Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 11. 2024 21:38

dnes prisla nabidka 200kr/2500, kterou vyuziji, stale mam limit do 10k u sporky s 10% CB + nove 30% z CB :-))
posledny nakup 13xx,xx(+120k/1300)
predtim 24xx,xx(+200k/2400)
predtim 10xx,xx(+80k/1000)

takze v tom nevidim zadny algo
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 6. 11. 2024 22:37

Milos píše:@Tatatoooo: A zkusil ses v těch dvou prodejnách zeptat, jestli opravdu ty dárkové karty nemají, když jsi je nenašel na stojanech? Jakou jsi případně dostal odpověď?

Ano zeptal. Psal jsem to i v předchozím příspěvku.
Jedna hlavní pokladna mi řekla, že nemá.
V druhém obchodě byly na hlavní pokladně položené nad regálem s alkoholem..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 6. 11. 2024 23:03

A proč je nemá nebo kdy je bude mít či jestli už je mít nebude, to ti taky řekla?

Jinak čemu říkáš v Albertu "hlavní pokladna"? Tam kam chodím já nejčastěji, tam tam mají samoobslužné pokladny, pokladny s obsluhou (všechny mi přijdou stejné úrovně) a jednu malou pokladnu spojenou s informacemi.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 11. 2024 01:01

To zalezi na velikosti albertu asi? U nas je oouze jedna pokladna s obsluhou a tri samoobsluzne, zadny infornacni pult s pokladnou. Ve vedlejsim meste je 6 pokladen s obsluhou a 6 samoobsluznych a pak jeste pokladna na informacich, kde resi vetsinou jen reklamace.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Tatatoooo 7. 11. 2024 13:50

Milos píše:A proč je nemá nebo kdy je bude mít či jestli už je mít nebude, to ti taky řekla?

Jinak čemu říkáš v Albertu "hlavní pokladna"? Tam kam chodím já nejčastěji, tam tam mají samoobslužné pokladny, pokladny s obsluhou (všechny mi přijdou stejné úrovně) a jednu malou pokladnu spojenou s informacemi.

Ne, neřekla. Chodím do toho Albertu minimálně 2x týdne a pokaždé prohlížím pokladny, jestli DK doplnili.. za posledních 14dni ani jednu..
U nás je to tak, že jsou hlavní pokladny, kde prodávají alkohol, cigára a v řadě další dvě nebo tři pokladny, podle prodejny, které jsou většinou zavřené a otvírají se jen, když se udělá dlouhá fronta..
Tatatoooo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pafes 8. 11. 2024 13:58

Dnes jsem konečně zjistil, proč mi v hypermarketu Albert občas nefunguje placení dárkovou kartou, kdy pokladna hlásí "neznámá karta". Je to v případě, kdy se pokouším zaplatit právě nabitou dárkovou kartu dárkovou kartou. Další nákup vzápětí se dárkovou kartou totiž zaplatit dal. Takže žádná porucha systému, jak se dohadovaly pokladní. V supermarketu se dárková karta dárkovou kartou zaplatit dá. Zatím.
pafes
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 8. 11. 2024 15:28

Já měl v SM také trable. Nákup za 115, chtěl jsem využít 100 kreditů. Všechno se správně načetlo, 15 Kč jsem chtěl doplatit dárkovou kartou. Pokladní navolila ale platební kartu, takže tu stornovala, přesto ale DK platit nešlo, zkoušela to několikrát (snad správně). A najednou byl nákup namarkován bez mých kreditů, přestože appka byla načtena. Zkusili jsme tedy zaplatit hotově, systém znovu automaticky dočetl moje kredity a nákup uzavřel.
Možná tomu vadilo, že jsem chtěl využít víc kreditů, než kolik se mělo odečíst z DK, protože i bez kreditů nelze zaplatit nižší částku přes DK, pokud máte více kreditů k zaplacení.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 12. 11. 2024 13:08

Od včerejška se mi nedaří přihlásit do Albert aplikace, nedorazí SMS kód. Někdo další s podobným problémem?
EDIT: Tak problém vyřešen, teď se konečně zadařilo.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 13. 11. 2024 08:29

Mám v Alb opět na další týden 150/2500 (minule jsem nevyužil), ale tentokrát se to musí nejprve aktivovat, tak bacha na to...
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 11. 2024 09:04

Co mi zacaly chodit nabidky bodu po delsi dobe(posledni 2 mes, predtim dlohou nic), je nutnost aktivace neustale.
Jinak tento tyden mi nabidka bodu neprisla.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vasek06 13. 11. 2024 10:37

160/2000 no neber to
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 13. 11. 2024 11:02

140/2100 :-(
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 13. 11. 2024 12:09

40/700, tak jako v predchozich tydnech (nekdy se to mirne lisilo, viz. me predchozi prispevky)
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod josefbuba 13. 11. 2024 12:09

70 / 800
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pezzay 13. 11. 2024 14:19

0/0 �
.. už čtvrtý týden za sebou,,,
10% na prodejně: taky 4 týden za sebou..:⁠-⁠)
.. kdo má tu 10%(10K/1K)slevu na prodejnu, tak se nenechte zmást,,v podmínkách se píše že se to nevztahuje na dárkové, tabákové, vratné a kolkované alkoholické a tak jsem byl překvapen že těch pět lahví rumu které jsem kupoval (samozřejmě na pečení) bylo do slevy zahrnuto také..
.. asi zkusím tento týden jestli by neprošla i dárková..
Naposledy upravil pezzay dne 13. 11. 2024 14:30, celkově upraveno 1
pezzay
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka