Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 8. 2024 19:00

O pulnoci jako vsude jinde.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod ripper6 14. 8. 2024 22:32

wit.cz píše:Ještě doplním zkušenost s akcí rohlík premium,

Jen to Premium pres zalozeni Partners Banka zdarma i pro jednoho? Aplikace mi nabidla automaticky jen pro jednoho, nikoliv pro dva.
Ptam se zda musim tedy ucet povysit na balicek pro dva?
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 14. 8. 2024 23:22

Premium u Rohlíku nezískáš založením účtu u Partners Banky. Buď jsi tu akci špatně pochopil, nebo jsi dotaz napsal zcela nesrozumitelně.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 8. 2024 09:12

Založíš pro jednoho, zaplatíš, pak ti to aktivují a můžeš si baliček změnit pro vyhnutí se platbám za účelem vyššího úroku na spoření.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 8. 2024 12:41

wit.cz: ano jsem to tak pochopil, ze musim prvne mit zalozeny ucet a kartu (staci mi virtualni ). Jak toto mam, staci nakoupit s kartou na rohliku a pak mi nekdy asi do 3 tydnu rohlik aktivuje a ze mu to trochu trva :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 8. 2024 12:43

u mě to byl týden, než rohlik aktivoval premium
banka mi nabídla přejít na bezplatný balíček dříve, tuším druhý den
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 8. 2024 17:31

wit.cz: my to asi s pritelkyni neuzijeme, ten balicek pro dva, je tam tusim to hlavne kvuli uroceni na sporaku. Pokud ale nemam v planu tam vkladat penize, tak pro udrzeni by melo stacit balicek pro jednoho a 2x do mesice nakup z rohliku :) To radi splnime, protoze ted mame skoro 3 kila jen v bodech, se ani nam do kramu nevyplati chodit :)

A ty jsi prechal na jinej balicek? Me banker potvrdil na dotaz, ze se to vztahuje normalne i na balivek pro jednoho a tak nemusim ani ted dodatecne prepinat na balicek pro dva :-)
Samo na Partners je to trochu prezentovano, ze aktivuj balicek pro dva a nebo pro rodinu.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 8. 2024 17:40

A balíčkem pro dva klidně můžete každý spořit sám za sebe, společný účet nemusíte využívat. V tom účtu máte každý svůj běžný účet, k tomu společný účet a k nim můžete založit ty spořicí.
Ty osobní účty vidí jen ten jeden.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 8. 2024 20:57

Jo, můžeš si nechat pro jednoho, ale pak musíš hlídat těch 5 plateb. Když přepneš pro dva, tak nemusíš sjednat žádný další produkt ani hlídat platby. Jen platit u rohlíku 2x měsíčně..
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 15. 8. 2024 22:21

wit.cz: diky a sakra, tech 5 plateb tam u toho napsano nebylo, jen ze pro dva ucet a platit u rohliku :(

Jen je mi to divny, Partners je nejake Premium konto? Jako ze nauctuji treba vedeni uctu?
Tam pisou zdarma i kdyz je to pro jednoho a nic o zadnych platbach.

Beru ucet s podminkama pokud treba nabizi salonky, ma tam cestovni pojisteni. Jinak je to duvod spis ke zruseni uctu, zvlast v CR kde je xy bank s uctem zdarma :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kecinzer 16. 8. 2024 05:36

To si opravdu na jejich webu nedokážeš sám přečíst ty podmínky?
Účet je pro jednoho zcela zdarma, ale abys dostal lepší úrok na spořáku, musíš dělat měsíčně 5 plateb kartou.
Účet pro 2 je za 49 měsíčně a pro vyšší úrok už nic dalšího dělat nemusíš.
Účet pro celou rodinu je za 99 měsíčně.

Když využiješ tu akci s Rohlík.cz, tak musíš 2x měsíčně nakoupit na rohlíku a pak máš automaticky účet pro 2 nebo pro rodinu (záleží co si zvolíš) zdarma.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 8. 2024 07:12

A co je to Premium konto, o kterem se tu bavite? Nejaky nesmysl? Kde jste to sebrali?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 16. 8. 2024 07:28

Domnívám se, že je řeč o Premium kontu u společnosti Rohlík.
Více tady
https://www.partnersbanka.cz/rohlik
https://www.rohlik.cz/premium
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 8. 2024 07:31

Takze si to ripper6 nejak popletl a chtel aktivovat Premium konto u Partners banky misto u Rohliku? :D
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod ripper6 16. 8. 2024 19:52

aaaa: ne ne, abych to upresnil, me tam prislo podivne ze nuti lidem delat 5 plateb kartou.
Proc tak?
Protoze takove podminky jsou u Premium kont treba nedavno CSOB, plus nejaky prijem aby meli lidi ten ucet zdarma.
Partners to teda nechala zdarma, ale navyklika to na sporici ucet.

Dobra tim je to vysvetleno :)
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka