Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pezzay 2. 2. 2025 19:29

Nevíte zda již tomu tak bylo a nebo je to novinka, že za už získané kredity nelze zakoupit dárková karta?
.. mluvím o Albertu.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 2. 2025 20:06

Mám dojem že i nákup v menší částce než je počet bodů takto nelze zaplatit.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 2. 2025 20:25

minule jsem omylem aktivoval nejake kredity a kupoval DK a slo zaplatit - ale bylo to jenom 20kreditu a mel jsem i tovar kolem 600kc + zbytet nova DK a placeno komplet starou DK

Mozna cisto DK zaplatit kreditama nejde

@wit.cz, lze
ale napr. mas aktivnich 100kreditu, nakup za 95Kc, odecte 80 a 15 musis doplatit jinak(DK/hotovost/karta)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 2. 2. 2025 20:39

Ano,to vím;.. nákup vždycky musí být větší než počet převedených kreditu na slevu, ale v mém případě mi expirovaly kredity ale dárková karta ani cigarety za ně nešlo pořídit,.. pivo prošlo.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 2. 2025 20:57

Jak expirovaly? Jako se nejak zneplatnily hned po zaplaceni nakupu? Neslo se otocit zpatky a neco nakoupit do foroty?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Torns 2. 2. 2025 20:57

Minimálně pár měsíců tomu tak je, protože jinak by mě to už vypeklo a já se tou slevou dostal pod tu částku, co po mě chtějí.
Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 2. 2025 20:59

Ale to snad neni problem. Kdyz aktivuji vice kreditu nez je nakup, tak tam proste zustanou aktivni do dalsiho nakupu. Expirace aktivovanych kreditu je snad 6 mesicu nebo kolik. Neaktivovanych 12mes.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 2. 2. 2025 21:23

[quote="slavo963"]Jak expirovaly?..
.. no ano,, .. však je to v pravidlech,.. po 12 měsících expirují,, takže mě k prvnímu únoru končilo 400 kreditu takže jsem si do slevy převedl 400 kreditu nabil jsem d. kartu za 300 a nějaké potraviny za stovku a strhla se mi jenom ta stovka kreditů..
.. teda pravidlech se nic o 12 měsících nepíše ,ale že:
5.13. Získané věrnostní kredity mají omezenou platnost. O okamžiku expirace kreditů je uživatel informován v aplikaci Můj Albert.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 2. 2025 07:50

A zjistil jsi to kdy? Proc neudelat na otocku dalsi nakup?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Bnone 3. 2. 2025 15:56

pezzay píše:.. teda pravidlech se nic o 12 měsících nepíše ,ale že:
5.13. Získané věrnostní kredity mají omezenou platnost. O okamžiku expirace kreditů je uživatel informován v aplikaci Můj Albert.

V aplikaci je "O vypršení platnosti vám dáme vědět vždy předem". Stalo se to už někomu? Mail nebo oznámení v aplikaci?
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jenda_s 3. 2. 2025 16:10

mě vždy upozorní aplikace 1. dne v měsíci, že mi ke konci toho měsíce expiruje X kreditů... Tak je rovnou převedu na kartu a prostě utratím...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bnone 3. 2. 2025 16:40

Tak je to dobře. Teď kredity neutrácím abych měl co nejvyšší útratu a z ní vratku 5%. Až vratky skončí, utratím kredity.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 3. 2. 2025 20:43

Navic ted od noveho roku se zobrazuji 2 mes. predem (aktualne unor i brezen)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 5. 2. 2025 10:19

130/2300... tak na tohle jim neskočim : )
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod bodyczech 5. 2. 2025 10:39

120/1500... nemám Albert moc rád, ale na tohle jim asi skočím... 8%.. to by ušlo.
bodyczech
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka