PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod George_76 21. 5. 2024 16:11

hmm zkousel jsem to poslat z Mexc na svuj revolut ucet a napsalo mi to ze sluzba neni dostupna ve vasi zemi nebo regionu :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 27. 5. 2024 15:47

tak jsem to vyresil poslanim zpet na Hi, prevodem na Eur a odeslanim na revolut :)
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wurk 5. 6. 2024 08:17

nezkousel uz nekdo perk "Albert Heijn", jestli se aplikuje i na mistni Albert?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 6. 2024 09:34

Už se to tady řešilo - prý ne: viewtopic.php?f=316&t=1323808&p=13486922#p13486922
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod TommyB188 7. 6. 2024 10:52

Takhle, Plutus tvrdí, že Albert Heijn se na český Albert nevztahuje. Nicméně jednou jsem nakoupil v Tescomě a zapsalo se mi to jako Perk Reward v ramci zrovna zvoleneho Tesco Perk. Viz příloha.
Takže je tam nějaký trigger pro zvolené perks, který spustí perk reward místo % cashbacku, když při transakci zachytí klíčové slovo názvu obchodníka v tomhle případě stačila část slova Tesco…
Takže je dost možné, že i při zvolení Albert Heijn perku a zaplaceni u českého Alberta se perk reward spusti. Takže můžeš to zkusit a dát nám vědět � worst case přijdeš o perk reward ten jeden měsic.
Přílohy
IMG_3593.png
TommyB188
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanBrno 7. 6. 2024 11:44

No, mam opacnou zkusenost, kdy jsem tankoval na Shell a nebyl mi perk uznan, protoze v popisu transakce bylo napsano cerpaci stanice Shel (jedno "l" namisto dvou)
Stalo se mi to opakovane na ruznych benzinkach (perk jsem proto zrusil)

Jinak nove pribyl perk DM drogerie
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod SamerLP 9. 6. 2024 17:17

Ja si myslím, že aj pri Českom Alberte to bude fungovať.

Minimálne je isté, že ten systém funguje podľa názvu transakcie. Čo je zároveň nevýhoda ako popisuje vyššie milanBrno.

Presnejšie ja som napríklad chcel využiť Starbucks, ale nevyužijem lebo v našom meste Starbucks je franšíza, a v názve transakcie nie je Starbucs, ale SBX. Takže smola, jedine, že by som vždy napísal podpore o manuálne pripísanie a doložil doklad, ale to sa mi nechce a zároveň kto si už len odkladá bločky od kávy :D

Ale ani mi to moc nevadí, perky môžem využiť len dva pri Everyday keďže nestakujem. Využívam Curve a Netflix, čiže výhoda, že je to predplatné takže nič neriešim, platby odídu automaticky a tým pádom perk tiež využijem :D

Mimochodom, za mesiac a niečo, tuším teda do 30.7. je vlastne tá zľava na predplatné. Už aby som koncom tohto mesiaca alebo začiatkom budúceho kúpil ešte výhodne ročné predplatné. Ale stále váham... aj skrz to, že keďže som si kúpil vyšší cashback limit o 1000€ na rok, ktorý mi vyprší 2.2.2025, a ak si zaplatím predplatné to mi bude platiť do Júla, a tým pádom by som 6 mesiacov už mal limit len 500€ a nie 1500€.

Tá cena PLU je stále horšia a horšia. aktuálne cca 3,63€ to je čistá tragédia. Zároveň nehovorím, že odkedy nefunguje DEX som teda PLU nevyberal čo už je viac ako rok. Aktuálne mám 85,3 PLU čo je cca 309€, a aj keď stále sa mi pripočítavajú po uplynutí doby 45 dní PLU, tak nči z toho keď cena PLU klesá.

S DEX to tiež nevyzerá dobre. Ževraj asi ani tento rok ho nespustia... asi až 2025.

Inak ešte, úprimne si neviem predstaviť, že by som vôbec stakoval. Pri tejto klesujúcej cene, musia tí čo stakujú poriadne strácať peniaze. Sám to vidím, keby pred rokom odmeny v PLU boli vypočítané keď bola hodnota PLU 8-9€, dnes pri cene 3,63€ mi to kleslo o viac ako 50%.

Ako pri menších sumách to možno nie je veľa, ale ak si vypočítam, že ak by som stakoval minulý rok pri cene 1 PLU = 8€ a kúpim 250PLU za 2000€, a o rok pri cene 3,63€ moja investícia má hodnotu len 907,5€, tak to je pekne nanič.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wurk 10. 6. 2024 11:12

nakup v Makru zapocitany jako Shell perk :hm
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 16. 6. 2024 17:57

Tak jsem střádal a střádal až jsem nastřádal PLU včera na další level a poskočil jsem na Veteran s 5% cashback a celkem ted 8 perky, no co ja s nimi budu delat :D delam srandu, zatim jsem pro všechny měl využití i když ne u všech plných 10eček.

Spíš přemýšlím co dál, protože to byl cíl a dál a to co už teď budu mít nad už střádat nechci, takže jedine za ten nehorazny poplatek dostat ven že?

Taky by me zajimalo jestli není lepsi ty PLU presunout na externí penezenku, protože tam mam jen cca pulku, ale to taky neco bude stat že? Mimochodem, ty pripadne poplatky jdou z PLU nebo se normalne plati z karty? Abych s tim pocital a neklesl pod tech 500 PLU, ktere tam musim drzet :D

A posledni vec, máte někdo to roční předplatné? Přemýšlím, že bych do něj šel v rámci úspor.
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wurk 16. 6. 2024 18:12

wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 16. 6. 2024 21:52

a to je mi zajimave, to bych si mohl naskladat nekolik perku na Tesco, tam je vyuziju rozhodne na 100% :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 17. 6. 2024 06:14

Pro stackable perk je třeba Metal kartu https://support.plutus.it/hc/en-us/arti ... able-Perks
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 17. 6. 2024 16:29

a jej, tu nemam tak zpátky na stromy :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 19. 6. 2024 18:27

Plutus už spustil bonusy k metal kartě, mimo jiné $50 bonus za založení karty. Takže kdo má zájem, napište mi SZ, k dispozici už mám pouze 11 těchto vysokých bonusů.
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 6. 2024 18:37

Já mám 3 referral golden tikety... :D
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka