Opět klasika - zaslání zboží přes "přepravní společnost":
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zen ... y-40456575
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ripper6 píše:minarjo: a co potom az zavola umela inteligence AI, ze je banker a ze mi musi sdelit dulezitou informaci, kdy mi neco neslo ale pro overeni potrebuje par udaju? Rodne cislo, pripadne posledni cisla z kreditky.
Co mam delat abych to poznal?
Takto mi jednou volala HelloBank, ukazalo se az pozdeji se to opravdu byla operatorka.
minarjo píše:Ano Bazoš jen tím pověstný, sestra se takto už třikrát v poslední době na mě obrátila s žádostí o prověření, jakou "nabídku" jí hned poslali za jí vystavené věci (ať na to kouknu), klasicky s převodem peněz na její kartu skrz jejich podvrženou bránu, vypadající věrohodně jako brána PPL, DPD, jednou dokonce s možností výběru své banky ikonou a přesměrování na falešnou přihlašovací stránku IB v jejím případě Fio banky a podobně. Ale ta rychlost a precizní zpracování těch webů - mají tam na to ti šmejdi nějaký robot, vždy prý do minuty dvou první nabídky vypadající věrohodně, z čehož jsem jí jako znalý vyvedl. Tam to je síla
ripper6 píše:a co potom az zavola umela inteligence AI, ze je banker a ze mi musi sdelit dulezitou informaci, kdy mi neco neslo ale pro overeni potrebuje par udaju? Rodne cislo, pripadne posledni cisla z kreditky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků