Kdyz vite co delate, muzete na techto smejdech i neco trhnout. Ted frci podvod, ktery funguje jako prastare skorapky - nejdriv vas nalakaji a pak oskubou.
Taky mne ted o vikendu oslovili jestli si nechci vydelat "lajkovanim videi". Samozrejme jako celozivotni ajtak, starajici se mimo jine i o korporatni kyberbezpecnost, to pro mne byl prislib skveleho relaxu
Trhnul jsem na nich 125kc
Ale maji to promakane...jdou na vas synchronizovane ze dvou stran. Naborář na whatsappu a bankerka na telegramu (rikaji tomu financni oddeleni). "Náborář" vás úkoluje a "bankeřka" řeší výplatu.Vyzaduji "do kříže" preposilani screenshotu z konverzaci.
A žádná videa lajkovat nemusíte..je uplně jedno jaké screenshoty jim pošlete (poslal jsem jim 5x uvodní stánku youtubu a stačilo to...potrebujou jen vedet že "se chytáte" na udici. Akorat je potreba si hlidat, aby na tech screenshotech nebylo nic zneuzitelneho..treba google ucet apod.)
Pikantni je ze penize mi prisly od nejake Elisky z ceske sporitelny. Zjevne uz chycena obeť, plnici ukoly aby se dostala "ke sve investici".
Pak jsem je jeste zkousel oholit a tvrdil jsem, ze penize neprisly at je poslou znovu, že moc stojím o pokračování spolupráce
. Nesezrali to. Dokonce mi poslali ofoceny telefon s potvrzenim (eliska byla asi dost socka, bo telefon byl jak z praveku s rozbitym sklem..no hruza)
Celkove jsem se asi hodinu skvele bavil tim, jak si mysleli ze "maji dalsiho"