Inbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LaNov 7. 1. 2025 23:29

lightblackfox píše:Díky. Mohou peníze přijít postupně ve více částech? A z různých účtů? :nenapadne

Zajímavá otázka, ale zřejmě ne. Obchodní podmínky používají pojem "Váš běžný účet" a "částka vkladu" v jednotném čísle.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TomW 8. 1. 2025 09:19

stepano píše:Při založení vkladu jsem si zaškrtnul automaticky neprodlužovat, ale koukám, že ve vlastnostech vkladu se to dá zpětně změnit a vklad automaticky prodloužit. Zkoušel to někdo měnit takhle zpětně? Bude tam to 0,1% navíc na to další období?

Já to tak měl, a předevčírem jsem to změnil na automatické prodloužení včetně bonusového úroku.
Přílohy
Snímek obrazovky 2025-01-08 091908.JPG
Snímek obrazovky 2025-01-08 091908.JPG (26.69 ) Zobrazeno 1132 krát
TomW
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lightblackfox 8. 1. 2025 10:23

t256 píše:Co mne trochu prekvapilo je zabezpeceni prihlasovani. Jen mailova adresa a heslo, zadna SMS, vicefaktorove overovani apod. Mate to taky tak, nebo jsem neco pri zalozeni spatne vyplnil?

edit: kdyz nad tim ted premyslim, pokud z te banky vklad poslou pouze na ucet overeny bankovni identidou a zadny jiny, tak to asi nebude tak kriticke.

Ale po přihlášení lze změnit kontaktní e-mail (a mobilní číslo) a z kontaktního e-mailu lze poslat oznámení o změně účtu. :hm
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lightblackfox 2. 2. 2025 21:36

Inbank 3 měsíce 3.35 %
lightblackfox
Mírně pokročilý

Předchozí stránka