Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jarmarti1 23. 10. 2024 14:11

250 bodů nad 3000.
Nejhorší jsou obchody, kde nejsou dárkovky "na první pohled vidět" a musíš se ptát pokladní kde je mají. A pokladní netuší. Nechci to totiž točit pořád v tom samém obchodě.
V Air mám 10%, tak doufám, že od půlky listopadu přibyde dalších 10%
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 23. 10. 2024 14:22

Nyni mam v Albert 60/700 (do 31.10.), predtim jsem mel 50/600 a pote 40/600 -> vse vyuzito (castecne zaplaceno predchozimi DK, protoze bonusy pres banky na Albert mam jen 2%).
Naposledy upravil Zedna1 dne 23. 10. 2024 19:12, celkově upraveno 3
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 23. 10. 2024 14:28

Bych radši taky tyhle menší. V pondělí jsem využil 170/2300, teď mám hned zas 150/1700. Asi už taky začnu "konsolidovat" předchozí DK.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 10. 2024 14:54

wit.cz píše:
wit.cz píše:Jdu tam dát nějaky jiný mimo Prahu. Případně pak zkusím zcela nový účet.

Účet na nové číslo, nákup jediné položky a teď přistála nabídka 100/500. Vida :-)

:-))
pekne lakaji, hned ze startu 20%
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 23. 10. 2024 15:24

jarmarti1 píše:250 bodů nad 3000.
Nejhorší jsou obchody, kde nejsou dárkovky "na první pohled vidět" a musíš se ptát pokladní kde je mají. A pokladní netuší. Nechci to totiž točit pořád v tom samém obchodě.
V Air mám 10%, tak doufám, že od půlky listopadu přibyde dalších 10%

Však si je naber do foroty někde jinde a v daném obchodě si je jen nabij.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 23. 10. 2024 17:03

Používám Albert v místě bydliště, ale mohu potvrdit, že ten personál toho asi moc nepobral a to bez jakékoliv urážky. Prostě mě připadá, že tam pracují lidé, kterí z nějakého důvodu šli kolem a byli odchyceni. Znalosti nula !!! Nabíjím to různým způsobem a mám už z toho depku, nabití karty přes platení kartu - problém, platba zboží tímto způsobem - problém, nabití karty přes jejich kartu ještě větší problém atd. Za mě Albert ze všech obchodů, co máme kolem, nejhorší obchod. Nebyt techto bonusu asi bych tam nepachl.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 23. 10. 2024 17:25

Je to loterie, na koho člověk za kasou narazí. Většinou, když vidím visačku "brigádník", tak už se mám na pozoru. Patrně to může taky naznačovat, že dárkové karty jsou okrajová záležitost, takže je na to ani neškolí, čímž pádem se snad zatím ani nemusíme bát, že by nám tuto kratochvíli zatrhli. :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 23. 10. 2024 17:28

No u nas jsem ho dnes školil já, když nevědel, že se dá karta zaplatit starší kartou. Naštěstí to moc nerozebiral. jinak u nás jsou určitě darkove karty hodně okrajové, dokonce bych si tipl, že jsem pomalu sám. To ale nevím, jenom to usuzuji z toho , že na to vždy hledí, jak kdyby našli grál.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jarmarti1 23. 10. 2024 18:14

Já mám asi tři alberty a tam "své pokladní", které už mám naučené. :D
Na druhou stranu, kdybych tam seděl já a měl z té práce "vypípaný mozek z hlavy" a přišel za mnou někdo, kdo chce koupit dárkovky a pak to zaplatí staršíma dárkovkama tak bych byl taky zmatený a přemýšlel, jestli to není nějaký podvod.
Jednou tam byla brigádnice, tak 20 roků, super kočka 8-) , ale "Já jsem tady první den a vůbec nevím co to je"
Podle mě to není okrajová záležitost, protože dárkovky z regálu ubývají - a já jsem je nevykoupil
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod curvecardik3 23. 10. 2024 21:03

.... taky udržuju u svých prodavaček trvalou znalost, jak se provádí na pokladně cashback. A nejlepší hláška: ""Ten cashback budete chtít platit kartou nebo v hotovosti?" :-) Jakmile vidím brigádníka, nebo novou prodavačku, tak radši přestoupím do jiné fronty. To se volá na informace a třeba 5 minut čeká, než někdo příjde.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 24. 10. 2024 08:06

A uz jsi zkusil rict, ze ho budes platit hotove? A jestli by to neslo darkovou kartou? :D
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 24. 10. 2024 11:13

Tak s cashbackem z dárkové karty by se nám kruh krásně uzavřel :-))
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 10. 2024 22:12

Moc bych to s nakupem DK a platbou DK neprehanel. Zvlaste kdyz ma nekdo nabidku kreditu vicekrat. Jednak se tak pripravujete o % z banky a hlavne zbytecne upozornujete na zneuzitelnost systemu.
Za me idealni postup je nasledujici:
Kazdou nabidku kreditu vyuzit nakupem nove DK a zaplacenim bankovni kartou s odmenou.
Pak v prosinci nakoupit nove DK s platbou starou DK za coz jeste navic ziskam sampanske (sekt). Coz mi celkove zvysi zisk, ktery diky DK mam.
Jde o to, ze v prosinci jsou obrovske trzby (mnozstvi lidi) a nikdo nema cas ani chut resit DK placene DK.
A muze to tim padem delat vetsi mnozstvi lidi aniz by to zatrhli.
Navic se tak clovek dopracuje k nabidce kreditu kazdy tyden (a vetsim slevam)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 10. 2024 00:58

Zkousel jste nekdo v Albertu koupit a nabit darkovou kartu na samoobsluzne pokladne? V Kauflandu to totiz jde a je to hodne jednoduche, umoznuje nabit darkovou kartu od 10 Kc do 3000 Kc, tak by to mozna mohlo jit i v Albertu.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 10. 2024 04:53

Zatím to nešlo. Hlavně pro ty karty musí většinou někdo dojít, v lepším případě ji mají na základní pokladně s chlastem zammčené ve skříňce. (aspoň tam, kde jsem byl)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka