Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2025 13:42

Mám jako hlavní Air Bank, peníze však na spořáku u PB leží od konce března 2024 dodnes.
Přes web do Air však chodím zcela minimálně, snažím se cokoliv dělat z mobilu či tabletu.
Co se týče výpisů, tak ty jsem naposledy potřeboval snad v 2017 při žádosti o hypoteční úvěr.

Ale chápu, každý máme jiné zvyky a používání.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 2. 2025 14:27

Po tom co zde sepsal ripper6 bere opravdu někdo tuto banku,nebanku vážně? Pobočky v nájemních bytech, frajer na pobočce chce klientův mobil a řeší úkony z toho, zaktivovat nedoručenou kartu :-( To je na kontrolu a ne, abych jim dával své peníze. Budu to tvrdit stále, MLM systém a kdejaký jouda.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2025 14:39

Pořád nevíme, zda jde o chybu/kroky jednotlivce, nebo má takovéhle instrukce z vyšších míst a stejně by postupoval kdejaký jiný pracovník.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod octaviampi 6. 2. 2025 15:47

Dokud se nezmění kultura v Partners, tak se nestane vůbec nic. Ryba *****í od hlavy.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2025 17:07

ripper6 píše:technikus: nu klidne muzes to pouzit kdyby te to dal zajmalo, hadam ze banka odpovi a napise ze to jsou moderni postupy a inovace :)

Dobrý den, pane ...,

k Vašemu dotazu sdělujeme, že poradce využil ke komunikaci se zákaznickou podporou jeden z možných komunikačních kanálů, se kterým pokud klient souhlasil, poradci umožnil tento kontakt prostřednictvím mobilního zařízení. Tímto jednáním by nedošlo k porušení žádných zákonných předpisů ani smluvních ujednání mezi bankou a klientem.

Kolegyně z klientského centra předala danému klientovi správnou odpověď. Pokud karta nedorazí, klient má možnost kartu aktivovat, a poté přes tlačítko obnovit může klient uvést, že se karta ztratila, a tím pošleme kartu bez poplatku. Chtěl bych jen doplnit, že obnovit kartu může jednou bez poplatku. Obnovit kartu podruhé by bylo již účtované poplatkem.

Pokud budete potřebovat doplnit nějaké informace, neváhejte se na nás obrátit.

Děkuji a přeji Vám hezký den.

...
Operátor kontaktního centra

technikus píše:Pořád nevíme, zda jde o chybu/kroky jednotlivce, nebo má takovéhle instrukce z vyšších míst a stejně by postupoval kdejaký jiný pracovník.

:shock:
Naposledy upravil technikus dne 6. 2. 2025 17:14, celkově upraveno 1
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 2. 2025 17:14

ze by mu to zdelili v chatu hned a ne po sachovani s poradcem v noname bytech
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2025 17:17

Byt? A bylo to tady, nebo jinde?
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 6. 2. 2025 18:12

MirekM. píše:Nevnucuji nikomu tento můj názor, ale dle mě banka bez IB není plnohodnotnou bankou, viz předchozí příspěvek hyper9 a dále např. stahování měsíčních výpisů z mobilu.

Naprostý souhlas. Taky jsem minulý týden zadával do šablon aspoň pár svých účtů, a to je naprostý opruz. Radši jsem pak vždycky poslal korunu, abych zkontroloval, jestli tam není chyba. Tím to pro mě skončilo, zbytek budu dělat jako doposud z IB jiné banky. Stahování výpisů je taky opruz, hrát si přitom s google diskem nebo mailem na mobilu, aby to člověk dostal do počítače, taky není zrovna elementární. Když jsou tam pokrokoví, tak by aspoň měli umožnit nastavit, aby to automaticky posílalo výpisy mailem.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 18:16

Pro mě je Partners banka dobrý společný spořicí účet, teď i s kartou do zahraničí.
Máme účet pro dva, takže máme celkem dobrý úrok bez podmínek, díky prodejci i bez poplatku. Spokojenost.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 6. 2. 2025 18:17

Možná by se některým mohlo hodit tohle.
Párkrát jsem to i použil.
Naklikám, vyfotím a pošlu platbu.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 6. 2. 2025 18:27

Možná jste si toho taky všimli, ale existují některé aplikace, které na mobilu a v IB vypadají téměř 100% shodně. Z toho plyne, že při dobrém návrhu ( :!: ) lze provozovat SB i IB bez dvojnásobných nákladů. A pro klienty to má ten příjemný bonus, že při znalosti jedné verze se v té druhé okamžitě zorientují. Ať si Partners banka říká co chce, ale příklady odjinud ukazují, že tenhle přístup funguje dobře.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 2. 2025 19:57

xls píše:Stahování výpisů je taky opruz, hrát si přitom s google diskem nebo mailem na mobilu, aby to člověk dostal do počítače, taky není zrovna elementární. Když jsou tam pokrokoví, tak by aspoň měli umožnit nastavit, aby to automaticky posílalo výpisy mailem.

Mne se jako nejpohodlnejsi reseni pro prenosy souboru mezi mobilem a pocitacem osvedcilo AirCopy.app:
https://aircopy.app/

EDIT: je to zdarma a od ceskeho autora
Naposledy upravil Zedna1 dne 7. 2. 2025 17:18, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hannys85 6. 2. 2025 19:58

Zkousel jsem cvicne dobit 10 ecek na revolut, zatim jeste nezauctovana castka ve vysi 251,36 Kc. Kdyz si chci ted smenit v revoluti 10 ecek na kc, tak mi to nabizi 249,74 Kc. Tak kde je ten Vami popisovany vydelek? Jinak blokuje Vam to taky platby na ZEN.com z PB karty? Nepodarilo se mitam dobit ani ceske koruny. U jinych karet jsem zatin problem nezaznamenal.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 6. 2. 2025 20:06

Ten výdělek není každý den. Využívá se toho, že se pohne kurz a zatímco Revolut ho mění průběžně, tak PB pouze v 16:00.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 7. 2. 2025 00:31

dr._lukas píše:Pobočky v nájemních bytech, frajer na pobočce chce klientův mobil a řeší úkony z toho, zaktivovat nedoručenou kartu :-( To je na kontrolu a ne, abych jim dával své peníze.

Zalezi jak to bude dal postupovat, treba neco zlepsi, ale ted to fakt pusobi ze by zadne pobocky ani resit nemuseli. Naivne tam klient se placa, s tim ze neco extra vyresi, ale potom zjisti ze to cele mohl resit stejne v appce :-) Kazdopadne co pamatuju z minulosti a to myslim treba 15 let zpet, znam slovo Partners neco jako obchodni zastupci a hodne spatny veci na to, ze tomu se vyhnout :-l

Tady to ale spis melo byt jen ze vyuzijes vyhody co to nabizi tj rohlik Premium, pokud tam nakupujes a ten vyhodny kurz. Vyhodny kurz sice lze uzit po netu uz ted, ale ta fyzicka karta byse hodila driv a ne az mi ji snad nekdy doruci posta :-l

Jinak kdo mysli ze je adresa spatne... dnes Ceska Posta - balik do ruky, sice zase pan UA prej, volal a opravdu dosel, tracking cislo a balicek z CR.
Odeslano 05.02.2025, dorucen balicek 06.02.2025.

mBank taky dosla obnovena Visa Svet :-) Treba se me ale jen Partners karta boji, tudiz me bude souzena dal mBank a Revolut :hm
Mozna Partners posila z USA, celni rizeni, ted tam musi dat 0% clo diky Trumpovi a to se zdrzi :lol:
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka