vajicka cca 3,neco / ks (plato za 99 s nejakym kuponem Tesco - az 20 plat/3 denne)
brambory i cibule <10 / kg v penny…
Pepsi < 14 / litr.pecivo jsem psal.
Hranolky tuhle mrazeny (pravda vyprodej) v tescu cca 30/kg
chipsy v lidlu 15,90/150g
Drubezi nevim - ale je levnejsi jak veprove co jsem psal ze je <90 / kg - to jsou REALNY ceny co jsem naposledy nakupoval… asi to bude tim ze nakoupim to co zrovna je v akci a prijde mi za dobrou cenu zejo. Kdyz se mi cena nelibi tak nekupuji, bohuzel vetsina kupuje a pak nadava na drahottu. V malych kramech budou ceny pravda vetsi ale to je dany tim, ze lidi jsou drahy. Posledni dobou kdyz nekde volam tak je to ze 2/3 ukrajinec i na infolinkach, i ridici, vsude. Cesi vymiraji a delat se jim take nechce, sedi doma a nadavaji.
Takze kdZ to lidi kupuji za draho pak se cena zvedne marze zvednou a inflace zvedne take… kdyby nekupovali tak tohle zbozi nutne musi ZLEVNITPokud si to srovnam s cenama
http://www.zaKomunistu.cz co platim tak je to bruttalni zlevnenioproti komunistum.
Nechci trolit ale prumery iq nebo prumerny lidi, to je neco tak zvlastniho, kdyz mi tyhle prumerny lidi vali do hlavy jak za chvili vypadne nejaky fiala a babis bude spasa

rikam jim sorry politiku nesleduji.
Za me: nemohu si stezovat na ceny potravin a prijdou mi extremne nizky, na rozdil od ceny (nekvalitnich a nedostupnych) sluzeb. To je cenovy a kvalitativni ulet a jeste mizerne provedeni a ne (dotovane) potraviny

ale tabulky CSU neovlivnime…