Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 07:09

Pro získání této slevy ale musíš za nákup zaplatit svojí platební kartou a sleva se ti následně připíše na tvůj účet.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 10. 2024 07:12

George 10% max. 1000.- bez min. castky, tento rok jsem kartou v Albertu nenakupoval, ani neaktivoval 2% v predchozich mesicich(ze udelam test a vyslo to, ale asi nahoda no...)

AB 2% max 1000.- bez min. castky, naposledy aktivne 2% v dubnu s pouzitim karty a taky se zarekl, ze vice tech trapnych 2% aktivovat nebudu a lepsi nabidka neprisla...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 1. 10. 2024 09:23

mám všude 2% a to jsem je dle místních rad nechal vyhladovět a předešlá 2% neaktival ani v jedné bance a stejně to nepomohlo
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod jenda_s 1. 10. 2024 09:29

já měl v září 2% v čs, využil jsem (ne plně) a nyní mám v čs 2% nad 800kč a v air 10%. V air jsem to v září neaktivoval
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 10. 2024 10:47

Albert do 29.12.: u UCB a ČS mám shodnou pásmovou odměnu (3% při nákupu do 400 Kč, 5% při vyšším, takovou pásmovou vidím prvně). A u Air Bank mám jen 2% pro nákupy nad 500 Kč.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod d1vine 1. 10. 2024 10:59

retron píše:mám všude 2% a to jsem je dle místních rad nechal vyhladovět a předešlá 2% neaktival ani v jedné bance a stejně to nepomohlo

Já to samé, takže se přikláním k tomu, že je to prostě o náhodě.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 11:03

@minarjo: Koukám, že těch variant odměn Albert je nespočet 8-D

@d1vine: Taky jsem nevypozoroval žádnou logiku či systém v tom, jak přiřazují konkrétní odměny jednotlivým klientům :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 1. 10. 2024 16:02

myslím, že to úplně náhoda není a podle apky to ví, že tam nakupuju i tak, přestože platím kartou RB :D
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bnone 5. 10. 2024 08:46

Náhodné to nebude. Já měl u Unicredit do konce září 10%, možná proto, že jsem ji v období předtím přestal používat a 10 jsem ještě nikdy neměl, nyní jak UC tak AB 2% nad 1500 Kč. Takže o ničem, takovou útratu jsem tam ještě nikdy neměl. Předtím limity pro 2% postupně zvyšovali 0, 500,700, 800 Kč.
Tyto 2 banky teď ignoruji a platím jinak. A uvidím, co bude v lednu.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 5. 10. 2024 08:50

Jinak čerstvá zkušenost s Datartem. Měli v nabídce kávovar, který byl za 14,5, ale dostupný až v půlce října. Tak jsem si ho dal do košíku. A teď mi to v košíku aktualizovali ze 14,5 na 20. Tak jsem určitě padlý na hlavu, abych si to utíkal koupit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Bnone 5. 10. 2024 09:18

Taky jsem si všiml, že Datart tento týden zdražoval něco, co jsem chtěl koupit, to je asi ta akvizice Electroworldu a konec CZC.
Nakonec jsem koupil jinde o 30% levněji.
Bnone
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tmx643 5. 10. 2024 10:31

Ale ne. Blíží se black friday a slevy se musí porovnávat s nejnižší cenou za 30 dní před začátkem slevy. Proto se nyní zdražuje, aby to pak mohli dát do velké slevy.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 5. 10. 2024 10:39

Ještě že tu máme skvělé rozšíření Hlídač Shopů. Bez toho už si nedokážu představit život. A u některých výrobků je pak v historii krásně vidět pravidelné zlevňování, tak se vyplatí třeba pár dní počkat.

https://chromewebstore.google.com/detai ... l=cs&pli=1

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/a ... hop%C5%AF/

https://apps.apple.com/cz/app/hl%C3%ADd ... 95734?l=cs
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 10. 2024 11:13

V datartu jsem si během dní marianne objednal 4TB SSD disk Samsung. Už VIP cena byla oproti standardní cca 40%. S kuponem pak za třetinu. Tak samozřejmě to zrušili s odůvodněním, že už to nemají a od distributora mít ani nebudou. Za dva týdny opět v nabídce ( i když jen jeden den). Na email se mi z vysoka vykašlala i jejich ombudsmanka. Že by nabídli alespoň alternativu za lepší cenu, to je nenapadlo.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 5. 10. 2024 12:58

Hlídač shopů samozřejmě používám, ale tam to ukazuje vývoj jen v jednom obchodu, to už je lepší heureka, kde je graf pro všechny obchody - i když, jak jsem si všiml, tak je to taky nějaký zfixlovaný. No nic, když může mít něco během 3 měsíců rozptyl 14 - 24, tak si klidně počkám, až to bude za 12.

Nebo to objednám přes Německo, kde mají ještě navíc 5 variant oproti českým obchodům se 2.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka