Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 1. 11. 2024 13:20

Tak to tam nemám. Alberta řeším vždycky jinak.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 11. 2024 13:47

Krome 10% Albert pro mne tam taky nic moc neni, mozna Teta 10%...
No a neplati take na slevy pres kupony i kdyz se zaplati na danem eshopu jejich kartou...
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 11. 2024 15:16

Kdo ma cestu pres Brno, tak je opet 10% sleva v Albertu ve Vankovce na cely nakup
(pristi tyden, od stredy, by mela byt zase)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jarmarti1 1. 11. 2024 16:53

milanBrno píše:Kdo ma cestu pres Brno, tak je opet 10% sleva v Albertu ve Vankovce na cely nakup
(pristi tyden, od stredy, by mela byt zase)

Ty máš nějaké zákulisní informace, že bude od středy znovu? Bylo to tak i minulý rok před Vánoci?
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 11. 2024 19:01

Já mám cestu přes Brno celkem často, ale vzhledem k tomu, že na příjezdu je to vždycky na dlouho, tak na to seju.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 11. 2024 19:27

Využil jsem u ČS nabídku 20 % na jeden nákup v Teta drogerie a teď mám další nabídku:
Na první nákup od 200 Kč získáte 70 Kč, na druhý nákup od 200 Kč pak 50 Kč. Nabídka platí na první dva nákupy. Akce platí do 31.12.
Do 15.12. je to vlastně ještě o 30 % víc.

Musím říct že těch 20 % v kombinaci s Teta kartou na které jsem měl 10 % a jejich akcí na 50 % na značku Nivea to byla vydařená akce, teď asi nic nepotřebujeme ale do konce roku nějaká zajímavá akce na nějakou značku zase bude.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod x-hunter 2. 11. 2024 16:02

Zdravím všechny!

Před časem mi z Moneyback zmizel Booking a i možnost rezervace pobytu a zisku bodů v Shell aplikaci už nikde nevidím.
Máte někdo nějakou alternativu na vratku z Booking?
Díky!
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 3. 11. 2024 13:16

Zedna1 píše:
Jak uz zde zaznelo,
v Albertu darkove karty visi pred pokladnami a zazkaznik si je odtud normalne sam bere k pokladne.
Ale narozdil od jinych obchodu, kde jsou DK jiz prednabite a na pokladne se jen zaplati dana castka,
v Albertu se az u pokladny rekne pokladni, na kolik penez chci tu prazdnou DK nabit.
Toto nabiti evidentne neni implementovano na samoobsluznych pokladnach a muze ho provadet pouze pokladni na std. pokladne.

V Praze ve dvou Albertech zrušeno. Všechny pokladny mají prezdne regalky na karty a jsou k dostání v jedné prodejně u pokladní a v druhé mi je nevydali několikrát ani na dotaz na hlavní pokladně...
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 11. 2024 21:03

Opravdu zrušeno nebo jen vyprodáno?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 4. 11. 2024 01:18

milanBrno píše:Kdo ma cestu pres Brno, tak je opet 10% sleva v Albertu...

Tyhle ty 10% slevy jsou pravděpodobně ve vybraných albertech napříč celou republikou ..já jí mám v Ostravě taky ve ,,svém,, Albertu..tři týdny po sobě.. ale pozor! na dárkové karty se to nevztahuje:⁠-⁠|
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 4. 11. 2024 07:21

x-hunter píše:Zdravím všechny!

Před časem mi z Moneyback zmizel Booking a i možnost rezervace pobytu a zisku bodů v Shell aplikaci už nikde nevidím.
Máte někdo nějakou alternativu na vratku z Booking?
Díky!

KK Čsob Premium https://www.csobpremium.cz/documents/13 ... ooking.pdf
KK ČS přes Moneyback ....
Dle mé zkušenosti ale Booking s těmi cenami trochu šibuje přes různé odkazy.... Genius úroveň 1 dává taky 10 %. Nikdy jsem neměl plně Genius (-10 %) + vratka z KK (-10 % Čsob).
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 4. 11. 2024 09:06

Tak já osobně odměnu na booking.com nemám v současné době k dispozici ani u ČS.
Ale zaujala mě následující odměna u ČS:
Obrázek
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 4. 11. 2024 09:14

Těch 30 % navíc je z původní odměny ostatních akcí. Takže když třeba v Albertu máš normálně 2 %, s tímto budeš mít 2,6 %. Resp. teda "až", protože tato odměna od ČS je omezena max. 500 Kč.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 4. 11. 2024 09:16

Jo jo, mají to chytře nastavené (tak aby je to až tak moc finančněnebolelo), ale jsou tady tací, kteří mají u Alberta i 10% CB.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod karel304 5. 11. 2024 00:45

x-hunter píše:Zdravím všechny!
Před časem mi z Moneyback zmizel Booking a i možnost rezervace pobytu a zisku bodů v Shell aplikaci už nikde nevidím. Máte někdo nějakou alternativu na vratku z Booking? Díky!

Booking pro VISU zmizel od 1.10. Stále ale funguje pro MASTERCARD - tam je nutno kartou i platit, a výsledek není 4% cashback v CZK ale v kreditech na další cestu nebo jinou útratu na booking. Prémiové karty mohou mít na některé pobyty slevu až 10%.
karel304
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka