Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Mufinmufi píše:Co kdyby zrovna Portu ty aktiva nemělo v bance? Považovalo by se to za investici do 20K? Osobně mi ten FAQ úplně nestačí a je to dost na vodě. Někde na webu to už bylo odborně rozebíráno a byli stejného názoru. Nicméně v konečném důsledku je to o důvěře každého soudruha. Já nevěřím tomu, co nevidím na seznamu garancnisystem.cz.
Navíc jak už několikrát padlo neuvádí v jaké bance. Když má někdo v dané bance už nyní "plno", tak z Portu nic nedostane. To mi přijde jako minové pole.
Jirik74 píše:Mufinmufi píše:Co kdyby zrovna Portu ty aktiva nemělo v bance? Považovalo by se to za investici do 20K? Osobně mi ten FAQ úplně nestačí a je to dost na vodě. Někde na webu to už bylo odborně rozebíráno a byli stejného názoru. Nicméně v konečném důsledku je to o důvěře každého soudruha. Já nevěřím tomu, co nevidím na seznamu garancnisystem.cz.
Navíc jak už několikrát padlo neuvádí v jaké bance. Když má někdo v dané bance už nyní "plno", tak z Portu nic nedostane. To mi přijde jako minové pole.
Před rokem to podrobně rozebírali na Penězích. Výsledek: obchodníci mají jiný výklad než ČNB a oba garanční fondy, budeme si muset počkat na nějaký případ v praxi a rozhodnutí souduhttps://www.penize.cz/investice/433022- ... -pojistene
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků