zen.com - konkurence pro Revolut.

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dalich 5. 10. 2024 10:26

Mně teď v říjnu končí debetka s cashbackem 1 % z online transakcí. Jsem zvědavý, zda se obnoví, ale spíše ne. Pak už Zen.com nebude tak zajímavý.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alone89 6. 10. 2024 21:52

Update ke cashbacku z Lidlu skrze ZEN...
Pote co Lidl spustil LidlPay, tak platebni brana na eshopu (lidl.cz) a ta kterou jde platba v kamennem obchode skrze LidlPay je totozna. Co z toho? Cashbacky urcene pro eshop, jdou uplatnit i na kamenne prodejne :) A ZEN je ma pekne tucny pro lidl o vikendech :))
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 7. 10. 2024 03:25

Pecka, dík!
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Honk 8. 10. 2024 07:45

Jak prosím funguje karta Zen přidána napr. do toho Lidl pay. Bere platbu v Kč v lidlu z korunoveho nebo euroveho účtu v Zen pokud jsou peníze na obou? Je některá měna primární jako u Revolut a pokud na ni peníze nejsou, vezme z druhé a udělá konverzi? Dekuji
Honk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Honk 10. 10. 2024 08:14

Alone89 píše:Update ke cashbacku z Lidlu skrze ZEN...
Pote co Lidl spustil LidlPay, tak platebni brana na eshopu (lidl.cz) a ta kterou jde platba v kamennem obchode skrze LidlPay je totozna. Co z toho? Cashbacky urcene pro eshop, jdou uplatnit i na kamenne prodejne :) A ZEN je ma pekne tucny pro lidl o vikendech :))

Včera zkoušen nákup v Lidl prodejně s lidl pay, kde je vložena Zen virtual card, na Zen se strhlo z eur, kč jsem tam nemel a žádný cashback pripsan nebyl, takze to buď už nějak rozlisili a nebo to tak už není, případně ne plošné anebo v jiné konstelaci. Má zkušenost někdo další? V platbě same je jen Lidl, nikoli Lidl shop.
Honk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 12. 10. 2024 11:44

dneska jsem platil v Lidl přes Lidl pay Zen kartou, na účtu jsem měl koruny a tak to bylo v pohodě a bez konverze, ale odměnu jsem taky nedostal (možná ale moje chyba, že jsem před platbou neproklikl odkaz, je tam psáno, že je to platné jen 4 hodiny) ... jinak nevím co jinak by bylo špatně
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dvorik 12. 10. 2024 13:02

Kde jsou videt nabizene cashbacky?
Na strance pisou: You can find all the available cashback offers in the ZEN.COM app in the Instant Cashback section.
Nic takoveho v aplikaci ale nevidim.
Diky.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PlesnivyKun 12. 10. 2024 14:03

Mají to zvláštně přeložené :-D
Přílohy
Untitled.png
Untitled.png (106.63 ) Zobrazeno 2750 krát
PlesnivyKun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dvorik 12. 10. 2024 14:49

Dekuji za screen.
A jak muzete platit v obchode pres LidPay s navazanou ZEN kartou, kdyz v podminkach se pise, ze se na obchod musis prokliknout odkazem a az pote zaplatit kartou.
To asi jaksi na pokladne neudelas.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alone89 13. 10. 2024 19:03

Kluci (a holky) zapojte prosim mozek. Tak je asi jasny, ze kdyz si neco neaktivuju / nekliknu tak cashback nedostanu automaticky.... Docela jste me polekali ze to rozlisili ale neni to tak. Byl jsem na rychlej nakup (viz screen)
Přílohy
signal-2024-10-13-200111.png
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 13. 10. 2024 19:31

Jinak teda koukám, že ve free plánu je jen polovina odměny, ale stačí gold za 90 centů měsíčně na získávání plné odměny?
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 14. 10. 2024 22:11

tak nevím co dělám blbě, teď jsem zkoušel nákup v sinsay ... otevřel zen (předtím už koupil i gold členství) a nakoupil přes odkaz v sinsay aplikaci zen mastercard virtuální kartou a zase žádný cashback
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alone89 15. 10. 2024 05:37

Tak už asi holt jen nahlásit supportu, žes neobdržel instant Cashback (napiš jim i kolik % to mělo být). Jsou docela rychlí a cca do 1-2dnu ti jej propisou :)
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 23. 10. 2024 19:23

Zen něco udělal/vylepšil a pár dnů už umí automaticky směnit měnu podle placené měny. Takže při platbě třeba v EUR není potřeba mít na účtu EUR peníze, zkonvertuje se automaticky z CZK účtu. Dříve prostě platba neproběhla, musel se cizoměnový účet dobít.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kikina999 20. 1. 2025 22:40

Nyní mají akci na plán Pro na 3 měsíce zdarma, zvažuji pořízení plánu Pro zdarma na vyzkoušení:

https://www.zen.com/pricingplans//

Mám Revolut i Wise, kdy za měsíc budu potřebovat nabít kartu ideálně z CZK kreditní karty ve výši cca 150 000,00 Kč, směnit, a poslat je na indonéský bankovní účet v 9 platbách.

Nikde ale nevidím jako měnu IDR, tj. indonéskou rupii.

Proto se chci zeptat, kolik stojí nabytí kreditní kartou (uvažuji o nabytí jednorázově 150 000,00 Kč)?

A kolik by byl poplatek za směnu a odeslání každé platby na indonéský bankovní účet?

Předem moc děkuji :-)
kikina999
Návštěvník

Předchozí stránka