od MarekVach 28. 5. 2024 12:41
Zdravím, po velmi dlouhé době musím přidat další příspěvek, protože s tak výrazně negativním přístupem od finanční instituce, jsem se ještě nikdy nesetkal. Jedná se o VÚB Banka. Nechce se mi to přesně hledat, ale je to možná již 3 týdny, co jsem si u nich chtěl založit Spoření bez limitů. Nejprve jsem se snažil účet vytvořit ze stolního PC, kvůli absenci webkamery (nikde jinde se toto po mně nikdy nepožadovalo) jsem nebyl schopen dokončit registraci. Následně jsem se snažil účet vytvořit z mobilního telefonu, ač foťák s kamerou můj telefon má, kvůli absenci webkamery mi opět nebylo umožněno registraci dokončit. Domluvil jsem se tedy s kamarádem a účet se pokoušel založit z jeho notebooku. Registrací jsem napotřetí tedy již zdánlivě prošel, protože mi to tentokrát umožnilo se procesem registrace proklikat až do konce. Následně po mně byla vyžádána ověřovací platba ve výši 1 koruny. Vědom si v té fázi již problematičnosti zakládání spoření u VÚB Banky, raději jsem si několikrát přečetl platební údaje a 1 korunu odeslal. Další den mi přišla 1 koruna zpátky s chybovou hláškou, že prý údajně ověřovací platba neproběhla v pořádku, protože jsem údajně v platbě nezadal rodné číslo jako variabilní symbol (o čemž silně pochybuji, jelikož platební instrukce kontroluji vždy minimálně 3x a ještě se mi nikdy nestalo, abych nějakou platbu zadal chybně, ale budiž). Následovala série odhaduji 12-15 hovorů, z nichž nějaký trval i přes půl hodiny, to když se zjišťovalo, kam ověřovací platbu zaslat tentokrát již s variabilním symbolem. Platbu jsem zaslal přesně dle požadovaných instrukcí. Následovala opět několik dní pauza, mezi níž jsem byl schopen mezitím kompletně zařídit daňový domicil, tj. jet na finanční úřad podat žádost, nechat je žádost vyřídit (mají na to až 1 měsíc čas), zaplatit kolek 100 CZK a žádost si vyzvednout. Potvrzení o daňovém domicilu mi již asi týden leží doma. A dnes odhaduji po 3 týdnech, co jsem si Spoření bez limitů chtěl založit, mi z VÚB Banky volali, že jelikož jsem prý údajně v první platbě neuvedl variabilní symbol rodné číslo (který po mně ovšem nikdo nechtěl...), nejsou schopni mi Spoření bez limitů založit a že mám kompletně celý proces registrace absolvovat znovu. To už jsem fakt nevydržel a zeptal jsem se jich, jestli jim tohle připadá normální, když založení spořáku třeba v Partners Banka trvalo 10 minut a že jestli jsou ochotni po těch hodinách hovorů a dalších hodinách lítání po úřadech, mi proplatit alespoň 100 korun kolek za potvrzení o daňovém domicilu, odpověď zněla NE. K tomuto jednání bankovní instituce v ČR nemám slov a budu rád, když o tom bude informováno, co nejvíce lidí. Za 15 let spoření a komunikací s desítkami finančních subjektů, jsem se nikdy nesetkal s ničím tak negativním, co by se byť jenom zdánlivě blížilo jednání s VÚB Banka. Má smysl psát stížnost na ČNB? A jak se to případně dělá? Moc děkuji.