Tak to museli zmeniť. Lebo kedysi to bolo tak, že normálne ak si prešiel s nižšieho plánu na vyšší tak to bolo ihneď.
Cena rocniho predplatneho je snizena o nevycerpane mesicni predplatne
To je divné, lebo mne teraz keď pozerám na Plutus stránke, tak mi píše, že ročné predplatné Everyday stojí 99,99€, čo je aj s tým, že dva mesiace sú zdarma.
Čiže ak správne chápem, ak by som dnes si predplatil ročné Everyday, tak ešte z tej plnej sumy 99,99€, mi odpočítajú nevyčerpané mesačné predplatné? Respektívne som teraz 20.6. platil mesačné Everyday za 9,99€, ak si teda predplatím ročné, tak mi ešte odpočítajú sumu za 21 dní, ktoré mám zaplatené?
Znižovať predplatné je samozrejme blbosť, hlavne pri ročnom predplatnom.
Ešte ťa tršoku opravím Everyday má 2 perky.
Inak pre zaujímavosť, v aplikácii už ukazuje aj informáciu, koľko peňazí som minul za celý čas čo používam Plutus. Plutus používam asi od októbra 2022, a aktuálne mi ukazuje, že som už minul 10 324€. Zároveň je tam informácia o PLU, ktoré som tým našetril, presne 124 PLU a v EUR to píše 398€, čo je typujem pri aktuálnej cene PLU. Ak vypočítam to reálne, že z tých minutých 10 324€ tie 3% cashbacku, tak to je 309€.
Zároveň ak to mám zobrať realicky, je to ešte omnoho viac. Keďže som zrátal, že ešte v dobe kedy DEX fungoval, som vybral dokopy 154,54€, a plus k tomu ak by som dokázal vybrať cez DEX bez poplatku (čo sa aktuálne však nedá) svojich presne 89.86 PLU čo mám na vypletenie, tie majú hodnotu 287.54€. Dokopy to je 439,08€. Takže vlastne ak porovnám 3% pri reálnej útrate (tých 10 324€) som ešte v pluse 130,08€ naviac.
Celkovo som, ale prekvapený, keďže v podstate pri aktuálne nízkej cene som v pluse, ale je mi trochu do plaču keď vidím, že pri poslednom výbere PLU cez DEX dňa 27.2.2023, viac ako pred rokom bolo 1 PLU = 9,23€. Takže to celkovo vidím tak, že zjavne PLU budem ešte nejakú dobu držať, a dúfať, že niekedy cena PLU bude na podobnej úrovni.
Ale vlastne som zabudol na dôležitú vec. Neodrátal som z celkovej získanej sumy to čo som zaplatil za predplatné, plus ešte čo som navyšoval cashback limit. Táto suma by to síce o dosť znížila celú odmenu
Ale keďže typujem, že by to bolo tak okolo 200-250€ dokopy, tak stále musím osobne tvrdiť, že stále by som z toho celého mal asi 200€, čo je slušný peniaz, ak berieme do úvahy, že bežná banka ti za platby kartou nedá NIČ.