od ard3ne 19. 5. 2022 07:53
a to je k čomu? dáš 20 eur, ktoré, až ti príde karta, ich môžeš normálne použiť. a nie, nemusíš nič dokupovať, ako som písal vyššie, v základe máš jednu výhodu zdarma +3% z platieb. sú tam vysoké poplatky pri prevode na účet - 15 eur? ale v podstate už po dvoch mesiacoch si v pluse 5 eur. Samozrejme, nikto nevie, ako sa bude vyvíjať PLU, ale to ľudia nevedeli ani pri CRO a stakovali kvôli výhodám jedna radosť. aj ja som do toho išiel s tým (crypto.com), že budem mať ntflx a spotify zadarmo a - uvidíme, našťastie v čase, keď cena bola 0,07 - a tá vyletela až na takmer 0,8, čiže aj keď som do toho nešiel s tým úmyslom - zarobil som desaťnásobne. teraz je cro koľko? 0,18?
Je možné, že to PLU proste nie je dobrý projekt, to ja zhodnotiť neviem, avšak ide o to, ako sa človek na to krypto pozerá. čiže za mňa určite áno a mám v pláne urobiť stake aj 250 PLU.
Len nerozumiem, prečo je potreba haniť niečo, čo znova môže priniesť výhody. Dal som tip, neoslovil, tak nerieš, iní budú možno za tento tip radi - tak, ako som zaň rád ja, ked som to náhodou našiel na telegrame.
takže asi toľko