Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 11. 7. 2024 14:09

to už bych možná u bookingu šáhnul po 8% slevě hned, tedy žádný cashback a pobyt zaplatil kartou, kde má člověk lepší konverzi cizí měny (samozřejmě myšleno u zahraničních pobytů)

https://www.visa.co.ke/en_KE/visa-offer ... com/151306
Heslo na odemčení nabídky: VISABKNG
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 11. 7. 2024 16:00

Jestli je ta Visa to stejné co Mastercard, tak to je taková sleva nesleva. Narozdíl od cashbacků přes banky nebo portály typu Tipli, tohle lze uplatnit pouze při webové objednávce. Bohužel strategie Bookingu je taková, že všechny slevy a zvýhodnění cpe do mobilní aplikace. Takže v praxi to vypadá, že ve většině případů, aspoň z mojí zkušenosti, je appka levnější (nebo podobně drahá) než web se slevou 10% na Mastercard. V červnu jsem to vyzkoušel u 4 ubytování v Rakousku, Slovinsku a Chorvatsku a ve všech případech to tak bylo, takže mnohem zajímavější bylo udělat to přes apku s cashbackem 4% od Moneyback a zaplacením kartou s výhodnou konverzí.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 30. 9. 2024 17:49

Tak jak máte Albert na období do konce roku? U mě Air Bank a Spořka utahli šrouby - 2 % nad 1500 Kč, ale kupodivu UCB taky jenom 2 % ale při jakékoliv útratě.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 30. 9. 2024 17:55

Pořád mi vyskakuji 2% , o ničem, ale myslím, že se to dá trochu obejít.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 30. 9. 2024 18:04

Jak myslíš? Dárkové karty?
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 18:19

Já mám u všech tří bank taky slevu jen 2%. V rámci ČS musí být nákup minimálně za 500Kč, v Airbank a UCB je to na jakýkoliv nákup. Celková maximální vratka je 1000Kč, pro její získání by člověk musel nakoupit za 50000Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 9. 2024 18:41

Já využíval Alberta u ČS a tam už mám jen 2%, u Air jsem tu nabídku měl taky, ale nezapnul jsem to a teď koukám nová odměna je opět 10 %.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 30. 9. 2024 18:44

Já dostal u ČS 5% při nakupu nad 300 Kč (ale je mi to na nic, protože jsem si vzal kreditku od Monety s 5% cashbackem na potraviny).
Airbank mám 2% a UCB 2% nad 800 Kč.
V posledních 3 měsících jsem využil jen UCB a podle toho taky dostal nejhorší nabídku.. Doufám, že po novém roce se pochlapí mbohen více..
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 30. 9. 2024 19:56

Také mám 10%. Ale vzhledem k tomu, že už mi stihla propadnout jedna dárková karta (z poloviny), a to dokonce už před 9 měsíci, tak nevím, jestli do toho půjdu. Očividně moc často do Alberta nechodím :-D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 30. 9. 2024 20:07

A co tak zaplatit kartu kartou ? Nebo z části ?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 30. 9. 2024 20:17

AB i ČS 3% nad 700 Kč, ani u jednoho jsem tu předchozí nabídku neměl zapnutou a kartou jsem v Albertu neplatil.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 20:18

Vasek06 píše:A co tak zaplatit kartu kartou ? Nebo z části ?

Pokud už mu ta stará dárková karta propadla, tak na nákup nové dárkové karty už je pozdě.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 30. 9. 2024 20:31

Před vypršením platnosti posunu tímto na nové datum.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 20:46

Ano, důležité je ale to "před vypršením platnosti".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Alone89 1. 10. 2024 06:30

Já taky dostal 10% v Albertu...
Osobně tam nenakupuji ale přenechávám kartičky se slevou starším sousedkam, ty to ocení nejvíce a já si u nich udělám očko :-D
Alone89
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka