VÚB – Spoření bez limitů

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fanyn3 27. 1. 2025 18:34

PatrikChrz píše: to já budu letos při podávání daňového přiznání krvácet.... :D

Ber to zase tak, že bys bez potvrzení domicilu musel nechat Robertovi ještě o 8 tisíc víc
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka_2 27. 1. 2025 21:20

Milos píše:Jaké konkrétní dluhopisy máš třeba na mysli?

Třeba https://www.creditas.cz/dluhopisy
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mrusnok 27. 1. 2025 22:39

To nedanění úroků z VÚB považuji za jeden z nejlepších finančních hacků.
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bugr virbl 28. 1. 2025 00:59

Lenka_2 píše:Pokud jsi ochotný trochu riskovat, dá se to vrazit do dluhopisů s pevným a o dost vyšším výnosem.

Tak o těchto papírech jsem se dozvěděl až nyní, od Creditas kolem mě v nedávné době proběhly pouze ty MREL dluhopisy. Bral si už od nich nějaký v minulosti? Musím se blíže podívat. Mohl bys mi prosím dát předem tvůj vhled do této investice? Nějaký background o emitentovi CREDITAS Invest a.s. ? Díky!!

Klidně pojďme přejit v rámci finexpertu na nějaké relevantní téma například sem - Investice do dluhopisů
viewtopic.php?style=2&f=312&t=1320223
bugr virbl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redfoxcz 28. 1. 2025 13:50

Dnes to po mě chtělo při přihlášení SMS autorizaci, i když mám v nastavení odškrtnuto "vždy autorizovať prihlásenie". Stalo se to ještě někomu?
redfoxcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 28. 1. 2025 14:17

podle mne to souvisí s důvěryhodností počítače. Nepoužil jsi jinou IP adresu, jiný počítač, jiný prohlížeč, anonymní režim, promazané cookies? Párkrát to na mne v minulosti taky vyskočilo.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jenda_s 28. 1. 2025 14:23

já se do VUB nemůžu už několik dní přihlásit z chromu... Z edge to jede, ale chrom to u mě ignoruje a hlásí nestandardní chování a proto blokace. Ani vymazání cookies nepomáhá... Aspoň že tam nechodím moc často, jen to potvrzení o úrocích jsme potřeboval ;-)
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod redfoxcz 28. 1. 2025 14:38

PatrikChrz píše:podle mne to souvisí s důvěryhodností počítače. Nepoužil jsi jinou IP adresu, jiný počítač, jiný prohlížeč, anonymní režim, promazané cookies? Párkrát to na mne v minulosti taky vyskočilo.

Nic jsem neměnil, IP je stejná. Je možné, že tam tuto 2nd level auth pojistku dávají čas od času náhodně sami, pro větší bezpečnost.
redfoxcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 1. 2025 18:37

Po me to tedy chce SMS autorizaci cca kazde pate prihlaseni. A prihlasuji se ze dvou PC u kazdeho k uctum dvou osob.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod tulum 3. 2. 2025 12:53

Prosím, musí při vkladu na spořící účet do VÚB přijít prostředky z účtu přímo majitele spořícího účtu u VÚB nebo je směrodatný ten variabilní symbol a nic dalšího už není podmínkou řádného připsání?

edit: tak stačí pouze ten variabilní symbol - ověřeno na infolince
Naposledy upravil tulum dne 3. 2. 2025 14:36, celkově upraveno 1
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 2. 2025 12:58

Po mne to dneska taky chtělo SMS.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 2. 2025 15:45

Peníze odeslané ve čtvrtek 30.1.2025 z RB dodnes nejsou připsané ve VÚB.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2025 16:09

To je něco špatně, kontaktuj VÚB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fanyn3 4. 2. 2025 16:37

Taky mně dodnes nepřipsali platbu odeslanou v pátek ráno (notifikace v 0.30h).
Napsal jsem jim, reagovali celkem rychle a chtěli potvrzení o platbě, tak uvidíme co z nich vypadne.

Jinak se taky ptala, jestli jsem to posílal na bú nebo Spoření bez limitů. To nevím proč, když u nás
jde založit pouze spoření.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 2. 2025 16:44

Budu řešit zítra. Byla to nízká částka, takže AML je určitě ze hry. ;-)

Spíš mi přijde škoda, že tohle klient musí urgovat. Je to ztráta času. A přináší to otázky o tom, jak má banka funkční systém. U sběrného účtu s variabilním symbolem vidím vyšší riziko chyby na straně banky, já měl platbu v pořádku.
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka