od PatrikChrz 29. 3. 2022 08:01
Pokud je skutečně podmínkou jen počet plateb, tak je nejvýhodnější dobíjet si nějaký ten kredit. Byl zde zmíněn Regiojet, také používám, s dobíjením po koruně nemám problém a jednou za čas s ním někam jedu, nejspíše budou obdobně fungovat i jiní dopravci (pokud jezdíš trasy, kde Regiojet není), nedávno jsem viděl přímo reklamu na "ČD Kredit". Pak mě napadá třeba Alza, pokud tam občas něco nakupuješ, ale nevím, jestli tam není nějaká minimální částka dobití. A nebo jednou za měsíc dojít do super-hyper a na samoobslužné pokladně po jednom zaplatit rohlíky, nebo jakýkoliv jiný nákup, který bys stejně koupil.
Kdyby byla podmínkou částka, tak dobírka na poště (stojí to 111 Kč bez ohledu na částku, při použití zákaznické karty je to o dvě koruny méně - cena za ekonomický doporučený dopis na dobírku, maximální částka dobírky je 1 milion).
Na ten Revolut pozor, některé banky to nepočítají jako platbu kartou, někdy je vyžadována platba s fyzickým předložením karty, tuším mi říkal kamarád, který má kreditku od KB, že bonusy za platbu kartou na poště sice dostal, ale pokud chtěl odpustit poplatek za vedení karty, musel udělat i platbu v obchodě.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.