Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ard3ne píše:Je to VUB, ale tento produkt sa už zakúpiť nedá. To asi tak cca 7+ rokov naspäť vydávali kreditné karty American Express,
Rupizhnjaak píše:Konečně na rovinu přiznali, že tam opravdu měli chybu![]()
Já jsem po 14 dnech čekání na odpověď supportu ztratil nervy a všechny pending transakce jsem začal GBiTovat na Hi.com kartu (když ještě fungovala). Dokonce jsem napsal na Plutus podporu, ať už tu moji chybu neřeší, že všechny pending transakce přesouvám, přesto mi za dva dny napsali, že jim je líto a blablabla a PLU mi připsali, přesto, že už ty transkace byly pryč
Bohužel, z Hi.com karty jsem si nestihl všechny odměny vybrat, měli tam nějaký průser, všechny karty a výběr odměn zablokovali a moc nevypadá, že to ještě někdy spustí. Takže stejně jsem pár desítek Eur v mínusu
Nicméně, od 16.12. to opravdu nefunguje, poslední pending transakce jsem měl 2-4.1., byly tam víc jak 14 dní, než jsem je přesunul. Až od 5.1. je zatím vše v pořádku.
Rupizhnjaak píše:Jestli to spustí, tak ano, já už jsem se ale v duchu rozloučil s těmi 260 staknutými dolary
George_76 píše:Proč?Ja stale uvažuju, že stalku tech 250 PLU nejpozdeji v cervnu nez zmeni ty pravidla
ard3ne píše:Na telegrame je dokument, že presun HI z burzy je povolený, takže si môžeš presúvať svoje odmeny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků