Otázne je skôr, či vieš prejsť vôbec na Everyday ak nemáš kartu. Nie som si istý či to vôbec pôjde. Ale ak pôjde tak to sprav. Oplatí sa to.
Len asi by si nestihol využiť perky dvakrát. Ono to funguje zároveň tak, že ak si upgradneš plán dajme tomu 15. deň v mesiaci tak vieš využiť tie dva perky čo máš k dispozícii a následne 1. deň nasledujúceho mesiaca znova,keďže perky sa resetujú spolu s limitom na cashback vždy prvý deň v mesiaci. Čiže prvé obdobie by si mal 4 perky. Takže celkovo sa oplatí vyšší plán si zaplatiť určite neskôr ako 1 deň v mesiaci.
Ale keby ti aj išlo upgradnuť dnes a následne karta náhodou prišla ešte budúci týždeň tak nestihneš využiť ešte jeden perk navyše v tom mesiaci keďže odmena s perku musí byť v danom mesiaci už aj potvrdená - ono po platbe vždy jeden alebo viac dní trvá dokým sa platba spracuje a pripíše odmena.
Ale napriek tomu všetkému ak by ti to išlo dnes sa to oplatí, ja som takto využil Black friday akciu čo bola rovnaká a aktuálne čakám v Januári by mi mal vrátiť za ten jeden mesiac Everyday plánu
Ale aj následne bez akcie odporúčam platiť si Everyday, keďže pri free pláne ten limit 250€ mesačne z ktorého vieš získať 3% naspäť je nič moc a dokopy vieš mesačne získať len 17,50€ čo pri Everyday pri dvoch perkoch a ak by si využil celých 2000€ je to dokopy 75€ po odpočítaní platby za Everyday čo zaplatíš mesačne.