Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 4. 2024 12:24

Včera v Albertovi přede mnou platila paní DK a zbytek chtěla doplatit kartou. Pokladní, mladá brigádnice, odbouchla hotovost, kterou paní neměla. Vrátit se zpět nešlo ani s pomocí vedoucí, takže fronta až někam za roh.
Při představě, že volám obsluhu, abych mohl kombinovat DK, to odhaduji na dalších +20 minut zdržení :-D Buď pokladní nejsou proškolené nebo úplně tupé.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 19. 4. 2024 12:30

wit.cz píše:Buď pokladní nejsou proškolené nebo úplně tupé.

Ano :D Ale světlá výjimka, v pondělí jsem byl na klasické pokladně, pán, říkal, že je tam první den, ale poradil si s tím s přehledem a ani dvěma DK jsem ho nezaskočil :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 4. 2024 12:51

B je správně. Ale, co já teď chodím už se to o dost zlepšilo. :) Jinak ten systém je dost intuitivní, aniž bych viděl obrazovku tak jim jsem schopen radit - "Někde tam máte tlačítko a na tom napsáno dárková karta nebo DK."
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 19. 4. 2024 12:54

Tesco má aktuálně zajímavou akci na první online objednávku v jejich eshopu.

Při útratě min. 1000 Kč lze uplatit slevový kód VITEJ300 na slevu 300 Kč.
V kombinaci s měsíčním členstvím v jejich klubu za 1 Kč, kde je pak doprava zdarma je to fajn 30% sleva s dovozem až ke dveřím:)

Najít se v akčním letáku dá už tak hodně položek, které mají v akci, takže takový double win.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jarmarti1 19. 4. 2024 13:11

Ještě by to chtělo, abychom si tu dárkovou kartu mohli koupit sami na samoobslužné pokladně. Ale to už bychom chtěli moc. Už to tady moc neřešme, nebo si to přečtou z Aholdu a zatrhnou nám to.
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 4. 2024 13:25

milanBrno píše:Platba DK funguje od zacatku roku a lze kombinovat pomoci obsluhy (stejne jako zadavani vice kusu)
A samozrejme lze DK platit i na pokladnach, kde se skenuje nakup z mobilu (vzdy prazdne a tedy bez cekani ;)

Děkuji za doplnění, jen to tedy pak už není samoobslužná pokladna :D

-- 19. 4. 2024 14:29 --

drkarel píše:B je správně. Ale, co já teď chodím už se to o dost zlepšilo. :) Jinak ten systém je dost intuitivní, aniž bych viděl obrazovku tak jim jsem schopen radit - "Někde tam máte tlačítko a na tom napsáno dárková karta nebo DK."

Ano, já pokladní školím nejen při platbě DK, ale už je školím i při nabíjení nové DK :-)

-- 19. 4. 2024 14:31 --

jarmarti1 píše:Ještě by to chtělo, abychom si tu dárkovou kartu mohli koupit sami na samoobslužné pokladně. Ale to už bychom chtěli moc. Už to tady moc neřešme, nebo si to přečtou z Aholdu a zatrhnou nám to.

Tak to už jsem taky testoval, nešlo to :-))
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 4. 2024 13:36

Tak nová snad spočívá jen v tom, aby jako první naskenovala ten správný čárový kód, což je taky poměrně logické, a stejně to nezvládají. Dokonce jsou schopny opakovat stejnou chybu vícekrát za sebou. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 4. 2024 13:55

Ano, je to hodně kus od kusu. Jedna dokonce začala stírat ten kód :-) Ale to jsem v tom školení ještě nebyl tak zběhlej :-)) No ale to už jsem OT.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 123123123 19. 4. 2024 15:40

Já jednou koupil dárkovou kartu v COOPu a tam se opravdu musí setřít políčko, aby se zobrazil čárový kód, tak možná dělala dříve tam.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tojejedno2 19. 4. 2024 16:20

U nás v Albertu na maloměstě je to hotová tragédie. Ani jednou se mi na nepovedlo koupit dárkovou kartu. Naposledy mi dokonce tvrdila, že nákup nejde spojit s nákupem dárkové karty a že nejdříve musím zvlášť zaplatit nákup a pak samostatně DK. Že prý jí to nepustí. No nepustilo jí to, ani při samostatném nákupu DK:-) Ale tak naštěstí mám Alberta i u práce a tam to umí každý brigádník.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kikina999 20. 4. 2024 10:30

Budu kupovat online letenky kartou pro moje známé, v částce celkem cca kolem 250 000,00|Kč, měna - asi v CZK, ale mohu i v EUR apod. Oni mi zaplatí cenu letenek, ale chci se zeptat, kde bych získal nejvyšší cashback apod.
kikina999
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jarmarti1 24. 5. 2024 18:27

Zdravím, potřebuju poradit.
Jak funguje cash back (výběr hotovosti debetní kartou v obchodě u pokladny) při placení nákupu? Jak je to napsané na účtence?
V Albert aplikaci je v prodejně "Mečová - Velký Špalíček Brno" sleva na jeden nákup 20% do 10 tisíc, bohužel se nevztahuje na nákup dárkových karet. Takže skoro nepoužitelné.

V Albert aplikaci se píše (nevím jak vložit screen):"Aktivujte si jednorázovou 20% slevu na celý nákup v supermarketu OC Špalíček Brno, Mečová 2. Slevu můžete uplatnit na jeden nákup, sleva se uplatní do hodnoty nákupu 10 000 Kč a lze ji využít jedenkrát za období 22.5. - 28.5. 2024. Slevu lze uplatnit pouze pokud máte tuto prodejnu aktivovanou v aplikaci Můj Albert ještě před samotným nákupem. Sleva se nevztahuje na sortiment dárkových karet, tabákových výrobků a vratné obaly. Tuto slevu nelze kombinovat s ostatními slevami v aplikaci Můj Albert"

V MyAir mám vratku 10% - tam ale vím, že se nevztahuje na výběr hotovosti na pokladně. To se tady na fóru kdysi řešilo.

Na stránkách Albertu se píše:
"Držitelé platebních karet, u kterých je podporována služba CashBack, si mohou při placení nákupu přímo u pokladny vybrat hotovost až do výše 3.000,- Kč. Spolu s nákupem tak v Albertu vyřídíte i výběr peněz a nemusíte k tomu hledat bankomat. Informace o vybrané částce bude uvedena na účtence a její výše se započítává do denního limitu pro výběr hotovosti. CashBack je možné uplatnit při nákupu v jakékoliv hodnotě. V současné době je služba cashback z naší strany zdarma."

CashBack ze strany Airbank je zdarma.

A já se ptám, netušíte? Pokud tam nakoupím (= budu mít nákup třeba za 300) a zároveň si vezmu CashBack 3 000 Kč, tak na účtence bude (a z karty se odečte) 300 - 60 + 3 000 = 3 240 Kč. Nebo 3 300 - 660 = 2 640 Kč.
Jako 600 Kč na zemi nenajdu. Nechce to někdo z vás zkusit? Třeba @Milos (Myslím, že jsi z Brna)
Díky všem
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mojmax 24. 5. 2024 18:38

Bude tam 300-60+3000, Albert by se asi nenechal tak jednoduše okrást. :-D
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 24. 5. 2024 18:46

@jarmarti1: Cashback není nákup, takže slevu 20% z něj nedostaneš. BTW z Brna nejsem :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jarmarti1 24. 5. 2024 18:54

mojmax píše:Bude tam 300-60+3000, Albert by se asi nenechal tak jednoduše okrást. :-D

Asi nenechal. Ale dokud to nezkusíme, tak to nezjistíme :lol:

Milos píše:Cashback není nákup, takže slevu 20% z něj nedostaneš. BTW z Brna nejsem

Pardon, tak to byl milanBrno

Díky všem, kašlu na to.
jarmarti1
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka