Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 11:41

Máte v sekci "Nastavení zpráv a upozornění" zapnuta všechna upozornění? A v sekci "Právní informace" povolen Souhlas se zpracováním osobních údajů a Souhlas s použitím trackingu (ten mám nastaven jen na Nezbytně nutné)?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 10. 2024 15:45

Mám to přesně takto nastavené a také nic kromě pár konkrétních položek.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 15:59

A nějaké nákupy jsi v Albertu už dělal? Použil jsi přitom appku a získal nějaké kredity do Peněženky?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jarmarti1 16. 10. 2024 16:32

Tak já 240 kreditů (8%) při nákupu nad 3 000,-. Když k tomu přidám ještě 10% cashback Airbank tak to vyjde 18%. A to jsem chtěl počkat až před Vánocemi na "Albert extra sleva" cashback. Takže zas mě nutí to otočit z části přes dárkovky.
V druhé apce v druhém mobilu nic.
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 16. 10. 2024 16:58

wit.cz píše:Mám to přesně takto nastavené a také nic kromě pár konkrétních položek.

A mas nastavenou tvoji/domaci prodejnu (jak jsem uz psal)?
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vasek06 16. 10. 2024 17:28

No a je to doma, 220 bodů od Alberta. Doufám, že příští týden přijde zase něco.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 10. 2024 17:53

Dnes 200b nad 2400Kc + 10% CB od sporky...jeste pridali nejake kupony(11b za losos, 9b za pecene...). Albert je v akcich OK, 19% sleva k tomu je defakto aktualne nejnizsi cena na trhu(co kupuji bezne v akcich, mleko maso).
Globus hodne zdrazel, maso v akci o 20% vyssi nez jinde, ty jejich vernostni slevy stoji za starou belu, jednoznacne nejhorsi(5% po utrate 10k je docela vtip)
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 10. 2024 18:17

Milos píše:A nějaké nákupy jsi v Albertu už dělal? Použil jsi přitom appku a získal nějaké kredity do Peněženky?

Jj, dělal, appku mám už přes rok. Aktuálně mám 15 kreditů.

Zedna1 píše:
wit.cz píše:Mám to přesně takto nastavené a také nic kromě pár konkrétních položek.

A mas nastavenou tvoji/domaci prodejnu (jak jsem uz psal)?

Jo, mám tam zvoleného malého (jediného) Alberta na P18.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 10. 2024 23:41

Asi pražské prodejny Albert dávají prd, no :). Moje nastavená Albert Hypermarket Praha 9 Galerie Harfa prostě prd, jen ty jednotky kreditů za jednotlivé potraviny. Tvrdý marketingový gambling prostě Albert dělá :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 10. 2024 05:43

Jdu tam dát nějaky jiný mimo Prahu. Případně pak zkusím zcela nový účet.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 17. 10. 2024 07:03

Mám nastavený pražský hypermarket a tyhle nabídky extra kreditů při nákupu nad xyz dostávám a využívám opakovaně, a to i v jiné než té nastavené prodejně.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 10. 2024 07:08

Minarjo, ještě mě napadá, jestli nemáš propojeny účet s někým dalším? Vím, že tam ta možnost je.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 17. 10. 2024 09:37

Taky mám pouze Prahu a chodí to 1-2x do měsíce aniž bych tomu šel jakkoliv naproti. Nepřijde mi, že by to bylo vázané na konkrétní prodejnu. Účet jsem propojený měl a taktéž to nabízelo, útrata pár stovek týdně.
Jenom to Dateio mě zlobí, všude pouze 2% a to jsem zkoušel neaktivovat.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod mojmax 17. 10. 2024 19:31

Pro někoho může být zajímavá nová sleva v MyAir, George i UCB, a to 20 % sleva na první nákup (teoreticky vlastně 3 nákupy pokud máte všechny 3 karty) v Teta drogerie, platí na nákup v kamenné prodejně i online.
Maximálně výše CB je 1000 Kč (efektivně tedy nákup za 5000 Kč).
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 19. 10. 2024 16:54

v airbank to tu tetu na první nákup v odměnách začalo uvádět snad asi 3 vteřiny po platbě kartou online (airbank téměř nepoužívám, ale překvapilo mě to, protože minimálně dřív u unicredit to trvalo docela dlouho než se odměna vůbec objevila v evidenci)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka