curvecardik3 píše:Mně se v apce Albert nikdy taková nabídka neobjevila
Nejsi sám, také vůbec netuším, o jakých slevách to píšou, nikdy jsem tam žádné body za nákup určité výše, ani procenta za odbavení u samoobslužné kasy (kterou mimochodem používám vždy) neměl. Není to jen pro ty, co jsou v Albertu pečení vaření div ne denně a utratí tam vysoké tisíce měsíčně? Já se tam objevím jen tak v průměru jednou týdně za pár stovek, blíž mám jiný obchod. Takže v appce mám akorát vždy pár konkrétních potravin za pár bodů (třeba oříšky za 5 bodů atd), nikdy nic více a nikdy žádné body za objem obchodu. Asi hodně tvrdou selekci Ahold uplatňuje
.
-- 13. 10. 2024 19:58 --@jarmarti1:
Můj Globus používám, právě Globus je síť, kde nakupuji častěji než v Albertu, a to i v restauraci Globus (obědy večeře). Nevím co tě zajímá, klidně napiš, ale štve mě, že poslední měsíc jdou proti proudu ekologie a i když v appce Můj Globus mám nastavené elektronické účtenky (že nechci papírové, stejně to mám třeba u sítí Lidl, Kaufland či právě Albert a tam to je ok), tak to stejně v Globusu teď papírové účtenky tiskne (s volbou plná/eko zkrácená u samoobslužné kasy). Prodavačky na můj dotaz nevěděly, ale prý nejsem první kdo si na to stěžuje, že to musela tak nastavit centrála všem, nevím proč. Jinak teď nedávno tam změnili systém slev, kdy hodně kuponů se aktivuje dle objemu nákupů za dané čtvrtletí (jakmile je objem splněn, pak ta sleva drží typicky měsíc, třeba -20% u restaurace Globus za útratu 3-5 tisíc za kvartál). Je dobré, že do útraty se počítá i restaurace či benzinka Globus, jen je třeba logicky všude načíst čárový kód Globus karty.