PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 18. 12. 2024 23:22

Třeba přes Revolut, pokud ho máš.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr.D 19. 12. 2024 08:52

mawal píše:A když už si myslíte, že se vám podařilo pár EUR vybrat, ještě nemáte vyhráno. Nepodařilo se mi dostat eura z Plutus balance přes Plutus virtuální kartu ani na Revolut ani na Zen (ani přímo, ani přes Curve). Co mi prošlo, bylo dobití Orlen tankovací karty přes Curve.

Revolut nefunguje, ověřeno:-(
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 19. 12. 2024 09:14

Tak letos v únoru to ještě fungovalo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod SamerLP 19. 12. 2024 19:10

vzdálený píše:Když odhlédnu od brutálního poplatku 33% - vybíral jste někdo v poslední době z Plutus PLU přes Rabby na Coinbase? Je to stále funkční nebo je nutné používat MetaMask?
Nemám s výběrem PLU žádnou zkušenost. Dnes se mě snad podařilo propojit Plutus přes Rabby na CB. Inspiroval jsem se návodem https://www.youtube.com/watch?v=Q3-7SgHElsk
Předpokládám, že výběr z Plutus se dělá přes záložku Pluton, tlačítko Payout. Zde je upozornění:
Third-Party Payouts
Transferring in-app rewards from connected to non-connected wallets may result in restrictions or account closures.

Co je tím přesně myšleno? Vlastní výběr jsem zatím neprovedl.

Podľa všetkého už sa nedá vybrať cez Rabby priamo na Coinbase. Je to až smiešne, keď pritom priamo od Plutus tímu bolo odporúčané vyberať cez Rabby, a teraz to zjavne nejako buď Rabby zakázali alebo Plutus.

Jedine teda na MetaMask, ale je otázne či ti výber schvália a je to celé nevýhodné. Najprv 33% Plutus, a potom ešte poplatok za poslanie na Coinbase. Avšak pri tomto poslatí vzniká porušenie pravidiel.

K výberu EUR z Plutus, síce to nemám odskúšané, no napadá ma ešte vybrať to cez Curve v bankomate. Avšak to asi aj keby fungovalo otázne či bude výhodné keďže v prípade výberu v CZK nastane u Curve konverzia CZK>EUR. Taktiež ešte je tu teda možnosť vybrať priamo Plutus kartou, ale s 2,5% poplatkom, a vlastne je tam poplatok pre toho kto tú kartu nemá. Čo mimochodom ľutujem, že som im vlastne zaplatil osobne 9,99€ za fyzickú kartu :D som ja sprostý :D

Absolútne je tiež nerozumné ako pozastavili výbery peňazí na bankový účet. Príde mi to úprimne ako naschváľ aby si nedokázal vybrať svoje peniaze ale ich iba minul. Aj to, že zjavne naschváľ blokujú dobitie Revolut aby si si už vôbec nemal ako vybrať peniaze zdarma.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 12. 2024 06:17

Meli byste vybirat hodne rychle, vypada to, ze letadlo uz pada.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod opat (novy) 25. 12. 2024 19:26

opat (novy) píše:Jo jsou to mrtky , měl jsme tam ( a dělám to tak pravidelně po cca dvou měsících , co naspořím nad. 50E tak vytahuji furt na stejný MetaMask ) 60 PLU/118€, a hned si stáhli 39€ , žádná kontrola, takže taky končím, nebudu zas čekat na sliby které nedodrží … to bylo kecu že sice 15€ withdrawl , ale do druhého dne , a teď 33% z vybírané částky a do kdy až skončí bull run nebo až opadá listi z dubu �

No tak ono to nejde vybrat ani s tím 33% poplatkem, ten mi vrátili a za pár dní i ty PLU co mi při tom výběru zmizli z účtu …

“ Chcete-li, aby byly platby PLU schváleny, budete muset zvýšit zapojení do našich funkcí v aplikaci a zlepšit stav svého účtu. Doporučujeme, abyste si prostudovali naše pokyny, podnikli potřebné kroky a poté se pokusili za 30 dní znovu požádat o výplatu. “

Prostě na nás chčijou , ani se to nesmaží vydávat za déšť �
opat (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 1. 1. 2025 20:38

Vypadá to, že k dnešnímu dni zprovoznili "stackable perks", tzn. využití více perků u jednoho obchodníka. Týká se to teda jen těch, co mají minimálně level "Adventurer".
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod opat (novy) 2. 1. 2025 18:40

Nějaký detail by prosím nebyl, to je někde v záložce HuB v aplikaci ? Děkuji
opat (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dvorik 3. 1. 2025 07:30

Vcera jsem provedl Swap asi 7 PLU na 5 EUR (po odecteni 50% poplatku).
PLU zmizely, ale EURa se do balance nepricetla.
Bud nejaky bug nebo uz se zase deje neco nekaleho v tom systemu :D
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.D 3. 1. 2025 08:23

Já to udělal 31. 12. a taky nemám nic :-)
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 3. 1. 2025 09:52

Dr.D píše:Já to udělal 31. 12. a taky nemám nic :-)

Taky se mi to před pár dny stalo, support to vyřešil během jednoho dne.

opat (novy) píše:Nějaký detail by prosím nebyl, to je někde v záložce HuB v aplikaci ? Děkuji

Když se vybírají perky, je možnost nastavit více u jednoho obchodníka. Nahoře je použitý a zbývající počet navýšení.
Přílohy
Snímek obrazovky 2025-01-03 094115.png
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 1. 2025 09:33

A zkousel jsi realne tech vice perku navysit? (dle foto ne)
Mne to nejak hazi chybu...

A kolik to navyseni bude stat? (mam dojem, ze jsem nekde cetl, ze za to ztrhnou PLU)

Tak se mi navyseni povedlo, ale zobrazily se mi minusove kredity...
Tak doufam, ze mi nenauctuji nejake poplatky :(
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 5. 1. 2025 20:00

Já mám v rámci metal výhod jeden stackable perk už půl roku, takže to používám pravidelně. Teď v lednu mám poprvé stackable perky díky dosaženému levelu, využil jsem jen jeden, protože na leden už jsem měl vybráno. Na únor ale můžu použít všechny dostupné, nestojí to nic navíc, je to nová výhoda k dosaženému levelu.

Ale koukám, že se dají použít jen dva perky u jednoho obchodníka :-(
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 5. 1. 2025 23:58

Ano, bohuzel, pouze jedno navyseni na vybrany perk.
Ty jich mas 6 takze muzes max 3 navysit. Tudiz nemuzes pouzit vsechny dostupne ;)

Ja kdyz 3 navysim, aplikaci zavru a znovu otevru, tak mi to ukazuje -2 kredity (z tech puvodnich 6).
Proto ta ma obava z poplatku...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Rupizhnjaak 6. 1. 2025 00:35

Mně to ukazuje počet správně, takže to bych viděl na chybku v aplikaci. Oficiálně to ještě myslím ani neoznámili, takže asi ještě vychytávají mouchy. A máš pravdu, nemůžu použít všechny zároveň, mám celkem 8 perků, takže nanejvýš 4 navýšení. To je trochu nedomyšlené, ale třeba to upraví. Poplatek za navýšení nikde uveden není, ten bych nečekal. Maximálně ten zdvojený perk nepřipíšou, ale to by předpokládám asi šlo na supportu uhádat.
Rupizhnjaak
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka