Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod octaviampi 21. 1. 2025 19:34

Jak se u plateb kartou zbavit tech notifikaci “slava, podarilo se zaplatit”? V apple pay vypnuto.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 22. 1. 2025 08:22

V Apple Pay jsou nějaké možnosti?

Na Androidu u Google Peněženky nejsou kategorie oznámení, lze tak pouze vypnout vše. Stejně tak aplikace Partners nemá u oznámení žádné možnosti, vypla by se tak globálně celá oznámení z aplikace.

Mohli by už nasadit tohle.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 22. 1. 2025 09:59

V Apple Pay mam odskrtnuto jako u ostatnich, kde notifikace nechodi. Tohle podle me chodi primo z aplikace Partners.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Schwarzie 22. 1. 2025 14:19

Jedině vypnout v nastavení iPhonu všechna oznámení pro aplikaci Partners. To ale pak nebudou chodit vůbec žádná oznámení. V aplikaci samotné jsem nastavení jednotlivých notifikací nenašel.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 22. 1. 2025 14:28

To ani u Androidu a dle výše vloženého odkazu se tím měli zabývat před nějakou dobou, aby šlo vypnout různé notifikace, ne všechno nebo nic.
Očividně to není prioritou, nebo to někam zapadlo a zapomněli
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 22. 1. 2025 15:11

Děkuju, vypl jsem všechno a je klid.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 23. 1. 2025 00:47

petr.novak888 píše:Já mám na přání celé číslo účtu, které má pouze sedm číslic, a to v duchu tohoto čísla 3819863. Pokud splňuje číslo účtu požadavek podle ČNB vyhlášky o stanovení pravidel tvorby čísla účtu v platebním styku, tak může mít číslo účtu pouze čtyři číslice!

Myslím, že je možné mít i dvouciferné číslo účtu.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milanBrno 23. 1. 2025 04:30

Teoreticky ano. Ale ktera banka ti ho da!? O zadne takove nevim, tak nas prosim pouc.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 1. 2025 08:01

Myslím, že dvojciferná čísla a jiná "hezká" čísla účtů už jsou dáávno rozebraná.
To je jako, když chcete hezkou SPZ na auto.
Také nedají každému.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 23. 1. 2025 11:19

milanBrno píše:Teoreticky ano. Ale ktera banka ti ho da!? O zadne takove nevim, tak nas prosim pouc.

Tak samozřejmě, že to jsou tzv. VIP čísla, která nejsou pro každého. Jen jsem konstatoval, že taková čísla účtů existují a za jistých okolností je někdo může mít.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wert759 23. 1. 2025 12:35

Umí tahle polo-banka zřídit k účtu disponenta, nebo to řeší jen těmi zpoplatněnými účty?
wert759
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eetk 24. 1. 2025 14:42

Rop píše:Modulo 11 pro rodné číslo a Modulo 11 pro číslo účtu jsou dva naprosto rozdílné výpočty :lol:

Dík. :tleskani
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod tulum 24. 1. 2025 16:20

prosím, pochopil jsem z jejich online kurzového přehledu správně, že dnešní kurzy na cizí měny po 16:00 hod budou beze změny aplikovány rovněž pro tuto sobotu a neděli?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2025 16:28

Ano, o víkendu se kurzy nemění a platí páteční odpolední (16h) kurzy.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 24. 1. 2025 16:36

Díky Miloši
tulum
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka