Albert - slevy v aplikaci

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Blekp 16. 5. 2025 20:39

Využil jsem jen jednou před měsícem.
Blekp
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 16. 5. 2025 20:57

To jsem teda sám zvědavý, kdy to zarazí.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 5. 2025 10:13

Jak chodi nove obch. podminky do aplikace, vzdy hledam, jestli nakup DK nepridali do vyjmek, asi to zatim vyuziva malo lidi.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 17. 5. 2025 11:45

Snad to vydrží, ikdyž je pro mě trochu otravné s tím platit a to hlavně u samoobslužné pokladny pokud nakupuji s ručním skenerem, který mi jinak vyhovuje. Nemáte tip, zda jde nějak platit více DK, nebo doplatit platební kartou u sken pokladny?

Jinak, když mám DK třeba na 1000, tak musím vhodně kombinovat nákup, abych DK vyčerpal plus mínus do nuly a přitom nemusel jít na klasickou pokladnu a udat to pokladní. Už jsem psal na Albert, zda neupraví SW samoobslužných pokladen a to se jim moc nechtělo, ale psali kladně na žádost digitalizovat DK.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 17. 5. 2025 12:17

Žádný tip ani trik není, na samoobslužných pokladnách bohužel nelze nákup uhradit pomocí více DK nebo částečnou platbou DK s doplatkem platební kartou. Při placení pomocí DK na samoobslužných pokladnách musí být hodnota nákupu vždy menší než je hodnota DK.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 17. 5. 2025 12:56

Kombinování platby s DK na samoobslužných pokladnách v Albertu jsem vzdal už dávno, to je opravdu tragédie. Nejdál jsou v tomhle směru samoobslužky v Kauflandu. Tam mi chybí k dokonalosti už jen to, aby člověk nemusel skenovat QR kódy z apky, ale stačilo naťukat telefonní číslo, jako to mají v Lidlu.

Každopádně díky Albert akcím jsem si zvykl na placení DK v supermarketech a přijde mi to jako výborná náhrada hotovosti a skvělá možnost, jak platit na samoobslužce, když nechci platit kartou. Chodím často na menší nákupy, takže mi to nedělá bordel ve výpisech a kartou platím akorát nákupy DK, když je nějaká vratka/bonus.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 5. 2025 14:15

Vice darkovkama lze platit i na samoobsluzce, ale pouze v rezimu zamestnance, tedy s pomoci obsluhy co tam postava.
Problem ovsem je, ze 99% zamestnancu to neumi a je tak lepsi vytahnout druhou darkovku s vyssim limitem.
Ja se to zatim nenaucil (ten kdo to umel to delal tak rychle, ze jsem nestihl vysledovat postup)
Ale resit se to da tak, ze si darkovky ulozite do mobilu a mate je tak vsechny k dispozici (u sebe).
Navic si kazdou muzete pojmenovat treba castkou zustatku a mate dokonaly prehled, kterou pouzit ;)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 17. 5. 2025 17:08

Ano, více DK jde platit i na samoobslužkách, ale je nutno opravdu narazit na proškolenou obsluhu. Dále je nutné vědět, kolik zhruba máte zůstatek na DK, kterou chcete dorazit. Čili např. máte nákup za 200 Kč a na DK zůstatek 100 Kč. Obsluha musí zadat, že ten rozdíl (v tomto případě 100 Kč) zaplatíte platební kartou (nebo další DK) - platba proběhne a následně zvolí, že zbytek se zaplatí DK.
Za mě je tedy opravdu lepší, pokud chcete dorazit DK, jít na klasickou pokladnu.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 17. 5. 2025 17:40

Takže aby se to povedlo, musí být splněno několik podmínek a ve výsledku už to nebude samoobslužný nákup, jelikož je nutná asistence obsluhy :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jarmarti1 18. 5. 2025 09:11

cz01 píše: Už jsem psal na Albert, zda neupraví SW samoobslužných pokladen a to se jim moc nechtělo, ale psali kladně na žádost digitalizovat DK.

Jako opatrně. Moc bych na sebe neupozorňoval, nebo to zatrhnou. Buďme rádi, že to nějak funguje.
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 19. 5. 2025 10:04

S obsluhou je to opravdu tragédie a spíš se to zhoršuje než zlepšuje. Poslední zkušenost byla, že pokladní nedokázala DK ani zaplatit, musela ji otráveně poradit kolegyně (btw obě UK).
Málokdo umí i zadat platbu DK jinou DK, většina tvrdí, že to nelze, v místním albertu to umí jediná pokladní, proto to radši řeším na info stánku v hyper.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 5. 2025 12:29

V Harfě na Českomoravské (Albert Hyper) mě naopak na informacích důrazně upozornila, že tam tedy nákup nemarkují, že by kdyby to viděli kolegyně... No, nechápal jsem, ale operace se podařila.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 5. 2025 14:58

Jakoze kupujete na informacich DK a platite jinou darkovou? Tak to bych takhle na ferovku koule nemel :mrgreen:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 19. 5. 2025 16:16

No jasně, DK mají přímo před pokladnou, vědí co s tím a nikdy nebyl problém a navíc s úsměvem.
Nehledě na to, že tím nikoho za sebou nezdržuji.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 5. 2025 19:51

No já měl ještě plechovku piva a nějaký pečivo alá budget svačina, abych nešel jen doslovně otočit DK. Už ale nevím, jestli ten nákup šel ještě z těch bodů nebo za svý :D
wit.cz
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka