Ja už to tiež konečne vzdávam, mám niečo cez 225 PLU, čo už v podstate po padaní ceny PLU nemá poriadne hodnotu a zabíja to najviac ich 33% poplatok za výber. Ak to rátam, tak po zaplatení 33% poplatku budú tie PLU mať hodnotu len 139€. Následne avšak ešte musím prirátať tie poplatky za poslanie na Coinbase a potom zmenu PLU>USDC. Čiže budem rád ak to bude vo výsledku nejakých 130-135€. Je to až na zaplakanie keď zoberiem do úvahy, že pred nedávnom keď som mal 150 PLU mali hodnotu skoro 300€.
Keďže ešte musím počkať na nejaké odmeny za perky dokým budú po 45 dňoch dostupné tak som skúšobne vybral zatiaľ len 100 PLU.
Včera 27.2. som o 18:33 večer požiadal o výber. Zaplatil šialený 33% poplatok 29.89€. Jasne píšu, že výber, ktorý je platený (teda nie je to free payout) tak má prísť na externú peňaženku do 24 hodín. Fajn. Keďže niekto tu písal, že mu to prišlo od požiadania o výber aj skôr tak som čakal aj ja, že to príde.
Neprišlo mi nič. Klasika Plutus, nesklamal. Aktuálne je druhý deň od výberu a aj ubehlo viac ako 24 hodín a stále nič na externej peňaženke nemám. Dokonca som čítal na Discorde, že jeden čaká na výber už od 18.2. a do dnešného dňa ani po 10 dňoch mu nič neprišlo.
//EDIT:
Tak nakoniec ten výber prišiel o 20:56, čiže z meškaním, ale našťastie prišiel. Ani to by som to nezistil, že prišiel, keby som nepozrel e-mail kde mi rovno prišlo od Plutus, že sa mi zvýšil reward level keďže som ako keby zastakoval 100 PLU

Vyskúšal som tie PLU vybrať na Coinbase a odpadol som. Za 100 PLU poplatok 0,00006 ETH = 0,13€. Je toto vôbec možné? Buď som mal šťastie, že nebola sieť vyťažená, alebo neviem. Stále neverím, že som posielal crypto v Ethereum sieti v podstate zadarmo.
Avšak ako pozerám na Coinbase zmena PLU na USDC stojí 1,18 USDC = 1,14€. Nie je to síce až tak veľa, ale keďže poslanie z MetaMask na Coinbase bolo v podstate zadarmo tak mi to ani nevadí. Dokopy ak to rátam tak v eurách po odpočítaní všetkých poplatok za 100 PLU budem mať 63,32€. Absolútne to celé zabíja ten poplatok od Plutus, za čo som dal 29€, lebo naozaj ostatné poplatky ako poslanie z MM na Coinbase a potom PLU>USDT ma vyšlo teda len 1,27€.