ard3ne píše:Neviete mi niekto poradiť, či existuje podobná služba ako curve (kvôli platbám plutusom v inej mene ako euro)? z istých dôvodov si nemôžem curve založiť a nenašiel som žiadnu podobnú službu ako je curve (všetky karty v jednej)
Bohužiaľ asi nie. Jedine fakt len Curve..
Inak k Plutusu ešte, celkom nanič, že dlho už nepridali žiadny perk. Naposledy Curve a odvtedy nič. Zároveň ono dosť perkov sa ani nedá využiť na Slovensku/Česku. Síce budúci rok majú prísť akési "Regional Perks", no som zvedavý čo budú zač a teda či budú pre jednotlivé krajiny rôzne či ako to vôbec chcú spraviť

Ešte jednu skúsenosť napíšem. Vracal som tovar v Alze, v ten istý deň čo som ho vrátil tak mi vrátili aj peniaze a keďže som platil kartu (Plutus) tak mi vrátili peniaze späť na kartu. Písali, že do 3 dni to bude vrátené, a prekvapivo to prišlo už späť v ten istý deň poobede. No a skôr tá horšia vec, že Plutus to zaznamenal ako keby tie peniaze odišli z účtu, ale pritom sa vrátili normálne. Čo som sa informoval na Discorde Plutusu tak je to akýsi vizuálny bug, ktorý sa po niekoľkých dňoch zmení a bude to ako vrátená platba.
Čiže ešte Plutus dosť toho má čo opraviť aby to fungovalo správne.
Aj čo sa týka aplikácie v mobile dá sa povedať, že oproti iným bankovým aplikáciam je úplne nanič, väčšinu vecí sa dá robiť len cez webovú stránku. Toto tiež hádam niekedy sa zlepší keďže dnes fakt v aplikácii bánk sa dá vybaviť skoro všetko.