Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 5. 3. 2025 21:05

@Kootil: Úrokové sazby mají pro všechny klienty stejné.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 3. 2025 22:03

@Kootil: Převody BÚ na SÚ a opačné jsou na rozdíl od Maxbanky skutečně okamžité, na žádnou nespolehlivost jsem snad zatím nenarazil včetně praktik Trinity. Maximální OP z BÚ je sice jen 100 tis., ale je možné platbu vícekrát opakovat.
PS: dnes se poprvé ozval v rodině osobní bankéř. Bezproblémový rozhovor, když pochopil, že jsem v obraze a navíc jsem rodinný bankéř, nic dál v rodině nevnucoval.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kootil 6. 3. 2025 00:23

Převod mezi vlastními účty u Max Banky nějak déle trvá? A jak je to pak případně u převodu z BU Max Banky do jiné banky? Já jsem Max Banku od doby kdy začali mít okamžité platby a sloučili kod banky s Creditas nepoužíval, tak vůbec nevím. Ale okamžitý platby u Creditas jsou cajk, tak by to právě očekával i od Maxe.
Kootil
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 6. 3. 2025 06:26

OP z Maxbanky do jiné banky mi vždy trvalý jen chvíli.Neni to tak rychlé jako Partners nebo AB,ale v pohodě.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 3. 2025 06:28

Převod mezi SÚ a BÚ u MaxB není úplně okamžitý, trvá asi tak minutu, než se částka objeví nejprve v účetním zůstatku a poté v disponibilním zůstatku (to je nutné pro odeslání OP). S okamžitou platbou z/do MaxB jsem neměl problém.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 6. 3. 2025 07:15

U MaxB funguje vše spolehlivě? :D
Co ty faily s nefunkčním přihlášením, nefunkčními platbami mezi svými účty apod.? Vždyť tam jedno období bylo pořád něco.
Ale třeba se to sloučením už odstranilo, nebo minimalizovalo.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 6. 3. 2025 09:03

Asi jsem měl štěstí,ale nikdy jsem neměl u Max problém.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 6. 3. 2025 13:19

z Facebooku

Slavíme první rok! Děkujeme všem našim klientům za podporu. Už vás je úžasných 107 tisíc a my si přejeme, abyste byli co nejvíce spokojení. Proto vás chceme co nejlépe poznat. Co už víme?
Zjistili jsme, že někteří z vás oceňují jednu z dlouhodobě nejlepších sazeb na spořicích účtech bez omezení výše vkladu. Jiní k nám přišli díky unikátní nulové přirážce při platbě kartou v zahraničí. Další patří mezi páry, kterým se líbí rovný přístup ke společnému účtu. Naši nejmenší klienti zase milují křečka v dětské apce a fakt, že mohou sbírat penízky za splněné úkoly. Nejnovější klienti nyní přicházejí díky spuštění hypoték. A další prostě jen fandí Pokáčovi a jeho vtipným písním na ukulele.
Ať už jsou vaše důvody jakékoli, vás všech si vážíme a děkujeme vám za podporu. Důležitý je pro nás každý z vás a jsme hrdí, že můžeme být vaším partnerem ve světě financí. Neustále pracujeme na tom, aby se vám u nás co nejvíce líbilo.
Těšíme se na další společnou cestu!
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 6. 3. 2025 16:11

Prostě jen vyjmenovali to, čím se můžou prodat, marketink zdarma
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Joolppp 7. 3. 2025 19:57

Jak tady někdo popisoval příhodu s kartou - přibližně před týdnem objednaná karta dnes dorazila v pohodě. Odesílatel Global Payments Europe, obálka bez popisu Partners Banky.
Joolppp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 12. 3. 2025 11:13

Aktualizace aplikace

V nejnovější verzi aplikace jsme do bankovní části aplikace přidali možnost vytvořit společný účet přes manuální zadání telefonního čísla. Táké je nově k dispozici poplatkový výpis v sekci dokumentů k danému běžnému účtu. Na žádost klientů jsme přesunuli zobrazení PINu tak, aby bylo lépe dostupné přímo z detailu karty.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 19. 3. 2025 15:43

Plaťte na Rohlíku kartou Visa a dostaňte se na Amazing Places

Milý kliente,
když zaplatíte svojí VISA kartou od Partners Banky za nákupy v online supermarketu Rohlik.cz , tak tím získáte Rohlík Premium až na rok zdarma a k tomu od nás máte na rok zdarma jakýkoli náš placený balíček. Je na Vás, zda si vyberete balíček Pro dva nebo rovnou Pro rodinu.

A pokud budete nakupovat na Rohlíku a platit VISA kartou v termínu od 17. 3. 2025 do 13. 4. 2025 můžete ještě navíc vyhrát skvělé ceny. Čím více nákupů uskutečníte, tím větší máte šanci vyhrát. Soutěž má čtyři etapy a v každé se losuje 12 výherců.

Co můžete vyhrát?
1× voucher do Amazing Places v hodnotě 50 000 Kč
1× voucher do Amazing Places v hodnotě 30 000 Kč
5× kredity na Rohlík v hodnotě 10 000 Kč
5× kredity na Rohlík v hodnotě 5 000 Kč

Termíny soutěžních etap:
etapa – 17. 3. – 23. 3. 2025
etapa – 24. 3. – 30. 3. 2025
etapa – 31. 3. – 6. 4. 2025
etapa – 7. 4. – 13. 4. 2025

Více informací tady.

Tak ať vyhrajete!
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 3. 2025 01:03

Článek jsem přestal číst ve chvíli, kdy popisuje KK jako zastaralý produkt a motá o zpoplatněném kontokorentu, protože jsou úroky nízké :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 22. 3. 2025 08:32

Odmenu za doporuceni stale nemaji?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka