Tatra Banka [SK]

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Alone89 18. 5. 2023 10:39

Tatra banka nabizi pekny uvitaci bonus ve vysi 100€
https://www.tatrabanka.sk/sk/personal/u ... nia_uctu_1

Info spise jen pro SK obcany, jelikoz jak jsem zjistil otevrit si ucet v SK bance bez SK obcanky a SK telefonniho cisla je temer nemozny ukol... :)
Nicmene je fajn, ze i kousek za hranicema zacina konecne bankovni sektor neco nabizet a ne jen uctovat 5€ / mesic za bezny ucet..
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod .void 18. 5. 2023 10:51

Alone89 píše:Info spise jen pro SK obcany, jelikoz jak jsem zjistil otevrit si ucet v SK bance bez SK obcanky a SK telefonniho cisla je temer nemozny ukol... :)

Byls’ přímo na jejich pobočce?
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 18. 5. 2023 20:59

Alone89 píše:Nicmene je fajn, ze i kousek za hranicema zacina konecne bankovni sektor neco nabizet

Kdepak - právě naopak, nejlepší časy bonusů za založení účtu jsou už dávno pryč - kdysi v roce 2015 nabízela např. za založení účtu smartphone Samsung Galaxy S5 mini: https://web.archive.org/web/20150325043 ... /smartucet (což na tu dobu odpovídalo hodnotě přes 200 € - této nabídce jsem neodolal a byl jsem si taky jeden pořídit).

Jinak účty jsem měl už u vícero slovenských bank (kromě té ČSOB, Slovenské spořitelně, Tatra bance (nyní mám v "Raiffeisen bank" - což je to samé, je to značka TB se stejným kódem banky, podobně jako byla Poštovní spořitelna u ČSOB), UniCredit Bank, Fio - účty v těchto dvou mám dosud...) - nikde to problém nebyl, slovenské telefonní číslo nikde nebylo třeba, kartu zasílají běžně na českou adresu, akorát je třeba si dojít na pobočku...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 5. 2023 21:23

Dříve platilo pokud jsem měl účty v České Fio nemohl jsem je mít ve Slovenské a naopak. Platí to i nyní?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 5. 2023 22:20

Před měsícem mi to tvrdili. Tak asi jo.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trinchin 23. 5. 2023 15:57

Celkem o nicem bonus. Musis protocit 1000 eur abys dostal 100, do konce roku. To je pouze pro nekoho kdo se chysta nakoupit neco velkeho nebo kupuje casto.

"Každý mesiac vám vrátime 10 % z platieb kartou, mobilom alebo hodinkami na váš nový účet.
Vyplácanie bude pokračovať, až kým nezískate sumu 100 EUR. Máte na to čas do konca roka 2023."
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod passé 23. 5. 2023 16:02

To utrati clovek jen za potraviny uplne vpohode. Nase rodina by to zvladla za mesic, dva.
passé
osobne

Odeslat příspěvekod trinchin 23. 5. 2023 20:26

Nerikam, ze to nejde utratit. Ale je tam ta podminka. A to uz limituje vyuziti nabidky. Ja bych to treba nedal, na SVK kupuju jenom vino, pripadne nejake mistni speciality, jako tresku v majo :) Normalni nakupy delam v PL.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alone89 23. 5. 2023 20:30

A co tam proste jen protocit 1000Eur a dobit Revolut? xD Pokud to dobre ctu ve vylukach maji jenom vyber hotovosti.... ;)
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod trinchin 23. 5. 2023 21:15

To se mohlo napsat hned a usetrili bychom si cas ;-)
trinchin
Mírně pokročilý