet dřív než v březnu (kromě zaměstnanců), kdy to hned bylo s bonusem a tři po sobě jdoucí měsíce jsou duben, květen a červen a podmínky je nutné plnit až v červenci. Proč ta hláška v SB už teď? Chápu ty jejich podmínky špatně?
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 6. 2024 12:56

Zadnou takovou hladku v SB nemam, plnit mam az od srpna.
Neni to mysleno tak, ze od pristihi mesice se nebude muset plnit 5 plateb, tedy zruseni teto podminky pro bonusove uroceni?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 6. 2024 13:38

Pro mě náhodou dobrá informace, raději být upozorněn dřív než později. Mě by se to týkat nemělo i když mám účet bez poplatků.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 6. 2024 14:52

Mohl by zde nekdo zkopirovat cely text prudici hlasky?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 15. 6. 2024 17:40

Podmínky - zkusím to popsat polopaticky ještě jednou:
březen: založení účtu
duben: nemusím plnit podmínky
květen: nemusím plnit podmínky
červen: nemusím plnit podmínky
červenec musím plnit podmínky, abych v srpnu měl lepší sazbu (pokud nesplním, tak v červenci budu stále "lepší" úroky)
srpen: pokud jsem v červenci splnil podmínky, tak v budu mít lepší úrok, pokud v červenci nesplním, tak budu mít horší úrok. musím plnit podmínky, abych měl v září lepší úrok

duben: založení účtu
květen: nemusím plnit podmínky
červen: nemusím plnit podmínky
červenec: nemusím plnit podmínky
srpen: musím plnit podmínky, abych v září měl lepší sazbu (pokud nesplním, tak v srpnu budu stále "lepší" úroky)
září: pokud jsem v srpnu splnil podmínky, tak v budu mít lepší úrok, pokud v srpnu nesplním, tak budu mít horší úrok. musím plnit podmínky, abych měl v říjnu lepší úrok
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod 12341234 15. 6. 2024 19:25

A jake podminky se budou muset plnit? To bude urcite opruz. :hm

Co udelat fintu, zrusit ucet a zalozit ho znovu, bude zas 5 mesicu bez plneni podminek?
12341234
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod technikus 15. 6. 2024 19:38

Účet jsem zakládal v březnu, aktuálně žádnou hlášku nevidím.
Ale platby provádím průběžně.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 15. 6. 2024 20:24

Osobně: https://www.partnersbanka.cz/userfiles/ ... c48536.pdf

Mezi zrušením a možností zřídit nový účet je 30 dnů.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod ski1961 15. 6. 2024 20:54

@Rop
jak je to přesně myšleno ? trochu se v tom ztrácím..

příklad : když jsem např zrušil spořící účet 25.5. s chtěl jsem ho nově zřídit 1.7., abych tedy nemusel plnit plné 4 měsíce ( červenec-říjen) tak už to nepůjde ?
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 15. 6. 2024 21:19

ski1961: to bys musel zrušit běžný účet.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod ski1961 16. 6. 2024 07:41

@Rop
ok, běžný účet jsem nezrušil, jen spořící..chápu tedy správně, že toho 1.7. budu moci normálně spořící zase otevřít a dostanu tedy znovu 4 měsíce bez podmínek ?
ski1961
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka