Inbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod noi2 27. 6. 2024 22:13

Tak spíš to vypadá na limit 2M.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 28. 6. 2024 19:23

Pokud by to někoho zajímalo: tak inbank úročí od momentu připsání na sběrný účet, tj. hned díky tomu, že sběrný účet mají v KB a tedy lze to provést okamžitou platbou. Čili netřeba se znervózňovat tím, že vám na webu v klientskémm účtu svítí "neaktivní". Propíše se až další pracovní den na "aktivní", ale dle položky naběhlý úrok snadno poznáte, že se vám to úročilo i když to bylo jako "neaktivní".
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 28. 6. 2024 21:07

Tak... mezi 7:00 až 9:00 D + 1 po připsání na cílový účet u KB (všechny převody jsem posílal zatím vnitrobankovně) přijde email, že termiňák je aktivní s tím, že po přihlášení se zobrazí i dosud naběhlý úrok (třeba za 1 den). Možnost uzavřít si TV na 3 měsíce se sazbou 5,2 % p.a. nebo na 6 měsíců 4,7 % p.a. je úplná bomba.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 28. 6. 2024 22:16

Po skončení vkladu se vklad+úrok vyplácí na účet odkud to přišlo nebo na nějaký účet vedený u nich?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 29. 6. 2024 04:07

Na navázaný účet, ze kterého byl vklad uzavřený - Inbank poskytuje jen TV (a spotřebitelské úvěry), jiné účty nevede.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod curvecardik3 29. 6. 2024 08:42

Já posílal z RB na jejích sběrný účet u KB a následující den už přišel email s potvrzením. Super je, že během doby vkladu lze změnit na "vklad s opakováním" (revolving) a úrok se ještě zvýší o 0,1%.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod adeeeee 2. 7. 2024 09:51

Tak inbank v tichosti snížila termíny na 4,7/4,4/4,1%
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 2. 7. 2024 13:40

Tak jsem mel jeste do dneska aktivni nabidku za 5,2%, takze jsem tam v rychlosti jeste poslal prostredky. Zatim tam nic nevidim, takze budu doufat, ze jsem to poslal dobre :D ... do kdy bych je mohl videt v seznamu transakci? Asi az zitra, co?
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adeeeee 2. 7. 2024 14:26

Já plánoval zakládat tenhle týden, ale teď už se mi zase tak nechce. :-) to zatím nechám v mbank do konce srpna za 5% a snad pak bude někde nějaká výhodná nabídka.
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stepano 2. 7. 2024 20:07

Ja to stihnul včera, Inbank mě příjemně překvapila, založení jednoduché, IB jednoduché a přehledné, akorát mi vadí absence 2FA přihlašování, ale což..
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 7. 2024 14:52

Vypadá to, že mají skutečně limit 2M a více nepustí vložit.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod curvecardik3 5. 7. 2024 20:52

Jo, potvrdila mi to bankéřka na telefonu. Celkově víc než 2 M ať už na více nebo jednom vkladu nelze u Inbank vložit.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LuZi 8. 7. 2024 16:52

Ahoj,
založil jsem si přes identitu účet, ihned jsem dal založení vkladu a po té okamžitou platbou poslal peníze...
Neměl jsem raději dát datum pro vklad až na zítřek, aby se to stihlo všechno převést na ten sběrný?
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod curvecardik3 8. 7. 2024 17:03

Neboj, proběhne to v pohodě, zitra nejpozději pozítří ti příjde email o založení.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 8. 7. 2024 17:07

Prosím, a chtějí také domicil,
nebo rovnou strhnou 15 % ?
pulmann
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka