Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mawal píše:A když už si myslíte, že se vám podařilo pár EUR vybrat, ještě nemáte vyhráno. Nepodařilo se mi dostat eura z Plutus balance přes Plutus virtuální kartu ani na Revolut ani na Zen (ani přímo, ani přes Curve). Co mi prošlo, bylo dobití Orlen tankovací karty přes Curve.
vzdálený píše:Když odhlédnu od brutálního poplatku 33% - vybíral jste někdo v poslední době z Plutus PLU přes Rabby na Coinbase? Je to stále funkční nebo je nutné používat MetaMask?
Nemám s výběrem PLU žádnou zkušenost. Dnes se mě snad podařilo propojit Plutus přes Rabby na CB. Inspiroval jsem se návodem https://www.youtube.com/watch?v=Q3-7SgHElsk
Předpokládám, že výběr z Plutus se dělá přes záložku Pluton, tlačítko Payout. Zde je upozornění:Third-Party Payouts
Transferring in-app rewards from connected to non-connected wallets may result in restrictions or account closures.
Co je tím přesně myšleno? Vlastní výběr jsem zatím neprovedl.
opat (novy) píše:Jo jsou to mrtky , měl jsme tam ( a dělám to tak pravidelně po cca dvou měsících , co naspořím nad. 50E tak vytahuji furt na stejný MetaMask ) 60 PLU/118€, a hned si stáhli 39€ , žádná kontrola, takže taky končím, nebudu zas čekat na sliby které nedodrží … to bylo kecu že sice 15€ withdrawl , ale do druhého dne , a teď 33% z vybírané částky a do kdy až skončí bull run nebo až opadá listi z dubu �
Dr.D píše:Já to udělal 31. 12. a taky nemám nic
opat (novy) píše:Nějaký detail by prosím nebyl, to je někde v záložce HuB v aplikaci ? Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků