Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Já na webu našel úrok 0,50%PatrikChrz píše:Možná mi to jen uniklo, ale Moneta nyní nabízí na spořícím účtu v EUR 2,2 % p.a.
Myslím, že kurz je 0,5% od středu, nahoru i dolu, celkem tedy 1%.tmx643 píše:Směnárna je zdarma, ale kurz je 1 % od středu.
wetherek píše:PatrikChrz píše:...A podle ceníku je výběr hotovosti na pobočce ze spořícího eurového účtu zdarma - to fakt vypadá zajímavě
Já v ceníku našel i u spořícího účtu 120.
"III.3 Hotovostní platební styk na běžných a spořicích účtech realizovaný na obchodním místě
Výběr hotovosti z účtu v CZK nebo v cizí měně na obchodním místě - Měna účtu CZK, EUR, USD, GBP - 120 Kč"
pafes píše:wetherek píše:PatrikChrz píše:...A podle ceníku je výběr hotovosti na pobočce ze spořícího eurového účtu zdarma - to fakt vypadá zajímavě
Já v ceníku našel i u spořícího účtu 120.
"III.3 Hotovostní platební styk na běžných a spořicích účtech realizovaný na obchodním místě
Výběr hotovosti z účtu v CZK nebo v cizí měně na obchodním místě - Měna účtu CZK, EUR, USD, GBP - 120 Kč"
Na dotaz banka potvrdila, že výběr hotovosti je za 120, nicméně je to překvapilo a vyžádali si screenshot sazebníku s výběrem hotovosti zdarma.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků