Nevite jak dlouho realně trvá než Plutus odesle PLU do metamask? Pisou tam ze to delaji jednou za tyden. Je to nejaky konkretni den nebo je to nahodne ale opravdu to do toho tydne odejde?
A mimochodem, nevim jestli jste si toho vsimli, ale kdyz koukam na zalozku rewards level, tak me tam zarazila jedna vec. Reward level se stale pocita s celkovych PLU, tedy vcetne tech co ma clovek na externi penezence. ovsem ten jejich novy Stacking Rewards (CRY) se asi pocita jen z tech co clovek drzi interne coz si nejsem jisty ze by nekde zminovali nebo jsem to prehledl?
Dneska navíc Curve zmenili plany a zvysili limity, takze asi prejdu z Black na X protoze mi bude uz stačit a jediny rozdil je tech 6 obchodniku s tim 1% kde stejne nakupuju jen u jednoho pravidelne a u ostatnich jen nekdy a navic zadny velky objemy takze mi to dava nula nula nic takze to vic usetrim ty 4 libry za ten plan a vykaslu se na ten perk, ktery podpora PLU tvrdi ze resi... no nechce se mi verit, ze se jim uplnou nahodou ztratil zrovna tento jeden perk a je to chyba