Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 10. 2024 17:11

Ja jsem ziskani bodu nikdy nemel limitovane konkretni prodejnou.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod retron 13. 10. 2024 17:31

Já taky ne, liší se akorát bonusové potraviny
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 13. 10. 2024 18:04

Já mám 110 kreditů při nákupu nad 1300 Kč. Čili zítra si koupím rohlík a dárkovou kartu za 1300 Kč a dostanu 110 bodů (což je 110 Kč). Příští týden budu mít třeba akci 50 bodů za 600 Kč, koupím rohlík a dárkovou kartu za 600 Kč, zaplatím ji dárkovou kartou (1300 Kč) a budu mít dalších 50 bodů. Čili neutratil jsem ani korunu a mám 160 Kč zisk. Respektive se mi neúročí 1300 Kč cca 4 % za rok (což je nějakých 4,50 Kč čistého za rok). Napsal jsem to správně?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 13. 10. 2024 18:17

Napsal jsi to správně :-) Nicméně jestli ti teď nabízejí 110 kreditů za nákup nad 1300Kč, tak ty další nabídky bývají obvykle na větší počet bodů a s podmínkou většího nákupu (například 270 kreditů za nákup nad 3000Kč). Albert se totiž snaží postupně tlačit zákazníky do větších nákupů.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 13. 10. 2024 18:26

Do Alberta chodím prakticky každý pracovní den. Než utratím 3 000 Kč tak to trvá tak dva měsíce. Takže i kdyby se kolotoč zastavil, tak tu poukázku jsem schopen utratit.
Přijdu sice o roční úrok cca 10 Kč, ale asi to oželím. Jenom mám obavu, že na mě budou hodně blbě koukat :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod jarmarti1 13. 10. 2024 18:38

Rop píše:Jenom mám obavu, že na mě budou hodně blbě koukat.

Většinou chodím za dvěmi stejnými pokladními (dva různé obchody podle toho kde jsem), které mě už znají a ví co chci. :D

Hlavně to nekupuj 1:1,ať nám to nezatrhnou.

-- 13. 10. 2024 19:48 --

Ještě by mě zajímalo jak funguje apka Můj globus - kdo to používáte, tak prosím SZ. Mám tam dost specifický dotaz.
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 13. 10. 2024 18:51

curvecardik3 píše:Mně se v apce Albert nikdy taková nabídka neobjevila :-(

Nejsi sám, také vůbec netuším, o jakých slevách to píšou, nikdy jsem tam žádné body za nákup určité výše, ani procenta za odbavení u samoobslužné kasy (kterou mimochodem používám vždy) neměl. Není to jen pro ty, co jsou v Albertu pečení vaření div ne denně a utratí tam vysoké tisíce měsíčně? Já se tam objevím jen tak v průměru jednou týdně za pár stovek, blíž mám jiný obchod. Takže v appce mám akorát vždy pár konkrétních potravin za pár bodů (třeba oříšky za 5 bodů atd), nikdy nic více a nikdy žádné body za objem obchodu. Asi hodně tvrdou selekci Ahold uplatňuje :(.

-- 13. 10. 2024 19:58 --

@jarmarti1:
Můj Globus používám, právě Globus je síť, kde nakupuji častěji než v Albertu, a to i v restauraci Globus (obědy večeře). Nevím co tě zajímá, klidně napiš, ale štve mě, že poslední měsíc jdou proti proudu ekologie a i když v appce Můj Globus mám nastavené elektronické účtenky (že nechci papírové, stejně to mám třeba u sítí Lidl, Kaufland či právě Albert a tam to je ok), tak to stejně v Globusu teď papírové účtenky tiskne (s volbou plná/eko zkrácená u samoobslužné kasy). Prodavačky na můj dotaz nevěděly, ale prý nejsem první kdo si na to stěžuje, že to musela tak nastavit centrála všem, nevím proč. Jinak teď nedávno tam změnili systém slev, kdy hodně kuponů se aktivuje dle objemu nákupů za dané čtvrtletí (jakmile je objem splněn, pak ta sleva drží typicky měsíc, třeba -20% u restaurace Globus za útratu 3-5 tisíc za kvartál). Je dobré, že do útraty se počítá i restaurace či benzinka Globus, jen je třeba logicky všude načíst čárový kód Globus karty.
Naposledy upravil minarjo dne 13. 10. 2024 19:00, celkově upraveno 2
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 13. 10. 2024 18:58

Dostávám to taky, v různé výši, asi automat. Dle mě to není závislé na výši nákupu.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 16. 10. 2024 10:28

Albert aktuálně: 150 extra kreditů při nákupu za 1500 do 22.10.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vasek06 16. 10. 2024 10:34

U mě 180 za 2000, odpoledne vyřeším.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 10. 2024 10:41

A já jako vždy vůbec nic takového, jen nějaký losos za 11 kreditů a další položky za jednotky. Nevím jak to děláte, tam musíte utratit fakt tisíce měsíčně, co? Ale je fakt jisté, že se to i s tou slevou při takovém vašem objemu nákupů v této dražší sítí vyplatí? Albert určitě cenově neplatí k těm výhodnějším, oproti třeba Kauflandu, Globusu, Penny atd. Takže dostat třeba slevu 10% na výrobky průměrně dražší o 15% než u konkurence by fakt sleva nebyla :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod jenda_s 16. 10. 2024 10:43

to je legrace, já včera využil v albertu nabídku 150 kreditů za nákup nad 3000 (v kombinaci s CB airbank 10% docela pěkné) a dneska v apce vidím 280 kreditů za nákup nad 3000 do 22.10
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 16. 10. 2024 11:14

@minarjo
Kdy jsi byl naposledy v Globusu? Jejich ceny jsou nyni stejne nebo vyssi nez v Albertu, za poslednich par let se velmi (silene) zhorsili.
Navic, pokud v Albertu nakupujes prevazne za slevove/akcni ceny, pak je Albert v pohode ;-)

Pote, co jsem v Albertu zkasnul 50 (za nakup nad 600), mam ted do 22.10. novou nabidku na 40 za nakup nad 600, pri nakupu nad 600 jsem v pohode zaplatil starsi darkovou kartou s kreditem 600 (prihodil jsem k tomu par drobnosti a zbytek castky jsem doplatil kartou a zadny problem).

EDIT: Tyto extra slevy jsou vazane na konkretni prodejnu, kdo je tedy nema, necht si zkusi v aplikaci nastavit domaci/vychozi prodejnu, pak se mu pravdepodobne zacnou objevovat take ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 11:29

Já tedy ty nabídky extra kreditů nemám vázané na konkrétní prodejnu:
Přílohy
Albert-Extra kredity.png
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Roman1989 16. 10. 2024 11:33

"A já jako vždy vůbec nic takového, jen nějaký losos za 11 kreditů a další položky za jednotky."
mám to jak Minarjo, taky v appce nemam tyto nabídky, a momentalne jen toho lososa a 6 dalsich potravin :-)
Appku jsem nikdy nepouzil ale, jen ji mam mesic stazenou, tak nevím zda to má vliv.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka