PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Bellows-CZE 8. 2. 2024 09:48

Díky zkusím, na bankomat přes Curve jsem nemyslel.
Bellows-CZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anezka Kloubova 9. 2. 2024 11:58

Ahoj,
také vám přišel včera tento e-mail?
//
We trust this message finds you well. In our ongoing commitment to security and compliance, we are notifying you of an important update regarding deposits.
Starting today, only deposits from accounts owned by you (matching your Plutus account name) are allowed. 3rd-party deposits are no longer permitted.
For example, if your name is John Smith, funds should come from an account owned by John Smith. Please note that deposits from accounts not owned by you may result in account suspension and a source of funds review.
Why the change?
Unfortunately, third-party deposits have been linked to misuse attempts. As a trusted financial institution, we like to take proactive measures to mitigate bad actors so you can enjoy a safe and seamless rewards experience!
For how long?
Rest assured, we're diligently exploring secure methods to provide third-party deposits. Once we establish a timeline, you will be notified.

//

Znamená to, že si na Plutus už nepošlu ani Euro z Revolutu? Nebo ta se mezi 3. osoby nepočítá?
Anezka Kloubova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 9. 2. 2024 12:26

je revolut účet psaný na tvoje jméno nebo je majitelem účtu revolut? ... podle toho zjistíš odpověď
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dr.D 9. 2. 2024 12:28

Přišel, ale Revolut je na moje jméno, v tom problém nevidím...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anezka Kloubova 9. 2. 2024 12:41

Tak snad to tak bude. Mnoho například investičních brokerů platby z Revolutu neakceptuje právě z důvodů nedostatečné identifikace majitele účtu... Proto jsem se na to ptala.
Anezka Kloubova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 2. 2024 17:48

Potvrzuji, že Revolut účet je veden na vlastní jméno, takže platba na vlastní Plutus účet v pořádku přijde.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 9. 2. 2024 18:06

ten email od plutus šel všem uživatelům předpokládám, to není návaznost na konkrétní deposit
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 2. 2024 20:05

Dle všeho ten e-mail poslali skutečně každému.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PLUCARD 10. 2. 2024 17:11

Zdravím, právě dělám web PLUTUS pro českou komunitu. zatím je to beta verze. Ale smyslem je, vytvořit komunitu a sdílet tam zkušenosti a informace. Zatím se můžete mrknout a třeba napsat co byste chtěli a stránkách hlavně. Od Plutus je to schválené a také jsem informace získával z diskord.
Díky

https://plucard.cz/
PLUCARD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ... 10. 2. 2024 18:00

Navod, jak to zalozit a jednoduse pouzivat, aby na tom clovek neco vydelal. Zatim se mi zda, ze je to moc slozite, nez abych se tim zabyval.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod George_76 13. 2. 2024 12:45

Cau, tak jsem nejak poprve pouzil Curve GBIT mezi PLU a Revolut, muzete mit rict jak dlouho trva nez se vrati penize zpet na Revolutku z PLU? To trva v radech dni? U je to totiz vice nez den...
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2024 13:11

Copak ti GBIT mezi jinými kartami trvá méně než jeden den? Pokud je platba už zaúčtovaná, tak GBIT standardně trvá několik pracovních dnů.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod George_76 13. 2. 2024 13:21

ok napsal jsem to nepresne, pouzil jsem ho poprve uplne, takze nevim jak dlouho trva ;) tak diky za odpoved.
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2024 13:38

To pak jo :-) Já to pochopil, jako že GBIT normálně používáš a teď jsi poprvé dělal GBIT mezi Revolut a Plutus.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ard3ne 22. 2. 2024 16:33

Dnes mi končí STARTER (ktorý som mal zdarma) a po prihlásení do aplikácie mi vybehlo toto okno:
aa.jpg
aa.jpg (19.27 ) Zobrazeno 1383 krát

Nerozumne som si spravil len screenshot a neprečítal si podmienky. Teraz mi už neukazuje to okno.
Nemal to niekto z Vás? Aké sú podmienky? Lebo chcem mať 10 usd v plu + odpustenie poplatku v plu, neviem však, či musím obnoviť len STARTER, alebo môžem ísť na everyday (logicky mi príde, že áno, no lepšie by to bolo prečítať v podmienkach)
ard3ne
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka