Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 12. 1. 2025 14:44

Jako že supermarket a hypermarket mají jiné ceny (letákové ceny)? Neliší se supermarket a hypermarket mezi sebou jen ve velikosti prodejny a v rozsahu nabízeného sortimentu?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 12. 1. 2025 14:47

Ano, Albert supermarket a Albert hypermarket mají každý svůj leták.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 12. 1. 2025 14:57

To vím, ale liší se v těch letácích ceny nebo jen obsah (produkty)? Podle mě, to co je v letáku pro supermarket, je za stejnou cenu i v letáku pro hypermarket, ve kterém jsou navíc další produkty, které nejsou v letáku pro supermarket, jelikož se v supermarketu vůbec neprodávají.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 1. 2025 14:59

Spis se to strida, co je ve sleve v hyper, je pristi tyden ve stejne sleve v super. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 1. 2025 15:00

Souhlas s Milosem, že Penny jsou často hrozné, ale co já chodím, tam je aspoň uklizeno. Je hloupé, že jsou to menší prodejny, ale já chodím na 7:00, takže je to v pohodě. Tam asinakupujeme teď nejvíc. Nejhorší byla vždycky Norma někde namenším městě.
Pak souhlas s octaviaimpi, že Kaufland dost zdražil (podobně Lidl) a omezil akce. V Lidlu jsem po Novém roce vůbec nebyl (kvůli jedné (pár) položce to nemá smysl, jen kvůli ztrátě času), v Kauflandu toho kupuji podstatně méně už tak půl roku, ale chodíme tam i kvůli nepotravinářskému zboží.
Ceny neakčního zboží v Albertu nesleduji, leták je odlišný pro super a hyper (ale stejně to má Tesco, jen se tam zboží více kryje), ale nepřišlo mi, že by ceny byly jiné.
osobne má pár hesel, která tu opakuje furt dokola - akcie ČEZ, ve Spořce jsou blbci, Albert je předražený ...
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 12. 1. 2025 15:04

Z mého pozorování má Albert v letácích vždy nějakou část slev společnou pro SM i HM a část slev se vždy po týdnu střídá mezi SM a HM. Minimálně u těch pár položek, které kupuju pravidelně, tak je to jeden týden ve slevě v SM a další týden v HM.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 12. 1. 2025 15:10

Pokud je něco v letáku HM a v letáku SM to není, tak jsou pak ceny stejného výrobku rozdílné a někdy i o hodně. A mám ověřeno, že se to děje.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 12. 1. 2025 15:21

Tak to je jasný, že zboží v akci v SM/HM je levnější než totéž zboží, které v tom druhém v akci není. Ale akční ceny téhož zboží bývají taky v SM i HM shodné.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 1. 2025 16:51

Jen poznamka k tomu vyroku, ze Albert je drazsi nez Kaufland,Lidl,Penny:

Toto opravdu (vseobecne) platilo pred nekolika lety (zhruba 5-15 let zpet), ale nyni uz se ty rozdily temer zcela vymazaly, pokud to budeme brat z sirsiho uhlu pohledu, ne jen vybranych par polozek, ktere i nyni jsou napr. v Penny levnejsi (temer) vzdy.

Takze "osobne" ma v hlave zafixovany tento stary stav a nemini prijmout zmenenou realitu dneska :-)
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod retron 12. 1. 2025 18:20

Poslední dobou mi přijde že Lidl už Albert dorovnal a někdy už je dokonce i dražší. Penny je sice levný ale taky je tam ovno. Každopádně když to člověk srovná např. s Aldi v první větší ***** za hranicema, tak je to tragédie jak výběrem tak kvalitou a čím dál víc i cenou.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod retron 15. 1. 2025 11:53

Albert 60 za 1000 do 21.1. nutno aktivovat!
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 1. 2025 11:58

Děkuji moc za info! Mně nabízejí 40 za 400.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 1. 2025 13:04

180/3000, nic extra(jenom 6%), ale pres recyklace jiz zakoupenych darkovek to jde
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 15. 1. 2025 14:35

190/3000, takže jedině asi koupit poukázku.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Urokovy turista 15. 1. 2025 17:53

80/1200
Urokovy turista
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka