Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 5. 12. 2024 13:20

To je asi individuální nabídka, já nic takového v U-šetřete nemám.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 12. 2024 10:31

Také nemám, asi individuálka pro ty, co novou MC kartou zatím moc neplatili z tak aby je "rozjeli". To není můj případ, hned jak přišla nová MC, tak jsem ji v Google pay nahradil za tu Visu (ta cca 2-3 týdny nato z appky zmizela).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 6. 12. 2024 15:10

V nově otevřeném hypermarketu Albert v Jindřichově Hradci na Budějovické je momentálně jednorázová 10% sleva na celý nákup. Do 10. 12. 2024
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 12. 2024 18:29

dostal jsem 220/3000...procentualne nic moc sleva, ale jeste mam stale prostor pro vyuziti 10% CB od sporky(10000Kc, tzn max 1000kc CB + 30% z CB), takze nemusim na krev tocit darkovky
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 7. 12. 2024 17:19

Albert ted od prosince konecne umoznil na "samoobsluzkach" zadavat pocet kusu zbozi zakaznikem...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filas81 7. 12. 2024 18:29

dostal jsem 120 za 1500,- ale když se přidají dvě procenta přes CB Spořky, tak to celkem jde...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pezzay 15. 12. 2024 20:07

No partijo,, musíme si pomáhat ..si nikdo nevšiml že v hyperAlbertu je akce na šáňo?. Že to tu nikdo nedal,, Tak už jenom do 22h,kdyby měl někdo zájem .
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 15. 12. 2024 21:00

Je to kazdy rok, takze netreba pripominat. V hyper je sekt a v super je cokolada Lindt (poslednich par let)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SamerLP 15. 12. 2024 23:01

Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.

Napadlo ma teda, že či je teoreticky možné si vypýtať kartu v predajni a následne ju nezaregistrovať. Len by som teda využíval ju na zľavnené ceny a body teda nezbieral, čo ani nepotrebujem. Len neviem či to je možné takto spraviť, bez toho, že tú kartu zaregistrujem a teda či bude fungovať.

Ešte ma teoreticky napadlo, že keby náhodou mi niekto tu s fóra vedel poslať čislo svojej karty, že by som tú používal a dotyčnému získal nejaké body. Teda ak by náhodou niekto bol ochotný. Ak by sa prípadne niekto našiel by som bol veľmi vďačný.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pezzay 15. 12. 2024 23:29

... Ok. máš pravdu,, ale rok je dlouhá doba..myslel jsem, že to bude příští víkend,, ale v pohodě. na to že jsem se to dozvěděl 4 hodiny před ukončením akce jsem stihl dostat 10 šampusů..
.. Za 10 rohlíků.. ale to už je jiná kapitola..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alone89 15. 12. 2024 23:46

SamerLP píše:Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.

Napadlo ma teda, že či je teoreticky možné si vypýtať kartu v predajni a následne ju nezaregistrovať. Len by som teda využíval ju na zľavnené ceny a body teda nezbieral, čo ani nepotrebujem. Len neviem či to je možné takto spraviť, bez toho, že tú kartu zaregistrujem a teda či bude fungovať.

Ešte ma teoreticky napadlo, že keby náhodou mi niekto tu s fóra vedel poslať čislo svojej karty, že by som tú používal a dotyčnému získal nejaké body. Teda ak by náhodou niekto bol ochotný. Ak by sa prípadne niekto našiel by som bol veľmi vďačný.

Proč nepouzijes appku ? Adresu si nějakou náhodně výběr, jméno taky :)) a nic nemusíš řešit...
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SamerLP 16. 12. 2024 05:04

Aj telefonne číslo môžem vymyslieť? Lebo aj to mi neberie moje Slovenské. :D
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 12. 2024 05:21

To nemuzes.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Torns 16. 12. 2024 21:10

Ale může. Při registraci v Tesco Clubcard aplikaci se žádné ověřování se nekoná. Ani emailu, ani telefonu. Jenom pokud se přihlašuji k již vytvořenému účtu, tak tam kromě emailu a hesla verifikace je, ale k té stačí číslo toho clubcard účtu.
Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dalich 17. 12. 2024 22:03

SamerLP píše:Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.

Mám to opačně: SK Clubcard, ale musel jsem při registraci dát SK číslo. Následně jsem dostal čárový kód, ten uložil do mobilu a appku odinstaloval.
dalich
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka