Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 18. 12. 2024 15:40

Mě ty nabídky na extra kredit teď asi tak měsíc taky vůbec nechodily, před tím chodily celkem pravidelně. Nicméně tato poslední nabídka extra kreditu mi dnes přišla :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 18. 12. 2024 17:46

slavo963 píše:jak propadly? expirace je 1 rok. Kdyz hrozi expirace, staci koupit druhou DK a zaplatit s koncici platnosti

No, přesně tak. Přes rok jsem je měl dokonce přidané do GPay a stejně jsem do Alberta neměl cestu :-D Resp. měl, ale jen do toho malého pro nějaké drobnosti, takže velká část zůstatku prostě vyšuměla :-[
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 12. 2024 21:01

Ted mi to chodi ob tyden, dnes 190/2800. Spolu s 10% karou UCB se to dá.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 19. 12. 2024 11:30

Ja skoro měsíc taky nic, už jsem se lek, že jsem je předojil přebíjením DK, ale když jsou ty Vánice tak se jim asi zželelo :D
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod jenda_s 19. 12. 2024 11:33

tak já bohužel ani na vánoce nic :-(
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Prcek 19. 12. 2024 15:14

Nabídky na extra kredity za větší nákup mi dříve chodily celkem pravidelně, ale už asi půl roku (těžko říct) mi nic nepřišlo, ani ťuk. Přitom jsem žádné změny v účtu či v nastavení aplikace nedělal. Pravda je, že jsem tu nabídku využil snad jednou nebo dvakrát, protože tak velké nákupy prostě v Albertu nedělám. Tak nade mnou možná Albert zlomil hůl :-D.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SamerLP 20. 12. 2024 21:26

Torns píše:Ale může. Při registraci v Tesco Clubcard aplikaci se žádné ověřování se nekoná. Ani emailu, ani telefonu. Jenom pokud se přihlašuji k již vytvořenému účtu, tak tam kromě emailu a hesla verifikace je, ale k té stačí číslo toho clubcard účtu.

Ďakujem. Podarilo sa mi to. Síce mi príde trochu blbé a ako podvod, že som vlastne dal všetko "falšované", ale čo sa dá robiť, určite to je menší podvod ako oni to robia s ich cenami, že v podstate už teraz celý ich leták je čisto akcie s Clubcard cenami.

Nerozumiem tiež prečo to nemôže fungovať ako pri takej Lidl aplikácii. Pri ich aplikácii si viem prepnúť región na Česko aj so Slovenskou registráciou, a nielen Česko, ale aj ostatné krajiny kde pôsobí. Takže naozaj zo strany Tesca to vidím ako nezmyselné obmedzovanie výhod pre danú krajinu a teda len jej občanov.

Pozerám inak, že do takej aplikácie od Albertu sa dá zaregistrovať aj s SK telefónnym číslom taktiež. K tomu mám otázku, oplatí sa tam zaregistrovať? Prináša to nejaké výhody? Lebo taktiež keď zájdem do Česka idem aj do Albertu, a musím povedať, že veľmi dobrý obchod, dobré ceny, široký sortiment. Normálne je veľká škoda, že na Slovensku niečo také nemáme :(
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 12. 2024 22:01

Albert má taky výhodnější ceny pro zákazníky s appkou, podobně jako Tesco. Navíc lze za nákupy některých produktů získat kredity, které lze pak uplatnit při placení nákupu. Vedle toho pak do apky posílá zákazníkům možnost získat extra kredity (například 40 kreditů za nákup nad 400Kč, 100 kreditů za nákup nad 1500Kč, 150 kreditů za nákup nad 2600Kč apod.), je to vlastně taková sleva 5% až 10%.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 21. 12. 2024 07:22

Ma drazsi zbozi, tak musi mit vyssi slevy. Je to takovy hon spotrebitelu za slevami, pri kterem si vetsina z nich ani neuvedomi, ze to tam koupili se slevou draz, nez by to koupili jinde bez slevy.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod fc70 21. 12. 2024 09:13

Hlavním cílem je odlišit ty, kteří peníze nemají nebo nechtějí utratit, od těch, kteří peníze mají a radši chtějí pohodlí a ušetřený čas.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2024 09:41

Řekl bych, že ti kteří neřeší slevy a preferují pohodlí a ušetřený čas, tak ti se zde na fóru nevyskytují :D
My ostatní v "drahém" Albertu klidně nakoupíme jen ty věci, které jsou v akci a nejlevnější mezi všemi ostatními obchody (viz. jeji heslo "Levnější nehledejte") a ve výsledku jsme spokojeni, že jsme ušetřili ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 21. 12. 2024 10:50

Problém s takovými hesly je, že si musíš být vědom přísloví "Důvěřuj, ale prověřuj!". :) (I když doslovně Tě nabádají jen k tomu, abys nehledal, ale prezentují to tak, že ani nenajdeš, což často není pravda.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2024 11:03

Z mé zkušenosti to v naprosté většině případů pravda je. A vedlo toho "Levnější nehledejte" ještě kdyžtak mají akční zboží označené jako "Neporazitelné" https://www.albert.cz/neporazitelne :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 21. 12. 2024 11:17

Jo, to nerozporuju, i když je to velmi často v nabídce i jinde, minimálně za stejnou cenu a třeba bez množstevního omezení. Např. mám pocit, že u vepřového masa to poslední dobou neplatilo (u kuřecích prsou už vůbec ne), i když jsem ho tam nakonec kupoval, protože jednak zpeněžitelné bodíky Alberta, jednak dárkovka za karetní cashback.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 21. 12. 2024 13:54

Tak Tesco v podstatě není normální obchod s potravinami, ale nákupní klub, kde kromě členů mohou nakoupit i nečlenové, tj. ti, kteří nemají Clubcard. Ti si za to ovšem hodně připlatí. Členové klubu mohou nakupovat za "běžné" ceny a občas mají nějakou výhodu.

Kaufland, Albert, Lidl apod. mají ty slevové programy postavené jinak.

Vzhledem k tomu, jaké šméčko na nás obchody s potravinama poslední roky jedou, tak bych si opravdu nevyčítal nějaké "falšování" tel. čísla, triky s dárkovými kartami apod. Pokud se člověk nechce nechat bezbranně oškubávat, tak je v této válce potřeba využít jakékoliv dostupné prostředky. Podobné jako u mobilních operátorů.

EDIT: pěkný článek o "slevách" vyšel včera na Novinkách: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... u-40501797
špecifickýtrh
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka