Everyday sa oplatí najviac, keďže ako píšeš si v pluse aj po zaplatení predplatného. A ešte aj viac dostaneš z cashbacku. Keďže pri Free pláne je možné dostať 3% len do 250€ čo je mesačne 7,50€ + 10€ jeden perk. Ale pri Everyday predsa 2 000€ limit je omnoho väčší a lepší.
S tým vyberaním hneď máš pravdu... ja čo som dostal hneď ten bonus 10€ za odporúčanie tak ľutujem, že som ho nevybral hneď. Po pár dňoch klesala cena PLU a z tých 10€ mám aktuálne 8,56€ aj to ich nemôžem vybrať lebo minimum je 10€ na výber. Ale zase čo sledujem cenu PLU tak do tých 9€ je skoro vždy. Ešte taká vec, že je šanca, že po novom roku cena stúpne keďže sa rozširujú na US trh.
"A tiež si nemyslím, že tieto výhody zanič budú nejako extra dlho..." - ťažko povedať, ale niekde som čítal, keď sa niekto pýtal ako je možné, že dávajú toľko PLU len tak zadarmo, a odpoveď bola lebo ich majú neobmedzené množstvo. Tu na reddite sa niekto pýtal:
https://www.reddit.com/r/plutus/comment ... ess_model/ a v komentároch je množstvo odpovedí.
Ešte možno by nebolo na škodu ak by neskôr znížili čakaciu dobu na PLU z 45 dní aspoň na 30 dní. Tých 45 dní je celkom dosť... ale aj tak to stojí za ten cashback.
Inak je aj taký menší trik na instatné dobitie karty pre EEA.
Dobitie karty vykonané medzi 9:00 a 11:00 má vysokú šancu na okamžité dobitie, dokonca môže byť okamžité v čase, keď ste dobitie iniciovali, avšak popoludní v neskoršom čase sa šanca na okamžité dobitie znižuje.
Ak dobijete kartu medzi 9:00 a 13:00, je vysoká šanca na úspešné okamžité dobitie.
Ak ho vykonáte aj každých XX:19 a XX:49, šanca na úspešné okamžité dobitie sa ešte zvýši. dobitie karty vykonané medzi 9:00 - 11:00 má vysokú šancu na okamžité dobitie, dokonca môže byť okamžité v čase, keď ste dobitie iniciovali, avšak popoludní v neskoršom čase sa šanca na okamžité dobitie znižuje.
Ak dobijete kartu medzi 9:00 a 13:00, je vysoká šanca na úspešné okamžité dobitie.
Ak to urobíte aj každých XX:19 a XX:49, šanca na úspešné okamžité dobitie sa ešte zvýši.
Osobne som to skúšal dosťkrát takto ráno a fungovalo to ako je popísané, jedine asi raz sa mi stalo, že o 9:45 som dobil a peniaze prišli až o 2 dni neskôr inak to bolo instatné.