Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 6. 11. 2024 12:08

Milos píše:Opravdu zrušeno nebo jen vyprodáno?

To prověří až čas. Minulý měsíc jsem oba obchody navštěvoval pravidelně, ale na stojanech u pokladen karty nikdy nebyly.
Kupuju je pravidelně cca dva roky, nikdy se mi nestalo, že by byly vyprodány..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 11. 2024 12:25

Opět nabídka Albert 180/2000. Odpoledne vyřeším, možná přidám ještě 10% z UCB, už tam nemá pomalu co koupit , ale proč to nebrat.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 6. 11. 2024 12:27

Já mám teď od Albertu 200/2500... Tak to nevím, jestli tam zas půjdu protočit nějaký dárkovky. Možná vynechám, aby mi zas začali nabízet nižší akce.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 11. 2024 12:29

@Tatatoooo: A zkusil ses v těch dvou prodejnách zeptat, jestli opravdu ty dárkové karty nemají, když jsi je nenašel na stojanech? Jakou jsi případně dostal odpověď?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 6. 11. 2024 12:59

Já tento týden 160/2200, nic moc, tento týden taky vynechám.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 6. 11. 2024 13:11

130/1700 využito přepoukázkováno :D
DK na stojanech přítomny
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 11. 2024 13:22

Milos píše:Nevyužil jsem poslední Albert nabídku na 150 extra kreditů za nákup nad 3000Kč s platností do do 22.10.2024. Následně jsem obdržel nabídku na 300 extra kreditů za nákup nad 2400Kč s platností do 31.10.2024. Tato nabídka je výrazně lepší (sleva 12,5% vs. 5%), takže někdy je asi vhodné nevyužívat úplně všechny extra nabídky 8-)

Minulou nabídku 300 extra kreditů za nákup nad 2400Kč jsem využil a teď mám nabídku na 100 extra kreditů za nákup nad 1300Kč. Sleva tedy necelých 8%, což docela jde, takže zajdu zase do Alberta nakoupit. Navíc k tomu přidám 10% slevu platnou v prodejně Nymburk a 2% slevu v rámci ČS Moneyback ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 6. 11. 2024 14:10

Je někdo, kdo nedostává vůbec nic? Chce to něco povolit?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Prcek 6. 11. 2024 14:34

Mně tyhle nabídky "x kreditů za y Kč" ještě před nedávnem celkem často chodily, ale poslední dobou už se mi neobjevují vůbec, nevím proč. Přitom jsem v aplikaci nic neměnil, snad jen tu vybranou prodejnu.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 6. 11. 2024 14:46

Mně vyskočila na novém účtu nabídka po pár dnech (předchozí účet vůbec nic), ale od té doby, co jsem ji využil, tak další nikde.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 11. 2024 15:13

octaviampi píše:Je někdo, kdo nedostává vůbec nic? Chce to něco povolit?

Mam dojem, ze podminkou je mit vyplneny komplet profil (email, telefon, datum narozeni).
Samozrejme vse muze byt smyslene...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 11. 2024 15:32

Dnes zase přišlo, 60 Kč za 1000 Kč, no bývaly lepší. Těžko říct, na čem to záleží, přišlo mi, že frekvence se zvýšila pokud střídám prodejny (a hlavně někdy super někdy hyper) a dělám hodně malých nákupů (to je moje typické chování, cestou z práce si koupím večeři).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 6. 11. 2024 15:39

milanBrno píše:Mam dojem, ze podminkou je mit vyplneny komplet profil (email, telefon, datum narozeni).
Samozrejme vse muze byt smyslene...

Mám vyplněný jen email a telefon a nabídky dostávám.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 11. 2024 16:23

Ja nyni zase 50/700, podobne tem mym predchozim (nizsi castky nez jini zde), ktere jsem vsechny vyuzil.

Jak rikal Patrik, take mam vetsinou castejsi a mensi nakupy a take mam nizsi tyto bonusy/limity, mozna je to tim ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jarmarti1 6. 11. 2024 17:20

Já už dva týdny taky nic (v prvním telefonu), před tím jsem měl nákupy okolo 3 000. Podle mě to chce hodně malých nákupů a pak to bude chodit. Já jsem tam "uvalil" tento týden 7 000 v jednom nákupu (jako padalo mi to ze dvou vozíků ven :D )... Ono když je v Brně ve Vaňkovce sleva 10% přes albert apku a k tomu 10% Airbank = 19% celkem (ne 20%), to už je zajímavé.

Takže to bude asi tak, jak říká Patrik - že to chce malé nákupy. V druhém telefonu, který používám pro malé nákupy mám 100 nad 1000.
Doufám, že před Vánocema bude 10% Albert + 10% "Albert extra sleva" a k tomu 10% Vaňkovka přes apku (celkem tedy 28%). Ale to už bych chtěl moc o<:)
jarmarti1
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka