SamerLP píše:Áno, je to tak perky/limity na cashback sa vždy 1. deň v mesiaci resetujú. Preto je zároveň výhodné kto si prvýkrát kupuje predplatné aby ho nekupoval 1. deň ale najlepšie neskôr aby stihol v prvom predpladnom cykle dvakrát tie perky využiť.
Ako stihol využiť dva krát? Veď 1.ého keď zaplatíš poviem za ntflx, tak nová platba je opäť prvého, to nestihneš nijako otočiť 2x (to isté aj neskôr v mesiac). Skôr neplatiť posledného v mesiaci, lebo vtedy ti zaúčtuje platbu až prvého, preto prídeš o ten perk za daný mesiac, v ktorom si zaplatil posledného.
Alebo je nejaká finta na toho prvého?
-- 7. 2. 2023 12:24 --ps: mne sa skôr podarilo dostať 2x perk za netflix ale skrz kombináciu plutus/hi (podarilo dávam do veľkých úvodzoviek, keďže vieme, čo s nami HI vyvádza) a to tak, že zaplatil som 1.1.2023 normálne kartou plutus netflix. Nato som, keď som už mal aktívnu HI kartu dal zmenu dňa vyúčtovania (zadaná 16.01.2023) z prvého v mesiaci na 28ého v mesiac a dal zaplatiť perk cez kartu HI. Tým pádom mi nanovo narátalo platbu (doplatok) od 01.02.2023 do 27.02.2023) a stiahlo už z karty HI alikvotnú sumu (takmer celú) za mesiac február. čiže plutus mi zaplatil perk aj hi mi "zaplatilo" perk. Ďalšia platba bude realizovaná už z hi - 28.2.2023 (ak teda ešte budú existovať a vracať predplatné). A keďže som už bral, že netflix mi bude vracať HI, februárový perk v plutus som v januári zmenil z netflix na niečo iné. Ak by Hi do 28 februára zmätkovalo, nechám netflix bez platby a znova obnovím z plutus prvého (a keď začnú fungovať hi v marci, tak ich znova oholím

)
-- 7. 2. 2023 12:49 --aby som nakoniec nevyzeral, že sa snažím hľadať kľučky a ťahať, čo sa dá (nie, to nie kvôli mne zablokovali hi

, túto zmenu som robil len kvôli tomu, že za mesiac január som mohol využiť nejakú z troch výhod u HI, nič tam nebolo také, čo by som mohol využiť a keďže som investoval 10.000 hi, tak nech sa mi niečo vráti...