Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 2. 2025 19:48

wit.cz píše:Minulý týden jsem vynechal nabídku na 130, dneska mi tam svítí 100 (za 1600 nákup).
OT: U mě je opravdu největší problém se do Alberta fyzicky dostat. Nejbližší mám na hlavním nádraží v Praze a to je takový pidikrám s jednou fyzickou pokladnou (fronta přede mnou, fronta pak za mnou), kde pro ty poukázky musí chodit někam za roh mimo pokladnu. Cítím se trochu blbě u toho.

Albert na HN dobře znám, občas si zde něco kupuji do vlaku a kdyby někdo u kasy takto zdržoval a já spěchal na odjezd vlaku, asi bych si začal vzpomínat na slovník ze ZVS. :-) U těch 3 automatických kas bývá ještě více lidí jak u té jedné fyzické.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod pezzay 5. 2. 2025 23:01

0/0.. již pět týdnů v řadě, poprvé od únoru 2023 byl tento leden první měsíc,kdy mi nebyl nabídnout žádný kredit..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 6. 2. 2025 07:05

Tento týden 240/3000, takže dárková karta zakoupena, zaplaceno kreditkou Smart s 5% vratkou.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 2. 2025 08:07

240 je hezkych, tolik mi nikdy nenabidli
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 2. 2025 08:31

Když jsem tam byl včera pro novou DK 210/3000 už mě tam prodavač vítal slovy - a budete platit D kartou že? Asi jsem je tam něco naučil.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 2. 2025 08:39

Na to, jak se na vas skarede divaji u pokladny pri platbe DK DK jsem se chtel zeptat.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 2. 2025 08:49

nevim do jakeho Alberta chodite, ze potkate stejneho pokladniho
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 2. 2025 09:27

MirekM. píše:Na to, jak se na vas skarede divaji u pokladny pri platbe DK DK jsem se chtel zeptat.

Zatím to berou s nadhledem resp. je jím to asi jedno. Jsem si téměř jist, že většina prodavačů vůbec netuší vo co go.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 6. 2. 2025 10:48

Divně se koukají obvykle, když netuší o co jde a jak to mají namarkovat. Infostánek v hyper naprosto bez problémů a ještě s úsměvem.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod xtonda 6. 2. 2025 17:02

MirekM. píše:Na to, jak se na vas skarede divaji u pokladny pri platbe DK DK jsem se chtel zeptat.

Spíš je pruda, že kolikrát dost tápou v tom jak tu kartu nabít a prodat a někdo i přijmout platbu, takže jim to celkem trvá a dělá se fronta.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 2. 2025 17:15

Tak o tom bych mohl vypravet story, ale zase maji bonus , že se kvuli me naucili neco noveho (ale ne vsichni, nekteri v tom dodnes tapou).
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 2. 2025 17:19

Jj, některé pokladní s nabitím DK celkem zápasí a častokrát se jim to povede až třeba na několikátý pokus, když mezitím vyzkouší několik různých postupů :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 2. 2025 17:43

Zápasí, ale co jsem odkoukal, při prodeji úplně stačí naskenovat (správný) čárový kód a pak už to je na displeji jak pro mentálně postižené.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 2. 2025 17:47

No a proc jim Vy "borci" neporadite!?
Ja s tim nemam problem (nekomu poradit) a do minuty odchazim...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod xtonda 6. 2. 2025 17:51

Jak poradit? Já fakt neznám ten jejich systém na pokladnách.
xtonda
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka