Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pezzay 28. 9. 2024 12:52

.. no mělo by,, ale u partners není,, i když jsem si vygeneroval výpis, tak tam taky nic není..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pezzay 28. 9. 2024 20:11

.. díval jsem se zpětně,, ano,ještě v květnu to tam bylo..

-- 28. 9. 2024 21:14 --

.. a Od června už jen ODIS,, no nic ..zkusím tam v pondělí zavolat, jestli to tam mají..
Přílohy
Screenshot_2024-09-28-21-03-45-323-edit_cz.pbktechnology.partners.client.jpg
Screenshot_2024-09-28-21-01-50-375-edit_cz.pbktechnology.partners.client.jpg
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 30. 9. 2024 11:20

Novinka: Nyni lze mit zdarma az 5 beznych uctu (zdroj FB)

Ta garance uroku 4.16% do konce rijna na sporicim uctu je na FB:
https://www.facebook.com/partnersbanka/
https://www.facebook.com/photo/?fbid=55 ... 2364271882
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 11:36

Ta garance úroku 4,16% do konce října je i přímo v appce Partners banky, takže člověk kvůli tomu nemusí chodit na FB :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 10. 2024 15:30

V tuhle chvíli nejdou posílat okamžité platby do Creditas+Max, proto nastala vhodná příležitost přetestovat, jak se zachová aplikace Partners banky v této situaci. Po zadání platby vyskočí potvrzovací okno STANDARDNÍ PLATBA. Z toho mi vychází:

1. Partners banka si správně testuje aktuální stav okamžitých plateb v cílové bance ještě předtím, než klient provede konečné potvrzení platby. To je super.

2. V aplikaci Partners banky mi chybí přepínač "neprovádět standardní platbu, pokud okamžitá platba selže". Tedy, pokud dojde k selhání okamžité platby až při pokusu odeslat ji okamžitě, klient má smůlu, a prostě to odejde standarně.

Je to lepší řešení než v ČS nebo KB, kde klient nic nevidí.
Je to horší řešení než v Air, FIO, RB, kde je přepínač "neprovádět standardní platbu, pokud okamžitá platba selže".
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 16. 10. 2024 11:05

aktualizace aplikace v1.32.34
V nové verzi jsme přidali možnost změnit pořadí produktů na hlavní stránce aplikace. Novou funkci naleznete v Menu/Nastavení aplikace. Dalším novinkou je možnost pojistit vozidlo bez velkého technického průkazu.

Tedy kdo má více účtů, např. spořicí jako obálky, mohl by ocenit změnu pořadí.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 23. 10. 2024 14:22

Tak stejně, jako se mi resetovalo nastavení zobrazení /skrytí zůstatků, mám to stejné nyní s pořadím spořicích účtů /obálek.

Nastavím si pořadí a za X hodin je pořadí jiné. Nahlášeno, uvidíme.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 25. 10. 2024 10:14

Od 1.11. úrok 4,03 %
zdroj
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 27. 10. 2024 19:32

Mám dotaz ohledně spolupráce s rohlik.cz.

Mám tarif Pro jednoho a v červenci jsem udělal jednu platbu kartou u rohliku. Během pár dnů(už nevím přesně) mi psali, že jsem se "kvalifikoval" a mohu si vybrat tarif pro dva nebo rodinu. Neudělal jsem to a ponechal si tarif pro jednoho. Teď v říjnu jsem udělal 2x nákup na rohliku a oba zaplatil jejich kartou.
A teď dotaz: Bude se to brát jako nové splnění podmínek a mohu teď bezplatně přejít na tarif pro dva nebo rodinu s tím, že budu mít v listopadu lepší úrok na spořáku? A nebo už jsem prošvihnul možnost v tom červenci, kdy jsem měl přejít?
Zkrátka, jestli mohu libovolně kombinovat tarif pro jednoho s tarifem pro dva/rodinu podle toho, jestli v daném měsíci zrovna 2x zaplatím na rohliku nebo 5x kartou kdekoliv. Vím, že tarif jde měnit, ale jak často jsem nikde nedohledal.

Uff, snad to bude srozumitelné :-)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareka 27. 10. 2024 19:51

Až po třech měsících po prvém nákupu jsem požádal o bezplatné poskytnutí tarifu pro dva (nabídku na přechod, která mi automaticky vyskočila jsem nevyužil a pak už nebyla k dispozici).
Podpora mi po zaslání požadavku tarif bez problémů nastavila.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 1. 11. 2024 16:53

Minulý měsíc garantovali na spořáku úrokovou sazbu.
Nyní už je to bez termínu?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 11. 2024 17:14

Předchozí úroková sazba 4,16% platila od 1.9., s garancí platnosti této sazby do 31.10. přišli ale až koncem září. Takže očekávám, že na konci listopadu přijdou s garancí, že aktuální sazba 4,03% platí do 31.12. :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 1. 11. 2024 18:27

Kéž by neklesala, no uvidí se časem.
Dívám se, že ani v předchozím PDF s platností úrokové sazby od 1.9. není uvedeno datum do kdy. Prodlužovali to na základě infa na webu, Facebooku, v mobilní aplikaci apod.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 11. 2024 18:40

Asi bude zalezet, jak dopadne 7.11. zasedani CNB?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod regin 2. 11. 2024 10:50

V tuto chvíli je mi to jedno, protože jsem vše přesunul do RB a ČSOB.
regin
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka