PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Lafayette16 23. 12. 2022 12:33

Tak já mám asi jiný problém. Plutus funguje (přímo i přes Google Wallet), ale Curve s Plutusem vzdy decline...
Evidentně je chyba u Curve (nebo mezi Curve a Plutusem).
Napsal jsem na chat Curve, kde jsem dostal odpověď, že to v žádném případě není živý chat a že na odpověď si počkám 4-5 týdnů. To jako fakt?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod George_76 23. 12. 2022 14:17

jj, ja psal na curve pred vice nez dvema tydny a stale zadna odpoved... je to prisernost ten jejich servis....
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 23. 12. 2022 21:30

Existuje nějaká jiná moznost, jak platit v korunách, ale na Plutus tu platbu převést na eura?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod SamerLP 23. 12. 2022 23:49

Bohužiaľ asi nie. Jedine cez Curve, iná možnosť nie je si myslím.

Inak: https://medium.com/plutus/pluton-reward ... d9cb0847ee

od budúceho roka bude sa postupne zvyšovať minimum PLU, ktoré sa stakujú pre vyšší cashback či viac perkov, celkom sila :D

Ale úprimne za mňa už tých 250 PLU je nereálnych na lepší cashback. Osobne mi príde už dosť dobrý aj ten 3% a v kombinácii s Everyday plánom kde sú dva perky a vyšší limit na cashback za platby. A som veľmi spokojný keďže aktuálne čo som začal s Plutusom niekedy začiatkom Novembra a už teraz mám 12,43 PLU = 102€. A dá sa povedať, že za nič. Len je tam tá nevýhoda, že teraz len čakať na potvrdenie odmien a vybrať to, plus ešte, že keďže sa tá cena dosť hýbe tak to môže klesnúť :D
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod .void 24. 12. 2022 01:53

Paráda, těším se jak v roce 2025 bude Pluton za 2€ max, reálně spíše za 1€. :-]
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 24. 12. 2022 06:56

Letadlo nabírá výšku. :D
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vzdálený 25. 12. 2022 21:08

Mám zhruba před týdnem zřízený účet a čekám na kartu. Má smysl nyní (akce končí dnes) využít Christmas Offer s plánem Everyday na měsíc zdarma když ještě nemám kartu? Při zřizování byl příslib, že dorazí za 14 dnů.
https://support.plutus.it/hc/en-us/articles/5132685790877-Promotions-events-and-bonuses-Live-tracker
vzdálený
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SamerLP 25. 12. 2022 21:28

Otázne je skôr, či vieš prejsť vôbec na Everyday ak nemáš kartu. Nie som si istý či to vôbec pôjde. Ale ak pôjde tak to sprav. Oplatí sa to.

Len asi by si nestihol využiť perky dvakrát. Ono to funguje zároveň tak, že ak si upgradneš plán dajme tomu 15. deň v mesiaci tak vieš využiť tie dva perky čo máš k dispozícii a následne 1. deň nasledujúceho mesiaca znova,keďže perky sa resetujú spolu s limitom na cashback vždy prvý deň v mesiaci. Čiže prvé obdobie by si mal 4 perky. Takže celkovo sa oplatí vyšší plán si zaplatiť určite neskôr ako 1 deň v mesiaci.

Ale keby ti aj išlo upgradnuť dnes a následne karta náhodou prišla ešte budúci týždeň tak nestihneš využiť ešte jeden perk navyše v tom mesiaci keďže odmena s perku musí byť v danom mesiaci už aj potvrdená - ono po platbe vždy jeden alebo viac dní trvá dokým sa platba spracuje a pripíše odmena.

Ale napriek tomu všetkému ak by ti to išlo dnes sa to oplatí, ja som takto využil Black friday akciu čo bola rovnaká a aktuálne čakám v Januári by mi mal vrátiť za ten jeden mesiac Everyday plánu :)

Ale aj následne bez akcie odporúčam platiť si Everyday, keďže pri free pláne ten limit 250€ mesačne z ktorého vieš získať 3% naspäť je nič moc a dokopy vieš mesačne získať len 17,50€ čo pri Everyday pri dvoch perkoch a ak by si využil celých 2000€ je to dokopy 75€ po odpočítaní platby za Everyday čo zaplatíš mesačne.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vzdálený 25. 12. 2022 23:22

Díky za konzultaci. Everyday šlo aktivovat i bez PLUTUS karty.
vzdálený
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lessani 28. 12. 2022 15:40

Ahoj,
prosím o refferal do SZ. Díky.
Lessani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod freedomofspeech 28. 12. 2022 15:50

máš SZ
freedomofspeech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod safko 29. 12. 2022 15:20

zdravim, včera som zakladal plutus účet, poslal 20€, okamžite peniaze dorazili a dnes mi už ponuka možnosť aktivácie plutus karty, je možné že tak expresne rýchlo ju vybavili a už aj poštou poslali?
safko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka