VÚB – Spoření bez limitů

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 23. 12. 2024 11:32

Díky chlapi za info.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 14:55

Milos píše:
Milos píše:Zkusil jsem tedy poslat dotaz do VÚB a uvidím, co mi odpoví.

Zatím mi z VÚB přišla jen tato odpověď:

Dobrý deň,
ďakujeme za využitie našej služby. Vašu požiadavku sme presmerovali na vyjadrenie kolegom na príslušné oddelenie našej banky. Akonáhle obdržíme ich stanovisko, budeme Vás bezodkladne spätne informovať.

Jako následná odpověď mi přišlo:

Dobrý deň,
ďakujeme za využitie našej služby. Na základe Vašej správy Vám posielame nasledovnú odpoveď.

Na Vašom účte je správne nastavenú úrokovú sadzbu od 19.12.2024 a to vo výške 4,15% p.a.

Informácie, ktoré sú obsahom tejto správy vrátane príloh sú dôverné a môžu byť obchodným a/alebo bankovým tajomstvom alebo sú, resp. môžu byť právne chránené podľa iných právnych predpisov. Dôsledne, prosím, zvážte ich šírenie iným komunikačným kanálom. Pre bližšie informácie navštívte našu stránku http://www.vub.sk/legalcaution.

V prípade ďalších otázok sú Vám k dispozícii pracovníci služby Kontakt 0850 123 000 (zo zahraničia +421 2 4855 59 70), možnosť Poslať správu v Schránke správ alebo pracovníci ktorejkoľvek pobočky VÚB banky.

Člověk si tedy bude muset u VÚB s každou změnou úrokové sazby hlídat, jestli mu nezměnili i bonusovou sazbu :roll:
A ten odkaz na bližší informace jim nefunguje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod redfoxcz 27. 12. 2024 20:29

Jak to nakonec dopadlo, odešly peníze v pořádku?
VVNP píše:Díky za info. IBAN mám i v bankovnictví, je stejný jako z kalkulačky. Zatím je v IB pořád celá částka. Přihlásím se tam zase zítra a pokud tam nebude o tu poslanou částku míň, budu reklamovat a na lince se nenechám odbýt. Zatím to vždycky odešlo bez problémů. Blbý je, že tenhle převod fakt potřebuju a zrovna to hapruje.:/
redfoxcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VVNP 28. 12. 2024 00:26

Ano, zadal jsem převod znovu a ten už odešel jak měl, jako před tím (snad ojedinělým) výpadkem.
VVNP
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr.novak888 30. 12. 2024 15:19

Nevíte někdo, zda ve slovenské daňové reformě prošla navrhovaná bankovní daň z převodu finančních prostředků?

Tak daň byla schválena, začne se uplatňovat od 1.4.2025, viz
https://www.penize.cz/dane/462097-slova ... ji-experti
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pulmann 30. 12. 2024 16:12

Pro střadatele, kteří tam mají spořící účet to snad nemá na nic vliv.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 30. 12. 2024 16:29

Zákon byl skutečně schválen. Platnost od 1.1.2025, účinnost od 1.4.2025:
https://www.financnasprava.sk/sk/pre-me ... nc-tran-ts
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 30. 12. 2024 16:46

pulmann píše:Pro střadatele, kteří tam mají spořící účet to snad nemá na nic vliv.

Přímý vliv to na střadatele nemá, ale nepřímý vliv to bude mít. Firmy tu daň "převedou" na spotřebitele, neboli zdraží zboží a služby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pulmann 30. 12. 2024 17:36

Myslím Češi, kteří v této bance, jak je o ní vlákno, mají spoření.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 30. 12. 2024 17:56

Češi ani Slováci v pozici soukromých střadatelů se tou novou slovenskou daní z finančních transakcí nijak zabývat nemusí, týká se to jen podnikatelů a firem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 7. 1. 2025 16:50

Ve VÚB lehce zaspali, poslední připsaný úrok mám za 2.leden, od té doby už vůbec nic.
Možná to zaktualizují až se vrátí z dovolené.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 1. 2025 17:07

Ja tedy vse v poradku.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hyper9 7. 1. 2025 17:11

Tak to je vtipný. Pokud úroky připisují každému člověku jinak, tak ta banka je ještě méně deterministický systém, než jsem si myslel. :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 1. 2025 17:26

Neposlal sis 2. ledna vse pryc?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2025 17:30

Já mám poslední úrok připsaný taky za 2.1. (s datem 3.1.), ale nijak mi to nevadí ;-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka